Tetszik. Van benne vér es tűz. Személyes ugykent kezeli a parharcokat.
Talan ragad belole papira is valami, hogy mikor eg a ház , akkor ne a vonal mellett varjuk a sült galambot...
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. április 30., kedd 17:12
Tetszik. Van benne vér es tűz. Személyes ugykent kezeli a parharcokat.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. április 30., kedd 17:06
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. április 29., hétfő 9:26
Dehat ez semmi,maradj mar. Sot,szegyelje magat.'shutterisland írta:szerintem nem kesett le semmirol.. De egy Bappe kalibernel, ennyi idosen meg mindig itt tartani…
van 7 bajnoki cime, kozben leesett neki egy vb cim + egy masik vb ezust is golkiralykent, bl-t vagy nyer iden, vagy nem, de veletek velhetoen abbol is johet nehany a spanyol liga gyozelmek melle.
meg mindig csak 25.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. április 29., hétfő 9:20
szerintem nem kesett le semmirol.. De egy Bappe kalibernel, ennyi idosen meg mindig itt tartani…
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. április 29., hétfő 9:10
HozzászólásSzerző: lestat » 2024. április 29., hétfő 9:05
De te is tudod azert hogy a ket sport teljesen mas.hehetheoriginal írta: Miert?
Orszagon belul nezzetek a dolgot, az az F1 bajnoksag ekvivalenciaja, en igy ertettem.
Orszagon belul a legerősebb csapatban vannak, papi maradhatott volna a monacoban is pl bajnoki cimeket nyerni..
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. április 29., hétfő 8:54
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. április 29., hétfő 8:50
Mondjuk Coman szerintem meg pont leszarja,hogy kinek mit er az o 12 bajnoki cime.Remy írta: Pont ugyanannyit ér az ő szintjén, mint Coman 12 bajnoki címe. Senkit nem érdekel. Magának felrakhatja a polcra, azt ennyi.
Egyszerűen nem tudom komolyanvenni ezeket a címeket, amiket ötvenedjére gyűjt be. Mintha egy játékban a maxos karaktereddel a level 1-es pályán gyűjtögetnéd a droppokat.
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. április 29., hétfő 8:49
Mondjuk ez kurvarossz pelda volt. Francia bajnoki cim minden csak nem a legfelso szint a fociban. F1ben nyersz VBt, barhogy, az mindig is top szint lesz. Csak az szamit vegeredmenyben hogy nyertel e.hehetheoriginal írta:akkor mit mondasz sebi, hami meg maxi vb cimeire?Remy írta: Pont ugyanannyit ér az ő szintjén, mint Coman 12 bajnoki címe. Senkit nem érdekel. Magának felrakhatja a polcra, azt ennyi.
Egyszerűen nem tudom komolyanvenni ezeket a címeket, amiket ötvenedjére gyűjt be. Mintha egy játékban a maxos karaktereddel a level 1-es pályán gyűjtögetnéd a droppokat.![]()
HozzászólásSzerző: Donát » 2024. április 29., hétfő 8:46
Ők a legmagasabb szinten gyűjtögettek, a teknőc meg nem volt hajlandó feljebb lépni. Ezeknél még Coman címei is értékesebbek.hehetheoriginal írta:akkor mit mondasz sebi, hami meg maxi vb cimeire?Remy írta: Pont ugyanannyit ér az ő szintjén, mint Coman 12 bajnoki címe. Senkit nem érdekel. Magának felrakhatja a polcra, azt ennyi.
Egyszerűen nem tudom komolyanvenni ezeket a címeket, amiket ötvenedjére gyűjt be. Mintha egy játékban a maxos karaktereddel a level 1-es pályán gyűjtögetnéd a droppokat.![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. április 29., hétfő 8:40
akkor mit mondasz sebi, hami meg maxi vb cimeire?Remy írta: Pont ugyanannyit ér az ő szintjén, mint Coman 12 bajnoki címe. Senkit nem érdekel. Magának felrakhatja a polcra, azt ennyi.
Egyszerűen nem tudom komolyanvenni ezeket a címeket, amiket ötvenedjére gyűjt be. Mintha egy játékban a maxos karaktereddel a level 1-es pályán gyűjtögetnéd a droppokat.
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. április 29., hétfő 8:34
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. április 29., hétfő 8:31
szégyellje magat erte?Remy írta: Lottin fiam, gratulálok a 7. bajnoki címedhez.Szép teljesítmény, büszke lehetsz magadra.
![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. április 29., hétfő 8:20
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. április 28., vasárnap 13:47
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. április 28., vasárnap 13:29
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. április 28., vasárnap 13:14
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2024. április 28., vasárnap 11:01
Valahol megertem. Igy is van par megbotrabkoztató döntés és nélküle is, cserébe nincsenek ilyen feszült időhúzó várakozások, amig a sok dilettáns vonalazgat meg elemezget a háttérben.Realista24 írta: Svédország azt mondta nekik nem kell a Var, szurkolok és klubok leszavaztak. Nem is vezetik be.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. április 28., vasárnap 10:53
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. április 28., vasárnap 10:45
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem