Elso penas meccsnezesem volt.Realista24 írta: Ma 10 éve volt az egyik legkomolyabb BL előadásunk ever.
Ancelotti vs Pep.
0-4 Münchenben. Micsoda meccs volt és jegyem volt rá de nem tudtam elmenni.
18 voltam akkor

HozzászólásSzerző: lestat » 2024. április 29., hétfő 15:05
Elso penas meccsnezesem volt.Realista24 írta: Ma 10 éve volt az egyik legkomolyabb BL előadásunk ever.
Ancelotti vs Pep.
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. április 29., hétfő 14:34
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. április 29., hétfő 14:29
elt mar a srac akkoriban is, ha jol emlekszem akkortajt kezdte a mai napig tarto utazgatasi maniajat....Faust írta:Szerintem akkoriban tudta odavinni a samlit apa szamitogepehez, hogy tudjon regisztralni.Realista24 írta:
Mocskos öregek vagyunk
Remy...elt mar akkor?![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. április 29., hétfő 14:16
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. április 29., hétfő 14:14
Szerintem akkoriban tudta odavinni a samlit apa szamitogepehez, hogy tudjon regisztralni.Realista24 írta:Mocskos öregek vagyunkFaust írta:
Remyvel mentel volna es inkabb otthon maradtal?
Emlekszem valamiert nem ertem el az elejet a meccsnek, hivtalak telon hogy mennyi az allas, mondod 0-3, mondom mivan.Azt hittem szopatsz.
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. április 29., hétfő 13:53
Ha ez így igaz, akkor azt nagyon adnám.BlancoMark írta: Elvileg Gnabry, Sane, Musiala, es Koman mind serultek. Kivancsi leszek ez mennyire valos es hogy hogyan fognak felallni.
HozzászólásSzerző: Yazid » 2024. április 29., hétfő 13:51
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2024. április 29., hétfő 13:45
Emlékezetes nap volt.Realista24 írta:Mocskos öregek vagyunkFaust írta:
Remyvel mentel volna es inkabb otthon maradtal?
Emlekszem valamiert nem ertem el az elejet a meccsnek, hivtalak telon hogy mennyi az allas, mondod 0-3, mondom mivan.Azt hittem szopatsz.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. április 29., hétfő 13:41
Mocskos öregek vagyunkFaust írta:Remyvel mentel volna es inkabb otthon maradtal?Realista24 írta: Ma 10 éve volt az egyik legkomolyabb BL előadásunk ever.
Ancelotti vs Pep.
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. április 29., hétfő 13:40
Remyvel mentel volna es inkabb otthon maradtal?Realista24 írta: Ma 10 éve volt az egyik legkomolyabb BL előadásunk ever.
Ancelotti vs Pep.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. április 29., hétfő 13:24
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. április 29., hétfő 13:18
Nagyon keves jegy jutott elmeletileg a nem spanyol penaknak.Halfkey írta:Akkor vegyél most is jegyet és ne menj elRealista24 írta: Ma 10 éve volt az egyik legkomolyabb BL előadásunk ever.
Ancelotti vs Pep.
0-4 Münchenben. Micsoda meccs volt és jegyem volt rá de nem tudtam elmenni.![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. április 29., hétfő 13:12
Akkor vegyél most is jegyet és ne menj elRealista24 írta: Ma 10 éve volt az egyik legkomolyabb BL előadásunk ever.
Ancelotti vs Pep.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. április 29., hétfő 12:42
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. április 29., hétfő 11:36
Kera írta:"ElSietted" (bocsiELSiete írta: Thibaut Courtois, David Alaba, Dani Carvajal are travelling with the team to Munich despite injuries and suspension.
Hangolódjunk.![]()
) ezt a hozzászólást, ha visszaolvasol, látod, hogy ez vótmá.
![]()
HozzászólásSzerző: Kera » 2024. április 29., hétfő 11:24
"ElSietted" (bocsiELSiete írta: Thibaut Courtois, David Alaba, Dani Carvajal are travelling with the team to Munich despite injuries and suspension.
Hangolódjunk.![]()
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. április 29., hétfő 10:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. április 29., hétfő 9:03
Nem bizzuk a veletlenre, ne aggodj.Remy írta:szóval még csak kibaszni sem kell, mert nem fogom élőben látni.RealVazquez írta:
Amig Remy nem jelentkezik be es/vagy nem jar Munchen kozeleben, addig jok az eselyeink. Apropo, ugye tiltva van?![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. április 29., hétfő 8:14
Mindenki nyugodjon le. Egyrészt kiesünk... nincs olyan, hogy Kane nullázzon egy Bayernnel.RealVazquez írta:Amig Remy nem jelentkezik be es/vagy nem jar Munchen kozeleben, addig jok az eselyeink. Apropo, ugye tiltva van?hehetheoriginal írta:
piffgeci instantpiros tucsinak, tizi![]()
![]()
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2024. április 29., hétfő 8:08
Amig Remy nem jelentkezik be es/vagy nem jar Munchen kozeleben, addig jok az eselyeink. Apropo, ugye tiltva van?hehetheoriginal írta:piffgeci instantpiros tucsinak, tiziBlancoMark írta:
A legjobb biro jelenleg szvsz.![]()
![]()
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem