Engem idén megvett Mendy, kb. olyan formában jatszik, amikor megnyertük vele a BLt. Sajnos ki.baszott sokszor dadog nála a labda a tamadásoknál, de mintha idén abban is egy picit fejlődött volna, nem mindig csak hatrafele passzol, voltak gyengébb csapatok ellen megindulasai, amin szerintem még ő maga is meglepődött.Pad'em írta: Azt írta tegnap a Marca, hogy úgy gondolja a vezetőség, hogy vagy Davies vagy Mendy jövőre. Mindenki elégedett Mendyvel a csapatnál, és nem akar távozni. Megemlítik, hogy Daviesnek viszont rossz szezonja van és minden az árán fog múlni...
Davies... Nyilvan nem véletlen körülötte a hype, de én akarhanyszor láttam játszani, mindig voltak betlijei (nem, nem csak azóta nézem mióta a Realba tart), nekem kicsit úgy tűnik, mint aki a sebessegebol élne és agyatlan is lenne. Sérülékeny is, bár ez Mendyrol is elmondhato. Ha tud olyan szinten vedekezni, mint Mendy, akkor őt választanám, mert támadásban egyértelműen jobb. Valószínű Vini is egy fokozattal bentebb lenne vele, mert nem mindegy mikor van olyan játszótársad mögötted, aki veled együtt érzi a ritmust, tudja mikor kell érkezni éa labdát kérni stb... De Mendy nekem akkor is betonnak tűnik és nekem Daviesben az sem szimpatikus, hogy mióta velünk kacérkodik, igencsak leadta a formát. Szerintem Mendy is alul van értékelve.