Egészen elképesztő amúgy, hogy míg mások egy rangadót a rivális ellen várnak, pl egy Juve-Inter vagy Mu-liverpool nekem meg hányingerem van már a barsza elleni meccsek előtt közben után mert állandóan ez a nyomorúlt vergődés van bármi is történjen a meccsen. Ha ők nyernek akkor a fasszopó piké tweetel laporta táncol a pályán, ha mi nyerünk akkor az a bíró időjárás vagy franco tábornok műve.Realista24 írta: Bytheway úgy fest hogy ha bent is volt a labda, egy Barcas csavo állt Lunin előtt/mellett lesen, nem ért labdába de a jelenléte zavarta a kapust, így is érvényteleníteni kellett volna a golt.
Én nem emlékszek olyan clasicora az elmúlt 15 évben ahol nem köptem volna arcon bárkit akinek bármilyen köze van a barszelonához és tökmindegy, hogy 4-0 ide vagy 0-4 oda volt a végeredmény.
Továbbra is irigylem a világ összes klubját akiknek nem ez a csőcselék számít riválisnak. Mármint részemről nem azok de hát geci ott nyáladzanak a vállunk mellett akkor is ha ők az europa ligában vannak mi meg bl-t nyerünk. Mint egy ilyen levakarhatatlan gyökér osztálytárs aki állandóan rivalizálni akar veled azt ki se látszik az iskolapadból.