Ha Vini fejben ott lesz, akkor lehetne ez az ő meccse..

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2024. április 30., kedd 8:30
HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. április 30., kedd 8:20
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. április 30., kedd 8:01
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2024. április 30., kedd 7:57
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. április 30., kedd 7:55
HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2024. április 30., kedd 7:51
Az a meccs szerintem konkrétan az elmúlt 15 év legnagyobb bl teljesítménye volt. Ezeket senki nem szokta otthon megverni, nemhogy négyet rúgni. Ramos élete legnagyobb meccse volt. Egy nagyon nagyon erős Bayernt ütött ki a csapat. Ramos második fejesgólja után soha nem felejtem el az angol kommentár felkiáltott, hogy it's Sergio Ramos again! Madridista pályafutásom egyik csúcspontja volt, annál nagyobb talán csak amikor Raul elhúzta Canizares mellett... Ikonikus mozdulat volt, méltó nyitánya a Real Madrid 21. századi történelmének. Ma este maximális teljesítmény és koncentráció kell, ezek menni fognak az életükért hazain, mindent bele kell adni, másképp nem fog menni. Remélem Lunin ma nem hoz össze egy gólt. Belligoal lesz a kulcs, mivel csatár nélkül játszunk, Carlo úgy próbál sakkozni, hogy a vonalak között ő szabad tudjon lenni amikor csak lehet, mint anno Kaka. Kelleni fog tőle nagyon az extra, no de mindenkitől. Hala Madrid!Realista24 írta:Mocskos öregek vagyunkFaust írta:
Remyvel mentel volna es inkabb otthon maradtal?
Emlekszem valamiert nem ertem el az elejet a meccsnek, hivtalak telon hogy mennyi az allas, mondod 0-3, mondom mivan.Azt hittem szopatsz.
Remy...elt mar akkor?![]()
HozzászólásSzerző: flori » 2024. április 29., hétfő 21:31
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. április 29., hétfő 21:21
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2024. április 29., hétfő 21:17
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. április 29., hétfő 21:12
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. április 29., hétfő 21:08
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. április 29., hétfő 20:23
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. április 29., hétfő 17:39
realistahuni írta:Szerintem ezt az öltözőt Tuchel elvesztette már, most próbál az utolsó szalmaszálakba kapaszkodni.realmadrid95 írta:
Gnabry kezdo is lesz, Tuchel szerint golt is fog loni nekunk.
Persze ez nem azt jelenti, hogy a játékosok ne tennének meg mindent, de alapvetően azt érzem, hogy Tuchelt már leszarják.
Továbbjutunk szerintem, remélem nem remyzem el.![]()
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2024. április 29., hétfő 16:55
Szerintem ezt az öltözőt Tuchel elvesztette már, most próbál az utolsó szalmaszálakba kapaszkodni.realmadrid95 írta:Bencze írta:
Sané, Musiala, Gnabry and Laimer are back in training.
De Ligt is not. @SPORT1, @iMiaSanMia
Gnabry kezdo is lesz, Tuchel szerint golt is fog loni nekunk.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. április 29., hétfő 16:44
Bencze írta:Sané, Musiala, Gnabry and Laimer are back in training.BlancoMark írta: Elvileg Gnabry, Sane, Musiala, es Koman mind serultek. Kivancsi leszek ez mennyire valos es hogy hogyan fognak felallni.
De Ligt is not. @SPORT1, @iMiaSanMia
HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. április 29., hétfő 16:39
Sané, Musiala, Gnabry and Laimer are back in training.BlancoMark írta: Elvileg Gnabry, Sane, Musiala, es Koman mind serultek. Kivancsi leszek ez mennyire valos es hogy hogyan fognak felallni.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. április 29., hétfő 15:37
HozzászólásSzerző: lestat » 2024. április 29., hétfő 15:05
Elso penas meccsnezesem volt.Realista24 írta: Ma 10 éve volt az egyik legkomolyabb BL előadásunk ever.
Ancelotti vs Pep.
0-4 Münchenben. Micsoda meccs volt és jegyem volt rá de nem tudtam elmenni.
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. április 29., hétfő 14:34
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. április 29., hétfő 14:29
elt mar a srac akkoriban is, ha jol emlekszem akkortajt kezdte a mai napig tarto utazgatasi maniajat....Faust írta:Szerintem akkoriban tudta odavinni a samlit apa szamitogepehez, hogy tudjon regisztralni.Realista24 írta:
Mocskos öregek vagyunk
Remy...elt mar akkor?![]()
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem