hogyne..... vicc
se kepessegekben, se hozzaadott ertekben, semmilyen szinten nem extra, volt par jo eve, de par ev mulva kutya se fog ra emlekezni, nemhogy korszakos legendakent....
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. április 22., hétfő 10:54
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2024. április 22., hétfő 10:50
Koszi! A golok szama mondjuk rendben van, en nem kovettem aktivan.realmadrid95 írta:Goljai nagyobb csapatok ellen a blben:RealMadridFanatic írta: Azert Lewandowskirol megneznek egy olyan statisztikat amin a topligak altalanossagban veve vett legjobb csapatai elleni mutatoja szerepel. Anno Dortmundban hintett nekunk egy negyest, de azota nem remlik sorsdonto pillanatban lott gol tole.
Ettol nem lesz rossz jatekos, de a legmagasabb szinten, legfontosabb pillanatokban nem tudott szerintem maradandot alkotni.
Real: 6
City: 1
Atletico: 2
Barca: 3
Arsenal: 5
Chelsea: 3
Napoli: 2
Juve: 1
Lazio: 2
Inter: 1
Roma: 1
Ekozott volt jo nehany nagyon fontos golja. Vilagklasszis volt par eve, persze sokkal kevesebb “clutch” momentuma volt, mint egy Benzemanak, Suareznek.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. április 22., hétfő 10:48
Goljai nagyobb csapatok ellen a blben:RealMadridFanatic írta: Azert Lewandowskirol megneznek egy olyan statisztikat amin a topligak altalanossagban veve vett legjobb csapatai elleni mutatoja szerepel. Anno Dortmundban hintett nekunk egy negyest, de azota nem remlik sorsdonto pillanatban lott gol tole.
Ettol nem lesz rossz jatekos, de a legmagasabb szinten, legfontosabb pillanatokban nem tudott szerintem maradandot alkotni.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2024. április 22., hétfő 10:15
Tudom te mindig a qualityvel jössz, igazi is részben, de a barcanal ami nagy gond még, hogy egy soldos csürhe jelenleg a csapat, semmi kémia nincs, meg egy toxik balfasz edző, akitől max azt tudják megtanulni a fiatalok, hogyan kell simára borotválni a lábat.hehetheoriginal írta: A barcelona kurvara leadta, kb spanyol kozepcsapat szint.
Gondolom realis hungarokatalanok ezt latjak, egyszeruen a jatekosok minosege lofasz.
Korabban idegben volt az ember, tudta, erezte, hogy kurvaeros a tamadosoruk, es akarhany golt baszhatnak, mellette kp-n is tudnak dominalni, az egyeduli fegyver ellenuk - ami vegre sok nagy hazai es idegenbeli alazas utan derult ki -, ha felvesszuk a kesztyut es kihasznaljuk, hogy a kp es tamadosoruk elrejti az amugy balfasz védelmüket, es rajukfutunk, nekikmegyunk, meg ha a jozan esz nem is ezt diktalja. Belefutott a kesbe zidanetol.kezdve ancelottin at mindenki. Na ez a baszo, tekintelyt parancsolo barcelona ugy ahogy van, eltunt. Yamal ugyeske, de azert lattunk mar sok ilyet (pl robben ugrik be hirtelen stilusra) a tobbiek, ugyeske kozepszer, semmi extra... Kemeny evek jonnek, en elhajtogatnam azt a barca mezt egy idore,.trofeak nem egyhamar esnek be hozzajuk
HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. április 22., hétfő 9:38
Értem, én inkább az ő szemszögükből vettem, hogy papíron Lewa a legnagyobb sztár most ott (jó na, idén Yamal). Mindegy, legyen az ő bajukRealista24 írta: Bocs, nalam az szamit, hogy mit mutat a BL-ben vagy a nagy meccseken valaki.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. április 22., hétfő 9:27
Mert tudta, hogy nyerunk, ugy mint enTjacks írta:Teljesen igaz, a gond az hogy Kroos nem homorított egy nagyot, valószínűleg szégyellte volna magátRealista24 írta:
Az elso Barca gol meg otvar nagy tamaszkodas reven szuletett meg, arrol megsem beszel senki.
Ha látványosan dobja magát, szerintem elveszik...
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. április 22., hétfő 9:26
Teljesen igaz, a gond az hogy Kroos nem homorított egy nagyot, valószínűleg szégyellte volna magátRealista24 írta:
Az elso Barca gol meg otvar nagy tamaszkodas reven szuletett meg, arrol megsem beszel senki.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2024. április 22., hétfő 9:24
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. április 22., hétfő 9:23
Az elso Barca gol meg otvar nagy tamaszkodas reven szuletett meg, arrol megsem beszel senki.Tjacks írta:Értem, valószínűleg egyedül leszek a véleményemmelpetiamadridista írta:
Kereste a kontaktot, de kint is maradt Cancelo lába, bőven adható volt. Nem testtel taszajtották odébb. Elsőre ordas nagy akasztásnak tűnt, aztán látszott h ő is kereste a lábat, de nem volt nehéz dolga mert ott is volt az a láb.
Szóval sima tizi.![]()
Mondjuk alapjaiban reformálnám meg ezt a szar büntető rúgást, túl sok olyan helyzet van amikor aránytalanul nagy büntetés tizit rúgni. Hogy egy példát hozzak: jó pár fordulóval ezelőtt Jamal bevetődött oldalról egy labdába amit a védő épp mezőnybe akart kibikázni. Értem hogy a végeredmény hogy szabálytalan volt, de a tizi túlzó büntetés az ilyen és hasonló esetekben szerintem.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. április 22., hétfő 9:23
Bocs, nalam az szamit, hogy mit mutat a BL-ben vagy a nagy meccseken valaki.Anthony írta:Tavaly csak összekapartak egy bajnoki és egy gólkirályi címet.Realista24 írta:
Sosem volt mas a Barcaban.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. április 22., hétfő 9:22
Értem, valószínűleg egyedül leszek a véleményemmelpetiamadridista írta:Kereste a kontaktot, de kint is maradt Cancelo lába, bőven adható volt. Nem testtel taszajtották odébb. Elsőre ordas nagy akasztásnak tűnt, aztán látszott h ő is kereste a lábat, de nem volt nehéz dolga mert ott is volt az a láb.Tjacks írta: LV tizijéről mi a véleményetek? Felvétel alapján úgy láttam ő kereste a védőt, kvázi be akasztotta a lábát.
Szívemre teszem a kezem és azt mondom hogy nem adom meg.
Szóval sima tizi.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. április 22., hétfő 9:19
Tavaly csak összekapartak egy bajnoki és egy gólkirályi címet.Realista24 írta:Sosem volt mas a Barcaban.Anthony írta: ahol a nagy sztár Lewandowski már csak egy töltelék.
HozzászólásSzerző: JamesFord88 » 2024. április 22., hétfő 9:17
Tiszta 11-es. Akadályozta a tovább haladásban. Jó, hogy nem mi mondjuk meg neki, hogy hova léphet és hova nem...Tjacks írta: LV tizijéről mi a véleményetek? Felvétel alapján úgy láttam ő kereste a védőt, kvázi be akasztotta a lábát.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. április 22., hétfő 9:14
Sosem volt mas a Barcaban.Anthony írta: ahol a nagy sztár Lewandowski már csak egy töltelék.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2024. április 22., hétfő 9:13
Jobbal tenyleg kereste, de amugy a bal is koccant, ha jobban megnezitek.Tjacks írta: LV tizijéről mi a véleményetek? Felvétel alapján úgy láttam ő kereste a védőt, kvázi be akasztotta a lábát.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. április 22., hétfő 9:10
Belli és Fede szétfutották az agyukat, de ja sikeresen pihentettünk az 5 nap múlva levő meccsrehehetheoriginal írta: Belinek kellett ez a gol a vegere, de most mezonyben is jobb volt, mint az elmult hetekben.
A barcelona kurvara leadta, kb spanyol kozepcsapat szint.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2024. április 22., hétfő 9:08
petiamadridista írta:Kereste a kontaktot, de kint is maradt Cancelo lába, bőven adható volt. Nem testtel taszajtották odébb. Elsőre ordas nagy akasztásnak tűnt, aztán látszott h ő is kereste a lábat, de nem volt nehéz dolga mert ott is volt az a láb.Tjacks írta: LV tizijéről mi a véleményetek? Felvétel alapján úgy láttam ő kereste a védőt, kvázi be akasztotta a lábát.
Szóval sima tizi.
Egyébként Xavi már az első fordulós Getafe elleni x óta csak a bírót fikázza és ezzel akar megmagyarázni 11 pontot a vége előtt 6 meccsel.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2024. április 22., hétfő 9:05
Kereste a kontaktot, de kint is maradt Cancelo lába, bőven adható volt. Nem testtel taszajtották odébb. Elsőre ordas nagy akasztásnak tűnt, aztán látszott h ő is kereste a lábat, de nem volt nehéz dolga mert ott is volt az a láb.Tjacks írta: LV tizijéről mi a véleményetek? Felvétel alapján úgy láttam ő kereste a védőt, kvázi be akasztotta a lábát.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. április 22., hétfő 8:57
HozzászólásSzerző: Csabi » 2024. április 22., hétfő 8:48
jolvan de ez akkor is csalas mert csak 1 centin mult azt meg mar igazan megadhatta volnatomi_b írta:Itt az elemzés, hogy nem volt bent a labda.Norbi90 írta: Hat azert szavunk nem lehet a birora, az a szögi konkretan bent volt . Nem is ertem hogy nem adtak meg.
Jelenlévő fórumozók: 27 regisztrált és 0 vendég
CF Talavera
Real Madrid
Estadio El Prado
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem