HozzászólásSzerző: Buitre » 2024. április 18., csütörtök 9:46
Sok újat nem tudok hozzátenni, végig szűk volt az ánuszom és csapkodtam a karfát, hogy nem bírunk legalább néha kijönni a szorításból, megtartani, hogy tehermentesítsük a védelmet és ne legyen az, hogy nagy számok törvénye alapján sok beívelésből, bepasszból, átlövésből több is úgy fog pattanni, hogy gól lehessen belőle. Ez csodával határos módon nem történt meg, és ami úgy pattant nem tudták kihasználni, egyetlen egy kivétellel. Iszonyúan örültem Lunin hárított tizijeinél meg Rüdi kapufás értékesítésénél, de ma reggelre újra felütötték a fejüüket a (szerintem jogos) kritikák. Hát emberek, minket egy Osasuna meg Las Palmas is le tud sokszor úgy támadni, hogy megnő az esélye a kapott gólnak, sokszor még ezzel sem tudunk mit kezdeni. Hogy is menne egy gép City ellen?... Nagy fekete pont ez a Carlo féle tímnek, mert nem tudunk, ha akarunk se, kipasszolni egy agresszíven letámadó csapatot. Tegnap is látszott, nincs olyan lap a tarsolyban, hogy mindenki besegít helyezkedéssel, súlypont váltással stb. abba, hogy kijöjjünk a szorításból. Persze adom amit írtak páran, hogy fizikálisan is le voltunk nyomva, ezek nem csak passzolni meg agresszíven letámadni tudnak, de legtöbben erősek is mint a bikák, nem ötven kilós katalán tinédzserek. No meg Pintus ide oda, csak pislogtam, hogy ezek mennyire bírják a strapát, a 110. percben is seggen csúszva próbálta menteni a bedobást B.Silva.
Szóval örülök, meg grat a csapatnak mert tényleg odatette magát mindenki, de én nem akarom ezt többet látni ilyen szinten. Lehet taktikai elem a jó védekezés és tömörülés, de legyünk őszinték, elsősorban azért csináltuk, mert nem hagytak nekünk mást és nem voltunk képesek lazítani a szorításon.
Hétvégén be kell biztosítani a ligát, meg ha már túljutottunk a legnehezebb akadályon, húzzuk be a 15-et, a Don kapjon egy bónuszévadot Bappéval, aztán jöjjön Xabi!