Veszélyes ez a Bayern és nagyon oda kell figyelnünk végig.
Kiejtettük a címvédőt és a legjobb csapatot, emiatt számomra már siker a BL bármi is lesz, de jó lenne meg is nyerni.
El kell ma húzni a Barca ellen 11 pontra, ennyi.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. április 21., vasárnap 9:01
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. április 21., vasárnap 8:58
HozzászólásSzerző: schranzer » 2024. április 21., vasárnap 8:55
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. április 21., vasárnap 8:37
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. április 21., vasárnap 6:05
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. április 21., vasárnap 0:19
HozzászólásSzerző: olivér » 2024. április 21., vasárnap 0:14
Előtte még van egy Real Sociedad. Ha most nyerünk, akkor gyakorlatilag a "b" csapat (már amennyire van), tolhatja a szezon végéig. A Girona is játszik ellenük otthon és talán a Rayo is vehet el tőlük pontot/pontokat.Faust írta: Jatsszunk felgozzel, kapjunk ki, egyreszt marad kraft a Bayern ellen, masreszt barcaek hatha hosszabbitanak ezzel a nyomorult csovesbanattal mert gyoztek a Bernabeuban, win-win. A bajnoksag ugyis a mienk.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2024. április 20., szombat 21:49
Azért a Bernabeúban nehogymár nyerjenek.Faust írta: Jatsszunk felgozzel, kapjunk ki, egyreszt marad kraft a Bayern ellen, masreszt barcaek hatha hosszabbitanak ezzel a nyomorult csovesbanattal mert gyoztek a Bernabeuban, win-win. A bajnoksag ugyis a mienk.
HozzászólásSzerző: chronic » 2024. április 20., szombat 21:40
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. április 20., szombat 21:39
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. április 20., szombat 21:30
Mindenki örömfocit szeretneBlancoMark írta: En oromfocit szeretnek es szerintem az is lesz. Nagyobb sikerek utan mindig felszabadultan jatszunk. A Barca meg romokban, mar a szurkoloik sem hisznek bennuk.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. április 20., szombat 20:25
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. április 20., szombat 20:17
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. április 20., szombat 19:30
A full kezdő nem kérdés véleményem szerint, viszont meglepne ha nem óvatoskodnánk el a meccset, tekintve hogy nekünk az X is jó, a barcának meg mennie kell előre.MarioCirolo írta:Szerintem nincs kerdes, holnap full kezdo es nyerni kell. Onnan 11 pont, 6 meccs hatra, abbol 3 cadiz, granada, alaves ellen.zsírosdeszka írta:
Ez lenne szerintem is a legjobb, plusz Lucas Vaskéz.A baj, hogy nem tudom Ancelotti mit akar majd.
HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2024. április 20., szombat 18:47
Szerintem nincs kerdes, holnap full kezdo es nyerni kell. Onnan 11 pont, 6 meccs hatra, abbol 3 cadiz, granada, alaves ellen.zsírosdeszka írta:Ez lenne szerintem is a legjobb, plusz Lucas Vaskéz.Nika91127 írta: Szerintem nyomjuk fel a full kezdőt. Minek pihenjünk egy klasszikuson?A baj, hogy nem tudom Ancelotti mit akar majd.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. április 20., szombat 18:45
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. április 20., szombat 18:34
De mi az, hogy mit? Kikapunk, jövőhéten megyünk a Socihoz, akik szintén nem egy egyszerű falat, pláne, hogy ott tényleg a BL előtt leszünk. Aztán konkrétan, ha nem figyelünk, már vért kell izzadni majd a bajnoki címért.zsírosdeszka írta:Ez lenne szerintem is a legjobb, plusz Lucas Vaskéz.Nika91127 írta: Szerintem nyomjuk fel a full kezdőt. Minek pihenjünk egy klasszikuson?A baj, hogy nem tudom Ancelotti mit akar majd.
HozzászólásSzerző: zsírosdeszka » 2024. április 20., szombat 18:31
Ez lenne szerintem is a legjobb, plusz Lucas Vaskéz.Nika91127 írta: Szerintem nyomjuk fel a full kezdőt. Minek pihenjünk egy klasszikuson?
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. április 20., szombat 18:29
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. április 20., szombat 18:28
30-án toljuk a Bayernnel. Bebaszna, ha itt elkezdenénk pihengetni...zsírosdeszka írta: Mit tippeltek holnapra? Szerintem rápihenünk a Bayernre, ezért nem fogunk hajtani. Lesz egy sovány 1:2, aztán újra Cavi lesz az Isten!![]()
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem