De pörög a topic, el kell adni, meg a semmire való tizi, amit oreganyam bottal is bekotor, rossz lábával.
Szerencsére Vini is pörög a meccseken, lehet rá számítani mindig!
Helyzeteket mondjuk be kellene backodni
HozzászólásSzerző: Mickey » 2024. április 22., hétfő 9:58
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2024. április 22., hétfő 9:38
Szétosztottam a megy a meccsben a srácot.. leginkább azért, mert sokkal több lenne benne, mint ami kijön belőle. Ezért idegesít annyira, mert odakerül, benne van a váratlan majd elvinizi... Lő passz helyett meg fordítva, stb... felkúr.Kerlon írta:Lenyegeben a szelen volt, folymatosan Koundeval es nem duplaztunk balra, hanem 4312 volt.tomi_b írta: Vissza kell tenni szélre.. nagyon nem fekszik neki ez a felállás.
Mbappé érkezesevel remélem visszaállunk 4-3-3ra..
Bar gondolom a felallas miatt szabott el 3 ziccert.
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. április 22., hétfő 9:24
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2024. április 22., hétfő 9:10
Lenyegeben a szelen volt, folymatosan Koundeval es nem duplaztunk balra, hanem 4312 volt.tomi_b írta: Vissza kell tenni szélre.. nagyon nem fekszik neki ez a felállás.
Mbappé érkezesevel remélem visszaállunk 4-3-3ra..
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2024. április 22., hétfő 8:40
Tizit barki belovi.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. április 22., hétfő 8:19
Azert ez eros tulzas, latva a meccs elotti 7-bol 3 golos teljesitmenyunket:realbeckham írta: Tizit barki belovi.
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2024. április 21., vasárnap 23:58
HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2024. április 21., vasárnap 23:52
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. április 21., vasárnap 23:35
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2024. április 21., vasárnap 23:21
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. április 21., vasárnap 23:15
HozzászólásSzerző: whitemadrid » 2024. április 21., vasárnap 23:12
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2024. április 21., vasárnap 23:06
HozzászólásSzerző: MVPP » 2024. április 21., vasárnap 22:55
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. április 21., vasárnap 21:56
HozzászólásSzerző: Mickey » 2024. április 18., csütörtök 10:57
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2024. április 18., csütörtök 8:49
Miért Walker kit nem enne meg?RealVazquez írta: Walker ellen eselye nem volt. Carvajalnak adott nagy zsugat, meg Rodrygonak a gol elott, ezen kivul sok mindent nem csinalt. Elegge melyen jatszott, es kozepen volt, messze a kaputol. Vedekezesbe besegitett, olykor kellett is a zavarasa, de nem az o parharca volt ez. Van meg hova fejlodni, az ilyen meccsekre meg epitenie kell magat.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2024. április 18., csütörtök 7:34
Igazad van, volt egy ilyen szituacio is! El is felejtettem.realbeckham írta: Walker megette megint, de igy is volt kulcspassza.![]()
Bár ha az egyik kontranal beguritja Judenak, mert volt rá ideje, aki besétalt volna nyugisan a kapuig kb, akkor hamarabb vége a meccsnek. Ott, akkor emlegettem az anyukáját.
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. április 18., csütörtök 7:32
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2024. április 18., csütörtök 1:29
En birom Vinit, lehet kicsit rosszul fogalmaztam, mert nem volt rossz, de jo sem, ezt akartam kihozni. Kellett a vedekezese, probalkozott jo donteseket hozni, de mivel 90%-ban csak vedekeztunk es tamadaskor sem volt sokat nalunk a labda, igy ebben a parharcban nem sok jutott neki.ELSiete írta:Szerintem meg nem játszott rosszul. Örültem, hogy végre az eszét is használta, és amikor nála volt a labda nem kezdett el ész nélkül cselezni meg futkorászni, hanem inkabb megtartotta azt, vagy visszapasszolta. Rengeteget nyertünk ezzel, hogy elől higgadt tudott maradni. Persze Walker a sprinteknél levette, de egy golpassza így is lett. Korrekt volt a teljesítménye.RealVazquez írta: Walker ellen eselye nem volt. Carvajalnak adott nagy zsugat, meg Rodrygonak a gol elott, ezen kivul sok mindent nem csinalt. Elegge melyen jatszott, es kozepen volt, messze a kaputol. Vedekezesbe besegitett, olykor kellett is a zavarasa, de nem az o parharca volt ez. Van meg hova fejlodni, az ilyen meccsekre meg epitenie kell magat.
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem