zalkrisz írta:Szerencse, hogy itt a fórumon is olyanok vannak, akik simán lőnének egy mesterhármast. Nem is értem miėrt tart itt a magyar foci...
3 gól és 1 gólpassz....ezt én is bármikor megcsinálom.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. november 30., szombat 21:48
zalkrisz írta:Szerencse, hogy itt a fórumon is olyanok vannak, akik simán lőnének egy mesterhármast. Nem is értem miėrt tart itt a magyar foci...
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. november 30., szombat 21:47
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. november 30., szombat 21:47
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. november 30., szombat 21:46
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. november 30., szombat 21:44
megértem, hogy real szurkoló vagy, de túlságosan elfogult és ezért hiteltelen kb. minden írásod már a szememben. linkelj nekem egy cikket, ahol neymar 5ösről bepasszolt góljára bárki is azt írja, hogy zseni. nem fogsz találni ilyet. de amikor pl a konföderációs kupán neymar csinált egy gyönyörű cselt, te egyből jöttél, hogy mindennap látsz ilyet a spanyol bajnokságbanerre a gólra amihez pedig szó szerint 0 tehetség kell (ahogy az elsőhöz is) , szuperezel. és igen, én is berúgtam volna őket 8 év futballal a hátam mögött, bármilyen hihetetlen..biztos én vagyok az új puskás ettől
félreértés ne essék, én aztán leszarom magasról neymart, de már rossz olvasni realos szemmel, hogy mennyire elfogult vagy.
Hát látod hogy nem?de itt mindenki tisztában van vele,
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. november 30., szombat 21:43
hallod RMCF, mi lenne ha nem kéne minden kommentedben Neymarról olvasni?R.M.C.F írta:Ha ezt neymar lövi...akkor csak annyi hogy megkönyörült rajtuk.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. november 30., szombat 21:40
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2013. november 30., szombat 21:40
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 30., szombat 21:39
Hát hogyne....Lehet....vagy benn marad a lábujjad a szelepben.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. november 30., szombat 21:39
nem hiszem hogy többet vagy nagyobbakat sarkítanék mint itt sokan, vagy például a sport tv-sekMike írta: Várom a következő sarkításod.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. november 30., szombat 21:39
Remy írta:Marcelo mekkora Góó... bedobás
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. november 30., szombat 21:38
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. november 30., szombat 21:38
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. november 30., szombat 21:36
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. november 30., szombat 21:35
nem, ez most konkrétan nem az átlag focibarom kifigurázása. Olvass csak vissza.R.M.C.F írta:továbbra is szégyen ha nem érzed mire megy ki a hozzászólása.Várom a következő sarkításod.![]()
![]()
![]()
a barmokat figurázza ki....és kitűnően.
Sajnálom ha ezt Te nem érted.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. november 30., szombat 21:34
továbbra is szégyen ha nem érzed mire megy ki a hozzászólása.Várom a következő sarkításod.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. november 30., szombat 21:32
dannen írta:se. hihetetlen milyen elfogult pár ember a pártfogoltjaival, 5 méterről bepasszolja az emberünk és akkor jön hogy milyen "szuperül csinálta." bezzeg ha neymar lőtt volna egy ilyet a barcaban, miket írogattál volna. hagyjuk is, mert értelmetlen.R.M.C.F írta:
A cipődet kötögetnéd a félpályánál még....
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. november 30., szombat 21:32
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem