Egyéb bajnokságok
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Egyéb bajnokságok
Miert?
Orszagon belul nezzetek a dolgot, az az F1 bajnoksag ekvivalenciaja, en igy ertettem.
Orszagon belul a legerősebb csapatban vannak, papi maradhatott volna a monacoban is pl bajnoki cimeket nyerni..
Orszagon belul nezzetek a dolgot, az az F1 bajnoksag ekvivalenciaja, en igy ertettem.
Orszagon belul a legerősebb csapatban vannak, papi maradhatott volna a monacoban is pl bajnoki cimeket nyerni..
thereisonly1ronaldo
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Mondjuk Coman szerintem meg pont leszarja,hogy kinek mit er az o 12 bajnoki cime.Remy írta: Pont ugyanannyit ér az ő szintjén, mint Coman 12 bajnoki címe. Senkit nem érdekel. Magának felrakhatja a polcra, azt ennyi.
Egyszerűen nem tudom komolyanvenni ezeket a címeket, amiket ötvenedjére gyűjt be. Mintha egy játékban a maxos karaktereddel a level 1-es pályán gyűjtögetnéd a droppokat.
Arra a polcra inkabb neznek buszken eletem vegeig.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Mondjuk ez kurvarossz pelda volt. Francia bajnoki cim minden csak nem a legfelso szint a fociban. F1ben nyersz VBt, barhogy, az mindig is top szint lesz. Csak az szamit vegeredmenyben hogy nyertel e.hehetheoriginal írta:akkor mit mondasz sebi, hami meg maxi vb cimeire?Remy írta: Pont ugyanannyit ér az ő szintjén, mint Coman 12 bajnoki címe. Senkit nem érdekel. Magának felrakhatja a polcra, azt ennyi.
Egyszerűen nem tudom komolyanvenni ezeket a címeket, amiket ötvenedjére gyűjt be. Mintha egy játékban a maxos karaktereddel a level 1-es pályán gyűjtögetnéd a droppokat.![]()
Bappe cimei kb annyit ernek, min Bourdais 4 VB cime a champ carsban.

Most ha egy Lacazette nyeri a hetedik francia cimet, megtapsolom. Kimaxolja a karrierjet. De egy Bappe kalibernel, ennyi idosen meg mindig itt tartani…
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Remy 2024. április 29., hétfő 8:51-kor.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Ők a legmagasabb szinten gyűjtögettek, a teknőc meg nem volt hajlandó feljebb lépni. Ezeknél még Coman címei is értékesebbek.hehetheoriginal írta:akkor mit mondasz sebi, hami meg maxi vb cimeire?Remy írta: Pont ugyanannyit ér az ő szintjén, mint Coman 12 bajnoki címe. Senkit nem érdekel. Magának felrakhatja a polcra, azt ennyi.
Egyszerűen nem tudom komolyanvenni ezeket a címeket, amiket ötvenedjére gyűjt be. Mintha egy játékban a maxos karaktereddel a level 1-es pályán gyűjtögetnéd a droppokat.![]()
- hehetheoriginal
akkor mit mondasz sebi, hami meg maxi vb cimeire?Remy írta: Pont ugyanannyit ér az ő szintjén, mint Coman 12 bajnoki címe. Senkit nem érdekel. Magának felrakhatja a polcra, azt ennyi.
Egyszerűen nem tudom komolyanvenni ezeket a címeket, amiket ötvenedjére gyűjt be. Mintha egy játékban a maxos karaktereddel a level 1-es pályán gyűjtögetnéd a droppokat.

thereisonly1ronaldo
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Pont ugyanannyit ér az ő szintjén, mint Coman 12 bajnoki címe. Senkit nem érdekel. Magának felrakhatja a polcra, azt ennyi.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
szégyellje magat erte?Remy írta: Lottin fiam, gratulálok a 7. bajnoki címedhez.Szép teljesítmény, büszke lehetsz magadra.
![]()
lehet kopkodni, de minek pereznek hala igy is az lett amit o akart
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

- Remy
- Kapcsolat:
Lottin fiam, gratulálok a 7. bajnoki címedhez.
Szép teljesítmény, büszke lehetsz magadra.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- hehetheoriginal
O volt az uj murinnyo, pont ugy, mint nani az uj ceronaldo

thereisonly1ronaldo
Azért ez nem kis eredmény ennyi idősen.
80% felett kapott a 26.000 szavazatból.
80% felett kapott a 26.000 szavazatból.
Former Chelsea and Spurs coach André Villas-Boas becomes new FC Porto president.
AVB has won the elections after historical era of president Pinto da Costa.
AVB has won the elections after historical era of president Pinto da Costa.
valamelyik univerzumban:

Valahol megertem. Igy is van par megbotrabkoztató döntés és nélküle is, cserébe nincsenek ilyen feszült időhúzó várakozások, amig a sok dilettáns vonalazgat meg elemezget a háttérben.Realista24 írta: Svédország azt mondta nekik nem kell a Var, szurkolok és klubok leszavaztak. Nem is vezetik be.
Kéznél is már rég be kellett volna vezetni, hogyha nem 100%ig mozdul a labda felé, akkor közvetett szabadrúgás járna a 16oson belül is és nem egy bulsshit tizi a vétlen kéznél.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Svédország azt mondta nekik nem kell a Var, szurkolok és klubok leszavaztak. Nem is vezetik be.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nem is feltetlen a portugalok a lenyeg, nyerhetik a hollandok, svajc, magyarok, amig az nem a francia-angol kettosbol jon, addig az csak megkavarja majd, mert nem igazan latni senkit, aki ezen a trion kivul egyelore ugy igazan versenyben lenne.
talan vinicius lehetne jogosan felhuzva spanyol liga, bl es copa gyozteskent angol eb eges eseten mellejuk.
illetve kroos-bol sokat nem lattam, o nem tudom mennyire lenne sansztalan egy triplaval.
erdekes lesz.
talan vinicius lehetne jogosan felhuzva spanyol liga, bl es copa gyozteskent angol eb eges eseten mellejuk.
illetve kroos-bol sokat nem lattam, o nem tudom mennyire lenne sansztalan egy triplaval.
erdekes lesz.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Szerintem csak akkor kavarna meg ha Messi nyerne.'shutterisland írta: kane-nek az a balszerencseje, hogy bellingham is angol, igy o az eb-n mar nem tud elony kovacsolni vele szemben.
hacsak nem szurrealis esetben pl jude leserul es o meg viszi a valogatottat a vallan.
elodonto alapjan egyik velhetoen kiesik a kosarbol.
egyebkent ezt majd jobban megkavarja, hogy szerintem a portugalok megnyerik az eb-t.
CRtol óriási extra kellene hogy egyáltalán felmeruljon az esélyesek koze, de mivel a szakma nem támogatja annyira mint Messit, így nem látom hogy ne BL győztes kapja portugál győzelem esetén.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kapcsolat:
Legfixebb angol siker. Már mindent kiszámoltam és összeállt.'shutterisland írta: kane-nek az a balszerencseje, hogy bellingham is angol, igy o az eb-n mar nem tud elony kovacsolni vele szemben.
hacsak nem szurrealis esetben pl jude leserul es o meg viszi a valogatottat a vallan.
egyebkent ezt majd jobban megkavarja, hogy szerintem a portugalok megnyerik az eb-t.
Akkor meg amúgy sima BL dönt.
Jude-nak mondjuk nincs azzal szerencséje, hogy nem lesz gólkirály... az nagyot dobott volna rajta.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Ha Kane rugdalja a golokat, akkor szerintem ez nem lesz igaz.'shutterisland írta: kane-nek az a balszerencseje, hogy bellingham is angol, igy o az eb-n mar nem tud elony kovacsolni vele szemben.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
kane-nek az a balszerencseje, hogy bellingham is angol, igy o az eb-n mar nem tud elony kovacsolni vele szemben.
- Remy
- Kapcsolat:
Való igaz...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Csak az számít.Remy írta:
Egyedül a médiában van lemaradva jócskán Jude és Bappé mögött.