Ezt a pizsama szar mezt.Remy írta:10/10

HozzászólásSzerző: chronic » 2024. április 26., péntek 21:52
Ezt a pizsama szar mezt.Remy írta:10/10
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. április 26., péntek 21:47
10/10Kerlon írta:arrq a kinai boltos melegitore gondolsz? kosz nem, izlestelen volt.Remy írta:
Par eve volt a szurke + lime szintu mezunk. Egyik legszebb volt.
A sotet zold, sotet lila, fekete feher es feher arany kombinaciok a legjobbak
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2024. április 26., péntek 21:43
arrq a kinai boltos melegitore gondolsz? kosz nem, izlestelen volt.Remy írta:Par eve volt a szurke + lime szintu mezunk. Egyik legszebb volt.BLevi96 írta:
Én nagyon adnám, sose értettem miért nincsenek szürke mezek.
Egy baszó pirosat is megnéznék, mint a 18/19-esMásik kedvencem a 19/20-as navy blue, a fekete az meg alap
![]()
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2024. április 26., péntek 21:30
Egyetertek. Nagyon komoly jatekos, szep palyafutassal, de nem vele fognak peldalozni 10-20 ev mulva, mint etalon tamado kozeppalyas. A kepessegei megvoltak hozza, de a City meg nem tart ott szerintem, hogy "minden idok" jatekosokat alkosson.dzsi91 írta: Ilyenkor szokott az lenni, hogy végül a barszában köt ki mert ide nem kellami nembaj, 4-5 éve jó lett volna bár mint utólag kiderült modricban és kroosban sokkal több volt még mint gondoltuk.
Nyilván nyert egy blt meg bajnoki címeket de szerintem eltékozolt pályafutás tőle,hogy az egészet a cityben töltötte. A megítélése is más lenne ha a prime éveit a Realban hozza. Nem mintha rossz lenne a megítélése csak szerintem ha nálunk nyomta volna 1 polccal fentebb lenne az alltime rangsorban így meg zserardokkal meg lampardokkal hasonlítják majd![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. április 26., péntek 21:21
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. április 26., péntek 20:08
Tul oreg mar sajnos...tubatibi írta:BREAKING - Medias in Belgium: We assure you that Kevin de Bruyne is ready to cut his salary in half or even more, just to play for 2-3 seasons at Real Madrid. His contract with Manchester City expires next year.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. április 26., péntek 19:02
csak rózsaszín ne legyen, a többi nem érdekelRemy írta:Par eve volt a szurke + lime szintu mezunk. Egyik legszebb volt.BLevi96 írta:
Egy baszó pirosat is megnéznék, mint a 18/19-esMásik kedvencem a 19/20-as navy blue, a fekete az meg alap
![]()
HozzászólásSzerző: KAG » 2024. április 26., péntek 18:07
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. április 26., péntek 17:22
Folyamat serulttol messze van, talan csak az idei eve volt kuka meg vagy 6-7 eve.Remy írta: Folyamat serult az ember, nem? Iden is rengeteget kihagyott. BLben folyamat lekapjak, mikor szukseg lenne ra. Az okok most mindegy.
Pfejj, nem kell ilyen ember ide. Boven megvagyunk. Idegen test lenne. Oreg is, draga is.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2024. április 26., péntek 17:03
Szeressük egymást gyerekek !MorataMartin írta:Egyet ne felejtsetek el, hogy Thibaut Courtois lenne a csapattársaPad'em írta:
Hápog meglehetősen. 32+ os játékost nem fogunk igazolni se pénzért, se ingyen. Totál nem illene bele az elmúlt évek átig politikájába.
KdB persze biztos jönne ha hívnánk, nem sok játékos van a földön aki mostanság elutasítana minket.![]()
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2024. április 26., péntek 16:57
Egyet ne felejtsetek el, hogy Thibaut Courtois lenne a csapattársaPad'em írta:Hápog meglehetősen. 32+ os játékost nem fogunk igazolni se pénzért, se ingyen. Totál nem illene bele az elmúlt évek átig politikájába.tubatibi írta:BREAKING - Medias in Belgium: We assure you that Kevin de Bruyne is ready to cut his salary in half or even more, just to play for 2-3 seasons at Real Madrid. His contract with Manchester City expires next year.
KdB persze biztos jönne ha hívnánk, nem sok játékos van a földön aki mostanság elutasítana minket.
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. április 26., péntek 16:32
Az ki is ment a fejemből, pedig tényleg szép voltdzsi91 írta:15-16ban volt szürke mezünk.Mondjuk az szerintem sokkal jobban nézett ki mint ez de elmegy ez is.BLevi96 írta:
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. április 26., péntek 15:52
Hápog meglehetősen. 32+ os játékost nem fogunk igazolni se pénzért, se ingyen. Totál nem illene bele az elmúlt évek átig politikájába.tubatibi írta:BREAKING - Medias in Belgium: We assure you that Kevin de Bruyne is ready to cut his salary in half or even more, just to play for 2-3 seasons at Real Madrid. His contract with Manchester City expires next year.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. április 26., péntek 15:50
HozzászólásSzerző: whitemadrid » 2024. április 26., péntek 15:44
Ha lép Modric mindenképp jó választás lehet.tubatibi írta:BREAKING - Medias in Belgium: We assure you that Kevin de Bruyne is ready to cut his salary in half or even more, just to play for 2-3 seasons at Real Madrid. His contract with Manchester City expires next year.
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. április 26., péntek 15:43
Par eve volt a szurke + lime szintu mezunk. Egyik legszebb volt.BLevi96 írta:Én nagyon adnám, sose értettem miért nincsenek szürke mezek.
![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. április 26., péntek 15:42
15-16ban volt szürke mezünk.Mondjuk az szerintem sokkal jobban nézett ki mint ez de elmegy ez is.BLevi96 írta:Én nagyon adnám, sose értettem miért nincsenek szürke mezek.
![]()
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. április 26., péntek 15:39
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2024. április 26., péntek 15:37
HozzászólásSzerző: Donát » 2024. április 26., péntek 15:34
Részemről legfeljebb szupercserének igazolnám le, ha tényleg alacsony fizuért jönne, de ahogy lentebb írták, Courtois-val elvileg nem kompatibilis. Ha a kettő közül kell választani, egyértelműen Körte, még ha lutri is a jövőbeli formája.tubatibi írta:BREAKING - Medias in Belgium: We assure you that Kevin de Bruyne is ready to cut his salary in half or even more, just to play for 2-3 seasons at Real Madrid. His contract with Manchester City expires next year.
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem