"Ez az MZP már megint kérdésekkel provokál"

Nem mostani, de nagyon is aktuális

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. április 20., szombat 18:39
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. április 20., szombat 12:37
Ez már egy régen bevett szokás. Ez is a kampány része. Kampány időszakban ezért vannak ezek a nagy eltérések. Attól függ, melyik cég kinek végzi a mérést, úgy manipulálja az adatokat.'shutterisland írta: ez is erdekes tema, ossze vissza meregetnek.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. április 20., szombat 8:37
HozzászólásSzerző: Caraway » 2024. április 19., péntek 22:42
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. április 19., péntek 21:40
Infó: Trombitás Kristóf is kirakta a beszélgetésünket amit elmondása szerint azért rögzített, mert én azt majd össze-vissza vagdosom, ezért nála láthassák az emberek objektíven, vágatlanul. A végeredmény az lett, hogy ameddig nálam a teljes beszélgetésünket láthatják, nála végül mégis csak egy összevágott anyagot.soadroli írta: nyomorult trombitás![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. április 19., péntek 21:19
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. április 19., péntek 19:51
HozzászólásSzerző: rikko » 2024. április 19., péntek 19:26
Sokaknak lett hirtelen melege'shutterisland írta: na elvileg turotorta is feljelentene mp-t.
lassan tobbet fog jarni birosagokra, ugyeszsegekre, mint tasnadi.![]()
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. április 19., péntek 17:59
Imadom hogy senkinek nem kegyelmez a politikai palettan.'shutterisland írta: na elvileg turotorta is feljelentene mp-t.
lassan tobbet fog jarni birosagokra, ugyeszsegekre, mint tasnadi.![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. április 19., péntek 17:18
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. április 19., péntek 17:11
HozzászólásSzerző: realfan » 2024. április 19., péntek 14:12
kiserik írta:Baromira szánalmas, hogy ugyan azt csinálod, mint a Fidesz annyi éven át. Ők Gyurcsányoztak mindenre, Te Fideszesezel. Ennyi a vita kultúrád. Borvendég Zsuzsanna egy kutató történész, aki történetesen ilyen dolgokat kutat. Az ugye elképzelhetetlen, hogy valaki a szakmája miatt tud dolgokat. Ahogy pl Fiszter Zsuzsanna a behajtók esetén.ferni írta: De megint érdekes módon kinek lett infója ügynökaktákról?![]()
![]()
![]()
Persze hogy nem a fidesz jött elő ezzel.... Nem gyanús kicsit sem, hogy megint ki lett adva az ukáz![]()
Amúgy meg semmi köze MPhez alapból, ő csak ezt a Tisza pártot hozta létre anno, egyik alapítója volt, de persze összemossák a kettőt.
Lehetetlen volt teljesen tiszta pártot átvenni, lehetett tudni lesz ilyen.
Egyébként senki nem vádolta Magyart semmivel, mindenki tudja, hogy abból főz, ami van. Én csak arra vagyok kíváncsi, hogy mit fog lépni. Elég hiteltelen lesz, ha az ügynökaktákkal kampányol és a pártjának vezetőségében volt ügynök van. És ebből szerintem baromi jól is kijöhet, ha látványosan kiteszik az embert a pártból, mert azzal bizonyítja a kétkedőknek, hogy megbízható, komolyan gondolja amit mond és tartja a szavát. De ezt már le is írtam...
Mondjuk még mindig várom pár kérdésemre a válaszodat. Én megválaszoltam a tieidet...
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. április 19., péntek 13:18
Baromira szánalmas, hogy ugyan azt csinálod, mint a Fidesz annyi éven át. Ők Gyurcsányoztak mindenre, Te Fideszesezel. Ennyi a vita kultúrád. Borvendég Zsuzsanna egy kutató történész, aki történetesen ilyen dolgokat kutat. Az ugye elképzelhetetlen, hogy valaki a szakmája miatt tud dolgokat. Ahogy pl Fiszter Zsuzsanna a behajtók esetén.ferni írta: De megint érdekes módon kinek lett infója ügynökaktákról?![]()
![]()
![]()
Persze hogy nem a fidesz jött elő ezzel.... Nem gyanús kicsit sem, hogy megint ki lett adva az ukáz![]()
Amúgy meg semmi köze MPhez alapból, ő csak ezt a Tisza pártot hozta létre anno, egyik alapítója volt, de persze összemossák a kettőt.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. április 19., péntek 13:04
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. április 19., péntek 12:48
HozzászólásSzerző: Caraway » 2024. április 19., péntek 12:40
Amugy szerintem rengeteg kerdesre egyszeruen nem tud valaszolni, ezert kodosit. Pont ugy, ahogy az osszes tobbi politikus. Szakmai kerdesekbe eleve szerintem folosleges belemennie, mert ugy se ert hozzajuk, max az iranyvonalat megadhatja.miro. írta:Mondjuk penteken munkaidoben nem sokan ernek ra.'shutterisland írta: elnezegetve amugy a telepulesek lelekszamahoz kepest mennyien voltak kinn a bekes megyei helyszineken, igy ranezesre, kisse keveslem azt, lakossag szamahoz kepest nagyjabol 2-3 szazalekra tippelnem videok alapjan.
persze sokan dolgoznak, sokan nem tehettek meg, hogy megjelennek (mentek a kor emailek) de akkor is.
videken karcsunak tunik ez.
Nezi valaki a beszedet most?
Csak en erzem azt,hogy ha kerdeznek tole valamit,nem arra valaszol,hanem elkezd hosszan egy talan mondhatom kicsit betanultabb monologot,es total elbeszel a kerdes mellett?
En nagyon mellette vagyok,es eletemben eloszor erzem azt,hogy szavaznek szivesen,de ez most ugy megutotte a fulemet,hogy mar a negyedik kerdest teszik fel,de talan egyszer ha egyaltalan kicsit korvonalasan erte a valasza a kerdes temajat.
HozzászólásSzerző: cart » 2024. április 19., péntek 12:35
Az interjukban is mindig ugy valaszol mintha valami NPC lenne. Gondolom nem veletlenul van igy, biztos vannak szakemberek a hatterben.miro. írta:
Csak en erzem azt,hogy ha kerdeznek tole valamit,nem arra valaszol,hanem elkezd hosszan egy talan mondhatom kicsit betanultabb monologot,es total elbeszel a kerdes mellett?
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. április 19., péntek 12:19
MP el is mondta, hogy csak formalisan vannak a partban az alapitok, semmi szerepuk nem lesz. Civilek.ferni írta: De megint érdekes módon kinek lett infója ügynökaktákról?![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2024. április 19., péntek 12:03
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem