Akár egy csínytevő, nagyra nőtt proli gyerek.ferni írta: Nagyon alja, de azért vicces![]()
Szájer matricák
![]()
Jót nevettem, majdnem mint az autót egy csellel lenyúló golden retrieveren vagy a játékrepülőt elkötő mókuson.

Köszi!
HozzászólásSzerző: untouchable » 2024. április 24., szerda 23:40
Akár egy csínytevő, nagyra nőtt proli gyerek.ferni írta: Nagyon alja, de azért vicces![]()
Szájer matricák
![]()
HozzászólásSzerző: Rozsabimbo2019 » 2024. április 24., szerda 23:29
Ez a csaj a közösképviselő a házunkbanferni írta: Nagyon alja, de azért vicces![]()
Szájer matricák
![]()
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. április 24., szerda 22:13
HozzászólásSzerző: istimester » 2024. április 24., szerda 19:54
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. április 24., szerda 19:50
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. április 24., szerda 19:37
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. április 24., szerda 19:03
HozzászólásSzerző: Balazs » 2024. április 24., szerda 18:45
De szép színe van kendnek. Olyan szép sárga.'shutterisland írta:ezt a tik tok kerdez feleleket ott lehetne visszanezni, esetleg tudja valaki ?cart írta:
Youtubeon is mennek a liveok.
nem talalom.
ez meg mai orban![]()
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. április 24., szerda 17:56
En itt arra celoztam, hogy szerintem a nagy nyomas fizikailag is egyre jobban latszodik rajta.hehetheoriginal írta: ja tudom ez olyan, mint hogy putyin is más kb 20 éve haldoklik allitolag...![]()
![]()
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. április 24., szerda 17:35
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. április 24., szerda 17:21
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. április 24., szerda 16:13
Fizikailag teljesen rottyon van ez az ember. Kórosan elhízva, sárga bőr. Ezek nem véletlenek.'shutterisland írta:ezt a tik tok kerdez feleleket ott lehetne visszanezni, esetleg tudja valaki ?cart írta:
Youtubeon is mennek a liveok.
nem talalom.
ez meg mai orban![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. április 24., szerda 15:58
ezt a tik tok kerdez feleleket ott lehetne visszanezni, esetleg tudja valaki ?cart írta:Youtubeon is mennek a liveok.Kercsó írta:
azt majd lehet nézni regisztráció és alkalmazás nélkül?
még MP-ért se tölteném le
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. április 24., szerda 9:17
szerintem kiszabott kellemetlen ez az ember. nekem összeszorul az öklöm, ha látom/hallomkiserik írta:Én nagyon bírom Kósát. Ő tipikusan az a bolond, akin remekül lehet szórakozniferni írta: Kósa Lajos: Magyar Péter nem Gyurcsány embere, csak Gyurcsány mellett van
Elég sokat beszélt![]()
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. április 23., kedd 19:58
Es remekul mutat a "fogyatekos barat munkahely" a parlament ajtajan!kiserik írta:Én nagyon bírom Kósát. Ő tipikusan az a bolond, akin remekül lehet szórakozniferni írta: Kósa Lajos: Magyar Péter nem Gyurcsány embere, csak Gyurcsány mellett van
Elég sokat beszélt![]()
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. április 23., kedd 19:44
Én nagyon bírom Kósát. Ő tipikusan az a bolond, akin remekül lehet szórakozniferni írta: Kósa Lajos: Magyar Péter nem Gyurcsány embere, csak Gyurcsány mellett van
Elég sokat beszélt
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. április 23., kedd 19:43
EZT'shutterisland írta: phaszsagokat
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. április 23., kedd 19:41
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. április 23., kedd 19:39
Kimenot kapott az intezetbol szegeny?ferni írta: Kósa Lajos: Magyar Péter nem Gyurcsány embere, csak Gyurcsány mellett van
Elég sokat beszélt
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem