Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
miro.

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: miro. » 2024. április 18., csütörtök 10:53

kiserik írta: Középpályák összehasonlítása: az baromi sokat jelent, hogy nálunk 1 ideális korban lévő játékos volt (Fede), náluk 1 nem (KDB). Cama, Belli 21 és 20 éves kölykök. Kroos 34 éves tata (Lukita meg 38). Náluk a csapat nagy része 23 és 30 közötti, a legjobb korban lévő játékos, nálunk 30+-osok, meg 23 alattiak :lol: Vagy nézzük meg a padot. A kezdőnkön kívül (ott is gyakorlatilag 1 db) nincs gyors támadónk sőt, minőségi játékosunk is alig.

Én azzal értek egyet, hogy a visszaállás nálunk teljesen tudatos volt. Az elején felvállaltuk a játékot, és korán vezetést szereztünk (hát bakker mi gól volt. 3 világklasszis és egy jó megmozdulás volt az egész :salute: ). Innen meg visszaálltunk. Vini nem azért ment vissza, mert kellett, hanem mert ez volt a taktika ebben a forgatókönyvben. Nem azért húzódtunk vissza ennyire, mert benyomtak, hanem mert így nem tudtak mögénk kerülni és jobban tudtuk kontrollálni az átlövéseiket. Hát bakker, helyzetük alig volt. Ment a kézilabda meg a szögletek.

Bárki bármit mond, ezzel a továbbra is lyukas kerettel ezt megcsinálni kibacott nagy férfi munka volt játékosoktól, edzői stábtól, mindenkitől :salute:
Azert egesz evben a realnak volt a legjobb kozeppalyaja,most meg kiderul,hogy ezek rutintalan csikok..
Az egyik 20 evesen kolyok a masik 34 evesen tata,jo hogy nem nyugdijas.. :lol:

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. április 18., csütörtök 10:46

Középpályák összehasonlítása: az baromi sokat jelent, hogy nálunk 1 ideális korban lévő játékos volt (Fede), náluk 1 nem (KDB). Cama, Belli 21 és 20 éves kölykök. Kroos 34 éves tata (Lukita meg 38). Náluk a csapat nagy része 23 és 30 közötti, a legjobb korban lévő játékos, nálunk 30+-osok, meg 23 alattiak :lol: Vagy nézzük meg a padot. A kezdőnkön kívül (ott is gyakorlatilag 1 db) nincs gyors támadónk sőt, minőségi játékosunk is alig.

Én azzal értek egyet, hogy a visszaállás nálunk teljesen tudatos volt. Az elején felvállaltuk a játékot, és korán vezetést szereztünk (hát bakker mi gól volt. 3 világklasszis és egy jó megmozdulás volt az egész :salute: ). Innen meg visszaálltunk. Vini nem azért ment vissza, mert kellett, hanem mert ez volt a taktika ebben a forgatókönyvben. Nem azért húzódtunk vissza ennyire, mert benyomtak, hanem mert így nem tudtak mögénk kerülni és jobban tudtuk kontrollálni az átlövéseiket. Hát bakker, helyzetük alig volt. Ment a kézilabda meg a szögletek.

Bárki bármit mond, ezzel a továbbra is lyukas kerettel ezt megcsinálni kibacott nagy férfi munka volt játékosoktól, edzői stábtól, mindenkitől :salute:
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2024. április 18., csütörtök 10:45

Btw Haaland lejott es nehezebben kerultek szerintem helyzetbe, Rusiger es Nacho kicsit felszabadultabbak lettek.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. április 18., csütörtök 10:42

el magico írta: Valaki írta, de KdB tényleg brutál volt. :ozil:
Mindenhol ott volt, és folyamat életveszély a csávó. Le a kalappal a teljesítménye előtt, és hála Pepnek, hogy levitte a tizipárbaj előtt őt is, meg Haalandot is :D

Bár ő mindig jól játszott ellenünk. Olyan mintha valami személyes bosszú lenne a részéről, még az arca is teljesen eltorzul, full idegbe nyomja. Pedig Courtois nem is játszott :mrgreen:
Sztem csak bassza az ideg, hogy nem kapott soha aranylabdat.
Meg ha korbeernek az ugyvedek meg a vadak, akkor egy db csapattrofeaja nem lesz :lol:
Gyáva volt odaállni.
bezzeg a lukacs :kalapos:
thereisonly1ronaldo

Rozsabimbo2019

HozzászólásSzerző: Rozsabimbo2019 » 2024. április 18., csütörtök 10:42

BlancoMark írta: De Bruyne kerte a cseret a 114. percben mert nem birta es helyette jott Kovacic aki kihagyta. Ez dontott.

Kovacicra tuti nem biztam volna tizit, eleg gyenge technikaval lo, nalunk is talan lott 1 vagy 2 golt osszesen.
Számomra ez gyávaság. Nekem ne mondja senki, hogy ezen a szinten, ha arról van szó, nem bírok ki 6 percet.. ugyanmar...én ezt nem hiszem el. Gyáva volt odaállni. Ennyi. Be kell ismerni. Nem mondom, hogy ezen múlt, mert Ő is kihagyhatta volna,csak sztm ez egy kamu szöveg. :roll:

el magico
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: el magico » 2024. április 18., csütörtök 10:38

Valaki írta, de KdB tényleg brutál volt. :ozil:
Mindenhol ott volt, és folyamat életveszély a csávó. Le a kalappal a teljesítménye előtt, és hála Pepnek, hogy levitte a tizipárbaj előtt őt is, meg Haalandot is :D

Bár ő mindig jól játszott ellenünk. Olyan mintha valami személyes bosszú lenne a részéről, még az arca is teljesen eltorzul, full idegbe nyomja. Pedig Courtois nem is játszott :mrgreen:

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. április 18., csütörtök 10:29

Hat ja azon meglepodtem en is.
Debruyne sokkal dominansabb volt megint, fodennek volt egy lovese kb, de amugy semmi...
thereisonly1ronaldo

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2024. április 18., csütörtök 10:27

hehetheoriginal írta:
petiamadridista írta: Hol volt tegnap a nagy Foden az idei Aranylabda csávó ??
Hol voltal te, hogy ennek az elso meccs utan vege kiestunk :kalapos: :mrgreen:
Attól még Foden se volt sehol. :D :D

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. április 18., csütörtök 10:18

Kercsó írta:
hehetheoriginal írta:
bagoly mondja verébnek :lol:
Nemar tenyleg? :coffee: :fpalm: :lol:
thereisonly1ronaldo

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. április 18., csütörtök 10:16

hehetheoriginal írta:
bagoly mondja verébnek :lol:
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. április 18., csütörtök 10:15

thereisonly1ronaldo

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2024. április 18., csütörtök 10:14

Hol volt tegnap a nagy Foden az idei Aranylabda csávó ??

miro.

HozzászólásSzerző: miro. » 2024. április 18., csütörtök 10:10

BlancoMark írta: De Bruyne kerte a cseret a 114. percben mert nem birta es helyette jott Kovacic aki kihagyta. Ez dontott.

Kovacicra tuti nem biztam volna tizit, eleg gyenge technikaval lo, nalunk is talan lott 1 vagy 2 golt osszesen.
Utólag persze.
Kihagyta Modric is. Vagy biztos emlékszel még a CR,Kaká,Ramos hármasra..
Nyilván van aki magabiztosabban lövi,magasabb százalékkal,de sokszor van,hogy pont azok hagyják ki,akikre nagyon számítasz.
Nézd meg, Rüdiger,nacho meg berúgta,pedig azért nálam lett volna előttük a sorban pár játékos még. Edersonrol nem is beszélve..

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. április 18., csütörtök 10:06

De Bruyne kerte a cseret a 114. percben mert nem birta es helyette jott Kovacic aki kihagyta. Ez dontott.

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. április 18., csütörtök 10:05

hehetheoriginal írta:
Hétvégén be kell biztosítani a ligát,
az a barca ellen pont sima is lesz :kalapos:
fáradtabbak a lábak, de a mentális előny nálunk van.
azért az csak ér valamit.

okosan kell kihasználni a hátralévő 3 napot
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. április 18., csütörtök 10:03

Hétvégén be kell biztosítani a ligát,
az a barca ellen pont sima is lesz :kalapos:
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. április 18., csütörtök 9:58

Három BL cím zsinórban, és meg mindig van aki szerint ez nem nagy teljesitmeny. Lassan majd ezek is rájönnek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

AdamTaylor
Kedvenc játékosaid: Zidane, Guti

HozzászólásSzerző: AdamTaylor » 2024. április 18., csütörtök 9:58

ami azt illeti jobb igy szenvedni mint a Calderon era alatt. ettol fuggetlenul varom hogy osszealljon egy karizmatikus csapat ujra aminek onkentelenul jegyzem meg a nevsorat. tegnapi meccset elhiszem Ancelottinak, hogy igy lehetett megnyerni. azt mondom egy evadban belefer egy ilyen, inkabb az zavar hogy nincs mar oromfoci kb soha. spanyol bajnoksag konkretan hanyinger kelto, semmi koze a focihoz. bl-ben meg vagy meg pihenunk vagy mar vegtelen arab penz ellen probalunk vizfelszin felett maradni. Bayern vegre egy feludulesnek igerkezik

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. április 18., csütörtök 9:52

babaking írta: Végszónak: Haalandnak volt 2 helyzete, de azon kívűl megint mintha a pályán sem lett volna.
Azert a hatso sorunkat megkerdeznem errol. Nagyban koszonheto neki is, hogy alig tudtuk normalisan elore passzolni a labdat. Nem csak kocogott egy kicsit es eljatszotta a letamadast, ahogy sok csatar szokta, hanem sprintben ment az emberre, aminek sokszor az lett a vege, hogy a vedo vissza Luninnak, aki elore vagta a labdat.

Buitre
Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño

HozzászólásSzerző: Buitre » 2024. április 18., csütörtök 9:46

Sok újat nem tudok hozzátenni, végig szűk volt az ánuszom és csapkodtam a karfát, hogy nem bírunk legalább néha kijönni a szorításból, megtartani, hogy tehermentesítsük a védelmet és ne legyen az, hogy nagy számok törvénye alapján sok beívelésből, bepasszból, átlövésből több is úgy fog pattanni, hogy gól lehessen belőle. Ez csodával határos módon nem történt meg, és ami úgy pattant nem tudták kihasználni, egyetlen egy kivétellel. Iszonyúan örültem Lunin hárított tizijeinél meg Rüdi kapufás értékesítésénél, de ma reggelre újra felütötték a fejüüket a (szerintem jogos) kritikák. Hát emberek, minket egy Osasuna meg Las Palmas is le tud sokszor úgy támadni, hogy megnő az esélye a kapott gólnak, sokszor még ezzel sem tudunk mit kezdeni. Hogy is menne egy gép City ellen?... Nagy fekete pont ez a Carlo féle tímnek, mert nem tudunk, ha akarunk se, kipasszolni egy agresszíven letámadó csapatot. Tegnap is látszott, nincs olyan lap a tarsolyban, hogy mindenki besegít helyezkedéssel, súlypont váltással stb. abba, hogy kijöjjünk a szorításból. Persze adom amit írtak páran, hogy fizikálisan is le voltunk nyomva, ezek nem csak passzolni meg agresszíven letámadni tudnak, de legtöbben erősek is mint a bikák, nem ötven kilós katalán tinédzserek. No meg Pintus ide oda, csak pislogtam, hogy ezek mennyire bírják a strapát, a 110. percben is seggen csúszva próbálta menteni a bedobást B.Silva.

Szóval örülök, meg grat a csapatnak mert tényleg odatette magát mindenki, de én nem akarom ezt többet látni ilyen szinten. Lehet taktikai elem a jó védekezés és tömörülés, de legyünk őszinték, elsősorban azért csináltuk, mert nem hagytak nekünk mást és nem voltunk képesek lazítani a szorításon.

Hétvégén be kell biztosítani a ligát, meg ha már túljutottunk a legnehezebb akadályon, húzzuk be a 15-et, a Don kapjon egy bónuszévadot Bappéval, aztán jöjjön Xabi!

Vissza: