Szenved nagyon, remélem verünk nekik vagy 3mat, meghallgatnám meccs után a kifogásgenerátort...
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2024. április 21., vasárnap 22:11
HozzászólásSzerző: mila » 2024. április 21., vasárnap 22:09
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2024. április 21., vasárnap 22:09
HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. április 21., vasárnap 22:09
Akkor nem így álltunk volna ki..whitemadrid írta:Egy Classico sosem tét nélküli, még ha a Barca tök utolsó is lenne akkor is el kell verni őket Madridban...Anthony írta: Egy tét nélküli classico de legalább lesz min csámcsogjanak a spanyolok.
HozzászólásSzerző: whitemadrid » 2024. április 21., vasárnap 22:08
Egy Classico sosem tét nélküli, még ha a Barca tök utolsó is lenne akkor is el kell verni őket Madridban...Anthony írta: Egy tét nélküli classico de legalább lesz min csámcsogjanak a spanyolok.
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2024. április 21., vasárnap 22:07
Benzema vagy Cristiano Ronaldo ezt kegyetlenül berúgta volna. Vini is inkáb ilyenkor lenne legény, nem máskor... amúgy nem tudom mi vicesebb, hogy 1-1-re állunk csatár, jobbszélső, balhátvéd, (Rüdi 1) középhátvéd és jobb hátvéd nélkül, vagy hogy ez a gyenge Barcelona lefociz minket?KAG írta:Gecire kell egy csatár… ezekről a megoldásokból sül, hogy vini nem csatár.petiamadridista írta: Ezt miért kellett lepasszolni ???
Cityt is le lehetett volna rendezni elől egy normálisabb támadóval. Meg most a barca ellen is már mennénk.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. április 21., vasárnap 22:07
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. április 21., vasárnap 22:06
Most akkor olvasod vagy nem olvasod?Érzek egy kis ellentmondástkiserik írta: Mennyivel másabb úgy nézni a meccset, hogy nem olvasom a topikot, csak félidőben feljövök kacagni ahogy folyamatosan ugyan azok az emberek ugyan azon hergelik egymást meccsről meccsre![]()
HozzászólásSzerző: KAG » 2024. április 21., vasárnap 22:05
Majd a 75. Perctől mehet egy poszt a posztra csere. Ahogy az szokott lenniBlancoMark írta: . Kicsit valtoztatnek legalabb Modric nelkul a felallason de inkabb Kroos is mehet pihenni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. április 21., vasárnap 22:04
PontosanBlancoMark írta:Szerintem nem volt teljesen.Galacticos írta: Szerintetek bent volt?
Nagyon gaz h egy ekkora meccsen 2024ben nincs egy perdonto kamera.
Tebas anno sajnalta a penzt a golvonal technologiara nem?![]()
HozzászólásSzerző: KAG » 2024. április 21., vasárnap 22:04
Galacticos írta: Szerintetek bent volt?
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2024. április 21., vasárnap 22:03
Nem is értem, mintha full másik meccset néznének páran.kiserik írta: Mennyivel másabb úgy nézni a meccset, hogy nem olvasom a topikot, csak félidőben feljövök kacagni ahogy folyamatosan ugyan azok az emberek ugyan azon hergelik egymást meccsről meccsre![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2024. április 21., vasárnap 22:03
Jobb helyzetbol tette le tok feleslegesen, ezt be kell baszni a rovidbe es helye es ideje is lett volna.Faust írta:Ha belebassza a kapusba akkor meg o a majom, hogy nem passzol.Kerlon írta:
letette lassan amikor a jobb laban volt es csak be kellett volna passzolnia kapufa melle a rovidbe
Szerencsetlen de Jong, az nagyon szarul nezett ki.![]()
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. április 21., vasárnap 22:03
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2024. április 21., vasárnap 22:03
Szerintem jobbak nem vagyunk.ateeemadrid írta: Félgőzzel is jobbak vagyunk, csak minden szöglet életveszély. Sztem ezt hozni fogjuk.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. április 21., vasárnap 22:03
Szerintem nem volt teljesen.Galacticos írta: Szerintetek bent volt?
HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2024. április 21., vasárnap 22:03
Ma eddig egy gol is jott tole, a 4. ebben a szezonban a barca ellen. Ettol fuggetlenul szarul jatszik ma, akarcsak Rodrygo.whitemadrid írta: Kár pötyögni Vinire..
Minden meccsre jut valami faszság tőle.
Ebből is.latszik, hogy nem a legélesebb kés...
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. április 21., vasárnap 22:01
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2024. április 21., vasárnap 22:01
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. április 21., vasárnap 22:00
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem