OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: OFF

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2024. május 5., vasárnap 10:12

Kercsó írta:
69erssam írta:

Köszi a linket!
Címer jól látom, hogy nincs rajta? Ha mégis, akkor az varrott vagy vasalt?
vasalt
a címer és az adidas logó is varrott, a szponzorfelirat az ami vasalt
egyébként sokan csinálják, hogy berendelnek név nélkül 20-30 db-ot (akkor már csak 5e ft alatti a darabár) és különböző szurkolói fb csoportokban árulják 15ezer környékén
hozzáteszem, aki azt megveszi, még úgy is jobban jár, mintha a madridstore-ról rendelne, ami hasonló ár de közel sem olyan jó minőség, és totál replika kinézetű
ezt viszont ha összehasonlítod egy eredetivel, nehéz megkülönböztetni
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. május 5., vasárnap 9:24

69erssam írta:
El Sie7e írta: közkívánatra :mrgreen:
Köszi a linket!
vasalt
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

69erssam

HozzászólásSzerző: 69erssam » 2024. május 5., vasárnap 9:08

El Sie7e írta: közkívánatra :mrgreen:
Köszi a linket!

El Sie7e

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2024. május 4., szombat 18:21

közkívánatra :mrgreen:
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”

tomi_b
Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
Kedvenc csapatod: 15!

HozzászólásSzerző: tomi_b » 2024. május 4., szombat 17:12

El Sie7e írta:
Kercsó írta:

dhgate.com

ha nem heti 3 nap akarod hordani, és gépben 40 fokon mosni folyamatosan, akkor teljesen jó minőség (20 dollár alatti áron)
én 1-2 hónapja rendeltem egy hazai Kroos mezt, nagyon jó minőség, meg vagyok vele elégedve, kb. 1 hét alatt jött meg
ha gondolod megkeresem a dhgate-es eladót, ott is érdemes azért az eladók között szelektálni és a már beváltakat előnyben részesíteni :D
Ezt én is megköszönném! :agree:

El Sie7e

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2024. május 4., szombat 16:55

Kercsó írta:
69erssam írta: Sziasztok!
Nagyin tetszenek az idei mezeink igy szeretnek beszerezni egyet( hazai fele hajlok de az is lehet hogy a fekete lesz a befuto..szivesen meghallgatom mas izleset is :D ). Viszont a replika adidas logo nelkul nem jon be, az adidas logos pedig atlag 35ezer forintba kerul...
Valaki esetleg tud olyan uzletlancot min Decathlon vagy Hervis ahol lehetnek ilyen mezek hogyha mar ilyen draga legalabb felprobalhassam oket? A fent emlitett uzletekben elvileg nincs felnott mez. Ha esetleg valaki Győrben vagy kornyeken tud valami kisebb szurkoloi boltot azt is szivesen fogadom!
dhgate.com

ha nem heti 3 nap akarod hordani, és gépben 40 fokon mosni folyamatosan, akkor teljesen jó minőség (20 dollár alatti áron)
én 1-2 hónapja rendeltem egy hazai Kroos mezt, nagyon jó minőség, meg vagyok vele elégedve, kb. 1 hét alatt jött meg
ha gondolod megkeresem a dhgate-es eladót, ott is érdemes azért az eladók között szelektálni és a már beváltakat előnyben részesíteni :D

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. május 4., szombat 14:46

Nagyin tetszenek az idei mezeink igy szeretnek beszerezni egyet( hazai fele hajlok de az is lehet hogy a fekete lesz a befuto..szivesen meghallgatom mas izleset is :D ). Viszont a replika adidas logo nelkul nem jon be, az adidas logos pedig atlag 35ezer forintba kerul...
Valaki esetleg tud olyan uzletlancot min Decathlon vagy Hervis ahol lehetnek ilyen mezek hogyha mar ilyen draga legalabb felprobalhassam oket? A fent emlitett uzletekben elvileg nincs felnott mez. Ha esetleg valaki Győrben vagy kornyeken tud valami kisebb szurkoloi boltot azt is szivesen fogadom!
dhgate.com

#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

69erssam

HozzászólásSzerző: 69erssam » 2024. május 3., péntek 22:59

tomi_b írta:
Nagyin tetszenek az idei mezeink igy szeretnek beszerezni egyet( hazai fele hajlok de az is lehet hogy a fekete lesz a befuto..szivesen meghallgatom mas izleset is :D ). ...
Magadon is ennyire bejön? :mrgreen:

Egyébként Árkádban vagy a Plázában találhatsz ilyen üzletet, máshol nem nagyon szerintem. Talán még az Arany J. utca sarkán van egy sportbolt.
Köszi, megróbálom!

tomi_b
Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
Kedvenc csapatod: 15!

HozzászólásSzerző: tomi_b » 2024. május 3., péntek 22:48

Nagyin tetszenek az idei mezeink igy szeretnek beszerezni egyet( hazai fele hajlok de az is lehet hogy a fekete lesz a befuto..szivesen meghallgatom mas izleset is :D ). ...
Magadon is ennyire bejön? :mrgreen:

Egyébként Árkádban vagy a Plázában találhatsz ilyen üzletet, máshol nem nagyon szerintem. Talán még az Arany J. utca sarkán van egy sportbolt.

69erssam

HozzászólásSzerző: 69erssam » 2024. május 3., péntek 22:22

Sziasztok!

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. május 3., péntek 20:03

kierkegaard írta: Szép napot az uraknak!

Az lenne a kérdésem, hogy elégedettek vagytok az időbeosztásotokkal? Szóval hasznosan telik e a napotok? Érzed e úgy, hogy ez a nap kuka volt? Esetleg hosszútávon érzed azt, hogy nem csinálsz hasznos dolgot? Számodra mitől hasznos egy nap? Mikor érzed azt este, hogy ez a nap jó volt? Illetve ha korábban úgy élted meg, hogy haszontalanok a napok, milyen változásokat eszközöltél?
Minel tobbet porog a tiktok, a facebook vagy az insta, annal haszontalanabb egy nap.

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2024. május 3., péntek 15:29

Láttam én is. zseniális a tag.:D

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. május 3., péntek 14:49

zsuninnyo írta:

Az lenne a kérdésem, hogy elégedettek vagytok az időbeosztásotokkal? Szóval hasznosan telik e a napotok? Érzed e úgy, hogy ez a nap kuka volt? Esetleg hosszútávon érzed azt, hogy nem csinálsz hasznos dolgot? Számodra mitől hasznos egy nap? Mikor érzed azt este, hogy ez a nap jó volt? Illetve ha korábban úgy élted meg, hogy haszontalanok a napok, milyen változásokat eszközöltél?
En csak egy dolgot tudok, amit a kedvenc life coach-om, motivator gurum mond: https://www.youtube.com/watch?v=HjPgdhR ... dBoomgaard.
Egyebkent egy napot az apro gyozelmek tesznek "hasznossa", en azokra fokuszalok (probalok) mindig.
Adom a gurudat,tudok azonosulni vele :mrgreen:

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. május 3., péntek 14:45

En csak egy dolgot tudok, amit a kedvenc life coach-om, motivator gurum mond: https://www.youtube.com/watch?v=HjPgdhR ... dBoomgaard.
Egyebkent egy napot az apro gyozelmek tesznek "hasznossa", en azokra fokuszalok (probalok) mindig.

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2024. május 3., péntek 14:26

Szép napot az uraknak!

tcskhun
Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,

HozzászólásSzerző: tcskhun » 2024. május 1., szerda 6:32

Éljen május elseje! A bűnösök szenvedjenek: https://youtu.be/cvUpQTT3eNY?si=Ia6UTWlJHb8eJDGF

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2024. április 30., kedd 21:02

Nika91127 írta:
Tjacks írta:

+ 1 gondolat - és köszönöm előre a válaszodat- : A doki elsőre fix törést mondott a vizsgálaton, a röntgen negatív lett, viszont a javaslatára - tudom szokatlan módon - kaptam egy 10 napos gipszet. azóta bokarögzítő ( 4 napja ). 2 hét részleges,majd 3 hét teljes terhelés van felírva, tehát másfél hét múlva illene tudnom full testsúlyt ráhelyezni, ami jelenleg úgy érzem egy pöppet messze van. :/

Tipp/ötlet erre a másfél hétre amivel fixen elősegíthetem ezt a folyamatot? Bizonytalan vagyok a process-ben, nem szeretném hamar túl terhelni sem, de félek a minimum torna amit a rögzítő enged az meg kevés.
Most állatkertben vagyok, az altatás után írok erről pmben :)
Itt most nem értettem a prioritást.

Elmész fizetsz egy állarkertért, miiközben az itteni sokkal szórakoztatóbb. Gyerekeket hagyd Hehére. Dobálnak neki zoo eledelt és boldogan csóválja a fa..Na jó ok,boldogan vonyít majd.
:kalapos:

Madridom az első, utána állatkert. :D

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. április 30., kedd 17:40

https://9gag.com/gag/aZZPDdV

Hehének és kiseriknek speciálba 🙄❤️

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. április 29., hétfő 11:20

Tjacks írta:
Nika91127 írta:

A bokaszalag szakadás 6 hét alatt helyrejön, csak hordj rögzítőt. A 3.sérülésig olyan lesz, mint az uj :)
+ 1 gondolat - és köszönöm előre a válaszodat- : A doki elsőre fix törést mondott a vizsgálaton, a röntgen negatív lett, viszont a javaslatára - tudom szokatlan módon - kaptam egy 10 napos gipszet. azóta bokarögzítő ( 4 napja ). 2 hét részleges,majd 3 hét teljes terhelés van felírva, tehát másfél hét múlva illene tudnom full testsúlyt ráhelyezni, ami jelenleg úgy érzem egy pöppet messze van. :/

Tipp/ötlet erre a másfél hétre amivel fixen elősegíthetem ezt a folyamatot? Bizonytalan vagyok a process-ben, nem szeretném hamar túl terhelni sem, de félek a minimum torna amit a rögzítő enged az meg kevés.
Most állatkertben vagyok, az altatás után írok erről pmben :)

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2024. április 29., hétfő 10:09

:salute:

Mindenképp fogalmazd bele a választ a "minek jöttem ide?" kérdésre. :D
Egyébként pedig jobbulást!

Vissza: