HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2024. április 26., péntek 21:30
dzsi91 írta:
Ilyenkor szokott az lenni, hogy végül a barszában köt ki mert ide nem kell

ami nembaj, 4-5 éve jó lett volna bár mint utólag kiderült modricban és kroosban sokkal több volt még mint gondoltuk.
Nyilván nyert egy blt meg bajnoki címeket de szerintem eltékozolt pályafutás tőle,hogy az egészet a cityben töltötte. A megítélése is más lenne ha a prime éveit a Realban hozza. Nem mintha rossz lenne a megítélése csak szerintem ha nálunk nyomta volna 1 polccal fentebb lenne az alltime rangsorban így meg zserardokkal meg lampardokkal hasonlítják majd
Egyetertek. Nagyon komoly jatekos, szep palyafutassal, de nem vele fognak peldalozni 10-20 ev mulva, mint etalon tamado kozeppalyas. A kepessegei megvoltak hozza, de a City meg nem tart ott szerintem, hogy "minden idok" jatekosokat alkosson.
Egyebkent igy, hogy azert jelentosen kitolodott a jatekosok palyafutasa, par evre kivancsi lennek ra, de olyan penzugyi felteteleket nem tartok realisnak, hogy megerje.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)