Mondanam, hogy van az a penz, de ez a csavo szerintem ingyen is ekkora kreten lenne. En kb minden Puzser kontentet vegighallgatok, ket kivetel van, amikor focirol beszel, meg amikor ezzel a fasszopoval “vitazik”.hehetheoriginal írta:En nem tudom hogy lehet vki ennyire meggyozodeses ostoba, hogy ennyire nem latja magat kivulrol, mint ez a huth, mennyiszer kapja a faszt torokra....soadroli írta: Puzsér és Huth vitája a NER-ről![]()

Politika
Re: Politika
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nezem a lajvot a partizanon.
orulok h pezseg az elet, de tul sok ertelmet nem latom ezeknek a nagy tuntetesek koze random gyorsan osszedobott par ezer emberes pesti osszejoveteleknek.
orulok h pezseg az elet, de tul sok ertelmet nem latom ezeknek a nagy tuntetesek koze random gyorsan osszedobott par ezer emberes pesti osszejoveteleknek.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
En nem tudom hogy lehet vki ennyire meggyozodeses ostoba, hogy ennyire nem latja magat kivulrol, mint ez a huth, mennyiszer kapja a faszt torokra....soadroli írta: Puzsér és Huth vitája a NER-ről![]()
thereisonly1ronaldo
Szerintem egy érdekes beszélgetés. Akit nem érdekel MP, annak is ajánlom a többi részt: https://www.youtube.com/watch?v=CeBzzs2-nTQ
Hadházy: érdekes helyzet ez is. Vannak akik eddig a NER ellenségének tekintették, most hirtelen egy család lett velük. Mindent elmond ez is a mostani helyzet aggályaira. Itt van Hadházy 1 hónappal ezelőtti videója, ahol beszél már erről a témáról (meg lehet nézni az egészet, érdekes, de az MP-s részhez visz a link egyből): https://www.youtube.com/watch?v=DfY9TbbwWhk&t=520s
Hadházy: érdekes helyzet ez is. Vannak akik eddig a NER ellenségének tekintették, most hirtelen egy család lett velük. Mindent elmond ez is a mostani helyzet aggályaira. Itt van Hadházy 1 hónappal ezelőtti videója, ahol beszél már erről a témáról (meg lehet nézni az egészet, érdekes, de az MP-s részhez visz a link egyből): https://www.youtube.com/watch?v=DfY9TbbwWhk&t=520s
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Persze,mert lassan leesik mindenkinek,hogy ha mp odaer,akkor vege a semmire felvett nagy loveknak.'shutterisland írta:elkepeszto amugy, ami megy.ferni írta: Kezdődik a Magyar Péter vs Hadházy![]()
Természetesen készségesen odaadták a szerződéseket Hadházynak most az egyszer...![]()
Ez jó buli lesz![]()
a fideszt elszamoltatni akaro hadhazy most ramegy arra, aki vegre odaszabna a fidesznek.![]()
tenyleg lassan egy magyar peter vs mindenki a magyar politikaban feeling lesz.
Csak kiderul,hogy vegulis egy nagy barati tarsasag az egesz.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- 'shutterisland
elkepeszto amugy, ami megy.ferni írta: Kezdődik a Magyar Péter vs Hadházy![]()
Természetesen készségesen odaadták a szerződéseket Hadházynak most az egyszer...![]()
Ez jó buli lesz![]()
a fideszt elszamoltatni akaro hadhazy most ramegy arra, aki vegre odaszabna a fidesznek.

tenyleg lassan egy magyar peter vs mindenki a magyar politikaban feeling lesz.
Valami politikai beszélgetésben feldobták, hogy annak lehetne értelme, ha a Fidesz beállna Vitézy mögé utólag is.
Ásványvizes csajt hagyjuk, ő az se biztos, hogy segítheti Vitézyt ha elindul.
Nem lenne jobb ha beállnának mögé és lenne egy olyan jelölt akit támogat az ellenzék meg a fidesz is?
Vagy ettől annyira elzárkóznak, hogy inkább lehet elbukják BPt megint?
Ez is egy hatalmas baki volt tőlük, hogy nem készültek értelmes jelölttel.
Ásványvizes csajt hagyjuk, ő az se biztos, hogy segítheti Vitézyt ha elindul.
Nem lenne jobb ha beállnának mögé és lenne egy olyan jelölt akit támogat az ellenzék meg a fidesz is?
Vagy ettől annyira elzárkóznak, hogy inkább lehet elbukják BPt megint?
Ez is egy hatalmas baki volt tőlük, hogy nem készültek értelmes jelölttel.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Mindeközben itt a bajoroknál meg lassan az ukrán rendszámú jármű, mint a német.hehetheoriginal írta: btw tudom uncsi téma már, meg olyan 2022-es, de miután torvenyben par napja kiterjesztette kisnövésű, ámde rendkivul nagy orru szineszbaratunk ukrajnaban a hadkotelesseget, nem latom, hogy tolongananak a legujabb hullamos feministak, hogy ne, ne, majd en, majd mi!!!!
mondanom se kell repesnek az oromtol az ottani ismeroseim, akiknek most szuletett pl 2. babájuk, a másik meg épp házasodna![]()
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
okosan csinálja a fityesz sajnos.ferni írta: Kezdődik a Magyar Péter vs Hadházy![]()
Ez jó buli lesz![]()
teljesen elsüllyesztik a baloldali fertőben, a mennyiséggel győzik le, folyamat befeketítik mindennel, ő meg mondhatni rutintalan módra nem tud ezeken felülemelkedni.
ebből se lesz semmi.
kegyelmi ügy már rég feledésbe merült, a múlté pl.
thereisonly1ronaldo
Kezdődik a Magyar Péter vs Hadházy
Természetesen készségesen odaadták a szerződéseket Hadházynak most az egyszer...
Ez jó buli lesz

Természetesen készségesen odaadták a szerződéseket Hadházynak most az egyszer...

Ez jó buli lesz

- BlancoMark
Aszonta hogy szerinte Klarika a legalkalmasabb miniszterelnok jelolt.Faust írta: De, az a koncepcio, hogy jaj Orban nem ad penzt semmire. Jol bejott a tiborcz-ado.![]()

De 22-ben MZP javara lepett vissza.
Nagyjabol mutatja is a szavahihetoseget. Eddig nem adtam Vitezynek eselyt, de ezzel szerintem Karacsonynak annyi. Hala istennek.
De, az a koncepcio, hogy jaj Orban nem ad penzt semmire. Jol bejott a tiborcz-ado.

- BlancoMark
Nulla koncepcio.Faust írta:Karacsonynal rosszabb valasztas nem letezik.'shutterisland írta: karacsony a partizanban
nem neztem meg meg teljesen, hosszu, de 20 random kommentbol kb 8 azt irja, hogy na akkor ez alapjan legyen vitezy.![]()
Karacsonynal rosszabb valasztas nem letezik.'shutterisland írta: karacsony a partizanban
nem neztem meg meg teljesen, hosszu, de 20 random kommentbol kb 8 azt irja, hogy na akkor ez alapjan legyen vitezy.![]()
- 'shutterisland
karacsony a partizanban
nem neztem meg meg teljesen, hosszu, de 20 random kommentbol kb 8 azt irja, hogy na akkor ez alapjan legyen vitezy.
nem neztem meg meg teljesen, hosszu, de 20 random kommentbol kb 8 azt irja, hogy na akkor ez alapjan legyen vitezy.

- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Következőnek a kombinációs lakaton próbál felhívni valakit...

"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

- 'shutterisland
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ma szembe jött velem az egyik Best of Kósa videó, komolyan mondom hangosan sírtam a nevetéstől.zsuninnyo írta: ennyire ember nem lehet hulye.
A lényeg hogy de: simán lehet ennyire hülye.
Daninál azt szeretem amikor bekérdezi random "balos" riporter és képtelen értelmesen improvizálni, terelni esetleg, így egy irtó kellemetlen beszélgetés alakul ki, amitől én szégyellem magam.
Persze én vagyok a pöcs hogy egyáltalán megnézem......
zsuninnyo írta: https://www.facebook.com/boharariporter ... eGR7yGMrVl
En ezt eskuszom nem hiszem el, hogy tenyleg megcsinalta :DDDDD

hiteles mint az osszes megafos propagandista.
...na de nem is nekunk szol a video igy belefernek ezek
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo