Nem mellesleg ott van az, hogy irtozatosan fiatalok is. En ugy latom, hogy azert mivel egyreszt nem a legjobb csapat tudott felallni, masreszt hianyzik 1 poszt konkretan a csapatbol egesz evben megspekelve az atlageletkorral okozta ezt. Es a kozeppalyanak pont a rutin kell, egy csomo minden azert tortent, mert hulye helyre rugtak a labdat, rossz helyre akarak passzolni, vagy a vedok rossz megoldas valasztottak es teljesen rossz iranyba rugtak a labdat esz nelkul. Nyomas alatt azert kijon meg a rutintalansag, latszott amikor Kroosnal vagy Modricnal volt a labda, mennyire mashogy indult egy tamadas vagy labdakihozatal.h3x0r írta:Oke, hogy van egy papiron brutal kozeppalyas sorunk, csak ugy azert nehezen jon ki az erejuk, ha kozben a csapatban levo lyukakat veluk kell kitomjuk. Nyilvan mas lett volna a meccs kepe, ha nem dol ki 2 kozephatvedunk is fel evre es nem a kezdo vedekezo kozeppalyast kell ott jatszatni, aki reszben emiatt kisargazza magat a visszavagorol. Vagy hogy a tamado kozeppalyasunkat jo ideig serulten kellett jatszatni (talan meg most is az ?), mert kezdo csatar nelkul futottunk neki a szezonnak.Halfkey írta: Nekem az az ijesztő hogy ennél jobb kp - nevekben legalábbis- mint ami nekünk van, nincs a világon.
És ezt is ennyire elnyomja a City. Lehet mondani hogy 3 kezdőjük van, ami igaz is, de a pályán 1 volt fenn, és az az egy nem jobb mint a miénk. Mi kell akkor ahhoz hogy ne végig törje a seggünket a háló?
Értékeld a legutóbbi meccset
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
- kecsu10
- Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Még annyit, hogy én erre a győzelemre büszkébb vagyok, mint amikor még nálunk volt a Prime BBC. Mögöttük egy sokkal erősebb csapattal. Most már Benzema sincs, mint a legutóbbi BL győztes csapatban. Konkrétan csatárunk sincs. S mégis ott vagyunk. Egy teljesen más gazdasági helyzetben. Másfél millió eurós, kölcsön Joselu ül a padon emberek. S vérrel-verejtékkel, de kiejtettük a Marshall segélyt elköltő csapatot. Én csak mosolygok, mert büszke vagyok, tegyétek ti is ezt!
- h3x0r
Oke, hogy van egy papiron brutal kozeppalyas sorunk, csak ugy azert nehezen jon ki az erejuk, ha kozben a csapatban levo lyukakat veluk kell kitomjuk. Nyilvan mas lett volna a meccs kepe, ha nem dol ki 2 kozephatvedunk is fel evre es nem a kezdo vedekezo kozeppalyast kell ott jatszatni, aki reszben emiatt kisargazza magat a visszavagorol. Vagy hogy a tamado kozeppalyasunkat jo ideig serulten kellett jatszatni (talan meg most is az ?), mert kezdo csatar nelkul futottunk neki a szezonnak.Halfkey írta: Nekem az az ijesztő hogy ennél jobb kp - nevekben legalábbis- mint ami nekünk van, nincs a világon.
És ezt is ennyire elnyomja a City. Lehet mondani hogy 3 kezdőjük van, ami igaz is, de a pályán 1 volt fenn, és az az egy nem jobb mint a miénk. Mi kell akkor ahhoz hogy ne végig törje a seggünket a háló?
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Én midkét oldalt abszulút megértem.
Carlo jól döntött amikor nem vállalta fel a nyílt sisakok küzdelmet az Etihadban (ahonnan nagyon kevesen távoznak 3 ponttal) egy, az első meccsnél erősebb City ellen. Az, hogy ennyire beszorultunk azt nem hiszem, hoy tervben volt. Ha megnézzük a CIty legveszélyesebb támadásait, a nagyrésze Carvajal vagy Mendy mögé berúgott hosszú ladbából lett - egy nyitott küzdelemben jóval több terület lett volna ott. Így maradt a kézilabda, azt meg szinte tökéletesen levédekeztük. Nyilván a hiba benne van mindig, Bár sok lehetőségünk nem volt, de volt 3-4 kontra ahol akár le is zárhattuk volna, de vagy rossz döntést hoztak a fiúk vagy kirúgták a stadionból.
Amikor egyébként kellett tudunk támadni és labdát tartani - pl a hosszabbításban is volt nem csak felépített támadásunk de helyzetünk is. Szóval tudtunk volna focizni is ha kellett volna.
És itt jön a másik oldal: ilyen kerettel akár lehetne támadó focit is játszani és megértem azokat akiknek emiatt ez a tegnapi nem tetszett. Ez most célfoci volt és a cél teljesült. Olaszországban egy pár megyei edző biztos eldurrant a látványtól - mi meg kiszenvedtük.
Az egész csapatnak jár a pacsi, egy emberként küzdött és melózott mindenki, szerintem senkiben nem maradt semmi erő. Lunin előtt meg le a kalappal. Egy apró megingást (Nachossal való ügyetlenkedés) kivéve fogott mint a festék. Tizipárbajban is hozzátette amit kell. Fedénél sincs rossz helyen az MVP de én Luninnak adtam volna.
Végszónak: Haalandnak volt 2 helyzete, de azon kívűl megint mintha a pályán sem lett volna. KdB viszont életveszély, bármikor elnézegettem volna fehérben, bár pont középpályára van és volt is az elmúlt időszakban 200 játékosunk.
Carlo jól döntött amikor nem vállalta fel a nyílt sisakok küzdelmet az Etihadban (ahonnan nagyon kevesen távoznak 3 ponttal) egy, az első meccsnél erősebb City ellen. Az, hogy ennyire beszorultunk azt nem hiszem, hoy tervben volt. Ha megnézzük a CIty legveszélyesebb támadásait, a nagyrésze Carvajal vagy Mendy mögé berúgott hosszú ladbából lett - egy nyitott küzdelemben jóval több terület lett volna ott. Így maradt a kézilabda, azt meg szinte tökéletesen levédekeztük. Nyilván a hiba benne van mindig, Bár sok lehetőségünk nem volt, de volt 3-4 kontra ahol akár le is zárhattuk volna, de vagy rossz döntést hoztak a fiúk vagy kirúgták a stadionból.
Amikor egyébként kellett tudunk támadni és labdát tartani - pl a hosszabbításban is volt nem csak felépített támadásunk de helyzetünk is. Szóval tudtunk volna focizni is ha kellett volna.
És itt jön a másik oldal: ilyen kerettel akár lehetne támadó focit is játszani és megértem azokat akiknek emiatt ez a tegnapi nem tetszett. Ez most célfoci volt és a cél teljesült. Olaszországban egy pár megyei edző biztos eldurrant a látványtól - mi meg kiszenvedtük.
Az egész csapatnak jár a pacsi, egy emberként küzdött és melózott mindenki, szerintem senkiben nem maradt semmi erő. Lunin előtt meg le a kalappal. Egy apró megingást (Nachossal való ügyetlenkedés) kivéve fogott mint a festék. Tizipárbajban is hozzátette amit kell. Fedénél sincs rossz helyen az MVP de én Luninnak adtam volna.
Végszónak: Haalandnak volt 2 helyzete, de azon kívűl megint mintha a pályán sem lett volna. KdB viszont életveszély, bármikor elnézegettem volna fehérben, bár pont középpályára van és volt is az elmúlt időszakban 200 játékosunk.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
-
ELSiete
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Vagy arról, hogy a helyzeteket be kell lőni. Vagy arról, hogy ennyi elkoltott pénz után és 2 keretre való csapattal sem tudtuk áttörni az ellenfélt.Faust írta:Azert ezt ne magyarazzuk ennyire felre, szerintem ha forditott esetben igy estunk volna ki, itt par emberen kivul mindenki a futball szegyenerol beszelne.ELSiete írta:
Akár a Real is szerezhetett. Végig védekeztük a meccset, de nem favágó Atletici modjara, tele sunyi belépőkkel, hanem igazi csapatmunka volt, végig tisztelve az ellenfélt.
De kit erdekel, megvan a 15.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
A gol utan nem bealltunk buszozni, hanem kiesesre allt a City hazai palyan, ugyhogy beszoritottak minket teljesenBullit írta:Ez azért nem feltétlen állja meg a helyét, mert amíg nem szereztük meg a vezető gólt kifejezetten jól tartottuk a labdát és meglepte a Cityt is, hogy nem szorultunk be annyira az első 10 percben és ők is óvatosabbak voltak. Aztán a gól után kb. beálltunk buszozni.RealVazquez írta:
Ancelotti ezt talalta ki, hogy tovabbjussunk, arra nem gondolt o sem, hogy a City ilyen brutalis nyomast fog rank helyezni es ilyen pontosan fognak jatszani: alig volt eladott, elpasszolt vagy rosszul passzolt labdajuk, kozel 70%-ban volt naluk a labda es 34-szer lottek Lunin kapujara. Ez brutalis, volt, hogy alig tudtunk kijonni a sajat terfelunk feleig. Ez nyilvan elgondolkodtato, de azert alaposan vegig gondolva ertheto is, miert alakult igy a meccs kepe. Raadasul a 12. percben elonybe kerultunk, igy lehetosegunk volt atadni a mezonyt, hatha tobb terulete marad Vinieknek elfutni es 0-2-re modositani az allast.
Bayern ellen ilyen nem lesz, a legerosebb csapatot ejtettuk ki es el kell ismerni, hogy nalunk ketszer haromszor jobb, erosebb es dinamikusabb futballt kepesek jatszani. Mi viszont mentalisan vagyunk jobbak, a madridista sziv nemi szerencsevel kitartott a vegsokig.![]()
Szerintem alapvetően a City nem jobb csapat mint a Real Madrid jelenleg, mert állítom bármelyik csapatot a BL-ben megkenjük, viszont a City játéka nagyon megöli a Real Madid játékát. Gondolok itt arra, hogy nekünk nagyon nem fekszik a labda nélküli játék, egyszerűen nem erre vagyunk ezzel a kerettel berendezkedve és szerintem sose ment ez a Madidnak. Régen a rúgjunk több gólt mint az ellenfél volt a szlogen, sosem a védő munkáról volt híres a Madrid. Márpedig ez a City és Pep csapatai mindig is a magas labdabirtoklásról voltak híresek, nekünk ez megöli a játékunkat és nem tudunk mit kezdeni vele.. nem jobbak, a taktikájuk kinyírja a mi játékrendszerünket. Egy dolog biztos, labda nélküli játékban fejlődni kell egy ilyen felfogású csapat ellen.
Szerintem![]()
Azert ezt ne magyarazzuk ennyire felre, szerintem ha forditott esetben igy estunk volna ki, itt par emberen kivul mindenki a futball szegyenerol beszelne.ELSiete írta:Akár a Real is szerezhetett. Végig védekeztük a meccset, de nem favágó Atletici modjara, tele sunyi belépőkkel, hanem igazi csapatmunka volt, végig tisztelve az ellenfélt.hehetheoriginal írta:
en a nagykepet nezem. a tegnapi meccs utan melyik csapat szerzett tobb uj szurkolot?
De kit erdekel, megvan a 15.
-
ELSiete
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Akár a Real is szerezhetett. Végig védekeztük a meccset, de nem favágó Atletici modjara, tele sunyi belépőkkel, hanem igazi csapatmunka volt, végig tisztelve az ellenfélt.hehetheoriginal írta:en a nagykepet nezem. a tegnapi meccs utan melyik csapat szerzett tobb uj szurkolot?h3x0r írta:
Ha a kapitalizmust emlitetted, azzal van tobb penze a csapatnak, hogy kiesunk egy 3-2-es meccsen, amit mindket csapat vegig tamad vagy hogy szenvedve tovabb jutunk es megkapjuk az elodontoert a 12.5 milliot meg a hazai meccs bevetelet?
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
- kecsu10
Na látod. Ezek miatt kell ellensúly. Azok pedig itt kezdődnek. Példát kell mutatni. Hát nehogy már egy olyan csapat legyen a példa, akiknek 20 éve néhány helyi ember szurkolt, és Danny Mills volt a legnagyobb játékosa. Aztán jönnek a "befektetők", és megvesznek mindent nekik... Identitást nem lehet vásárolni, és ezt kell felmutatni, hogy egészséges (ebb) fiatalokat, egyáltalán embereket lehessen nevelni. S ebben a fiúk ismét példát mutattak. Hálás vagyok nekik!hehetheoriginal írta:monnyuk ez igazkecsu10 írta: Én arról az oldaláról közelítem meg a kérdést, hogy ez példamutató. Példamutató, hogy a sokszoros bl győztes játékosok csúsztak-másztak, kaparnak. Van identitás, tartás, alázat. Ez példamutató a mai fiataloknak, hogy ez győzött, a szív győzött és nem a tiktokos, milliárd arab euróból összevásárolt csapat. Követendő ez, az élet sok területén. Köszönöm a fiúknak a kiállást, példaadást!![]()
bazzeg![]()
de pont ezert nem peldamutato a mai fiataloknak, ez ma rohadtul nem divat, csuszni maszni kuzdeni, ,hajtani, csak a blingbling meg a rongyrazas, meg a konnyen jott penzek az influenszerkedesbol, meg a celebkedes, apa autojaban villogva.
nem veletlen pl a psgnek mennyi uj szurkoloja lett az elmult evekben.
ELSiete írta:További jó elegedetlenkedest és probléma keresest egy ilyen meccs után.Halfkey írta: Nekem az az ijesztő hogy ennél jobb kp - nevekben legalábbis- mint ami nekünk van, nincs a világon.
További jó értetlenkedést. Én azt írtam ez ijesztő a Cityvel/Peppel kapcsolatban, nem azt hogy elégedetlen vagyok.
Tedd félre egy pillanatra a beszológató kalapod, és gondolkodj el azon a kérdésen, hogy vajon mi kell egy csapatnak ahhoz, hogy mezőnyben ne legyenek elnyomva a City ellen? Ha van ötleted, írd meg, ha nincs, akkor meg ne puffogj és hagyd hátha nálad értelmesebb emberek mondanak valamit.
- kecsu10
A középpálya érdekes kérdés. Cama-Fede másban jó, kaparnak és gyorsak, de nem ők a legnagyobb labdabűvészek. Kroos tudja ezt, de már öreg, bár így is kitűnik még a fiatalok között. Camavinga döntéseiben még fejlődni kell, néha nem a legjobb helyre akar passzolni, ebben fejlődnie kell, reméljük fog is. Egy 10 évvel ezelőtti Kroos-Modric ma is tartotta volna a labdát. Plusz Pep egész taktikája erre van felépítve, nem csak a 3 kp-s tartja a labdát, hanem mindenki. De nézzük a másik oldalt. Azt hiszi valaki, hogy könnyebb megszervezni és koordinálni 10 ember védekezését úgy, hogy a világ legerősebb támadósora effektív helyzetbe alig kerül? Itt Haaland a gólrekorder a center, mögötte De Bruyne, Grealish, Bernardo van. A padról is bejött a gyerek a szélre, akit őszintén még nem láttam játszani, de életveszély volt. S ezek csak a cserék. Szóval két különböző stílus, illetve filozófia ütközött meg. Egyik sem jobb vagy könnyebb, csak a közízlés számára az egyik talán látványosabb. De aki figyelte a Real mozgását, tolódását, vagy éppen csak Fede munkáját, és érti is amit kell, nemcsak azt, hogy kinél van a labda, az csak csettinteni tud.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ez mar ilyen Laporta fele pride in defeat belemagyarazas.hehetheoriginal írta:en a nagykepet nezem. a tegnapi meccs utan melyik csapat szerzett tobb uj szurkolot?h3x0r írta:
Ha a kapitalizmust emlitetted, azzal van tobb penze a csapatnak, hogy kiesunk egy 3-2-es meccsen, amit mindket csapat vegig tamad vagy hogy szenvedve tovabb jutunk es megkapjuk az elodontoert a 12.5 milliot meg a hazai meccs bevetelet?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Hát nézd hehe,azért a citybe is két játékos volt aki látványosan futballozott,aki próbált valami váratlant húzni,különbséget tenni.hehetheoriginal írta:en a nagykepet nezem. a tegnapi meccs utan melyik csapat szerzett tobb uj szurkolot?h3x0r írta:
Ez KDB meg az a furcsa mozgású Doku volt,akinek minden harmadik húzása volt jó,de mondjuk azt,hogy ő úgy szállt be,hogy védelmet akart bontani.
A többi eltötyörgött a real falig,majd ott ment az egyet jobbra-egyet balra.
( Hozzáteszem,pont ezért estek ki szvsz. )
Foden,Bernardo,Grelish szerintem gyengén játszott. Nem tudtak semmit hozzátenni.
Haalandrol nem is beszélve,őt ez a benyomom az ellenfelet játék megöli,húznék el innen a helyébe egy Bayernbe. Ez a futball az ő képességeit nem használja ki.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
monnyuk ez igazkecsu10 írta: Én arról az oldaláról közelítem meg a kérdést, hogy ez példamutató. Példamutató, hogy a sokszoros bl győztes játékosok csúsztak-másztak, kaparnak. Van identitás, tartás, alázat. Ez példamutató a mai fiataloknak, hogy ez győzött, a szív győzött és nem a tiktokos, milliárd arab euróból összevásárolt csapat. Követendő ez, az élet sok területén. Köszönöm a fiúknak a kiállást, példaadást!
bazzeg
de pont ezert nem peldamutato a mai fiataloknak, ez ma rohadtul nem divat, csuszni maszni kuzdeni, ,hajtani, csak a blingbling meg a rongyrazas, meg a konnyen jott penzek az influenszerkedesbol, meg a celebkedes, apa autojaban villogva.
nem veletlen pl a psgnek mennyi uj szurkoloja lett az elmult evekben.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2024. április 18., csütörtök 8:49-kor.
thereisonly1ronaldo
- Bullit
- Kedvenc játékosaid: Raul Gonzalez Blanco
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ez meg a másik, igen.Realista24 írta: A kozeppalyak kozotti kulonbseget en a fizikalitasban es agresszioban lattam.
Nevekre megvagyunk, es vilag legjobbjai, de a City sem panaszkodhat, viszont ok a PL-ben edzodnek, es ez azt eredmenyezi, hogy a tobbseg lepattog roluk minden kontaknal, es alig lehet felboritani vagy kibillenteni oket.
Ez pedig egyszeruen felorli a masik felet fizikalisan, es a meccs kesoi szakaszaban mar le lehet dominalni oket.
Sajnos kezd kijönni a különbség a PL/La Liga között. (nem tudásban)
Fizikálisan sokkal edzettebbek a PL csapatok mert hatalmas ott az iram, míg spanyolban esnek kelnek buszoznak ennek pedig hosszútávon ez lesz a hatása, Pintus ide vagy oda.
Raul Gonzalez Blanco - No.7 - El Capitano
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Próbálom minimalizálni a fórumos hozzászólásaimat, de most egy észrevételem lenne. 
Akármilyen fosul nézett ki a tegnapi, a szezon legnagyobb teljesítménye volt ez a vérszegény döntetlen.
Az ellenfelünk erőforrásainak végtelen mivoltával, a két keretnyi top játékosokkal, az edzőjük abszolút dominanciára épülő stílusával mindenki tisztában van, és a ténnyel is, hogy odahaza mindezen tényezőknek köszönhetően kurvakemény ez a City.
De lenne itt még valami, ez nem hétköznapi meccs volt, ez a City nem az volt, amelyik a hétköznapokon inasba teszi a PL-t. Itt most ők is minden idegszálukkal fókuszáltak, mindent ránk dobtak amijük van, mert az év meccse volt nekik is, a szezonjuk legnagyobb eseménye volt tegnap, így nyugodtan mondhatjuk, hogy ez a peak City volt, nem a Börnli elleni.
És rohadtul helyt álltunk. Nem léptük át őket, mint kutyaszart a járdán, de ennek a realitása nagyjából 0 lett volna. A realitás 3 kapott gól környékén lett volna, és hogy mégis továbbjutottunk, az számomra év teljesítménye. De nem csak ezé az évé, a Liverpool döntő óta ez volt a legnagyobb harca a csapatnak.
Nagyon várom a Bayernt.
Akármilyen fosul nézett ki a tegnapi, a szezon legnagyobb teljesítménye volt ez a vérszegény döntetlen.
Az ellenfelünk erőforrásainak végtelen mivoltával, a két keretnyi top játékosokkal, az edzőjük abszolút dominanciára épülő stílusával mindenki tisztában van, és a ténnyel is, hogy odahaza mindezen tényezőknek köszönhetően kurvakemény ez a City.
De lenne itt még valami, ez nem hétköznapi meccs volt, ez a City nem az volt, amelyik a hétköznapokon inasba teszi a PL-t. Itt most ők is minden idegszálukkal fókuszáltak, mindent ránk dobtak amijük van, mert az év meccse volt nekik is, a szezonjuk legnagyobb eseménye volt tegnap, így nyugodtan mondhatjuk, hogy ez a peak City volt, nem a Börnli elleni.
És rohadtul helyt álltunk. Nem léptük át őket, mint kutyaszart a járdán, de ennek a realitása nagyjából 0 lett volna. A realitás 3 kapott gól környékén lett volna, és hogy mégis továbbjutottunk, az számomra év teljesítménye. De nem csak ezé az évé, a Liverpool döntő óta ez volt a legnagyobb harca a csapatnak.
Nagyon várom a Bayernt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára füst 2024. április 18., csütörtök 8:45-kor.
- kecsu10
Én arról az oldaláról közelítem meg a kérdést, hogy ez példamutató. Példamutató, hogy a sokszoros bl győztes játékosok csúsztak-másztak, kaparnak. Van identitás, tartás, alázat. Ez példamutató a mai fiataloknak, hogy ez győzött, a szív győzött és nem a tiktokos, milliárd arab euróból összevásárolt csapat. Követendő ez, az élet sok területén. Köszönöm a fiúknak a kiállást, példaadást!
-
Donát
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
És a szezon után? Pláne, ha megnyernénk?hehetheoriginal írta:en a nagykepet nezem. a tegnapi meccs utan melyik csapat szerzett tobb uj szurkolot?h3x0r írta:
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
en a nagykepet nezem. a tegnapi meccs utan melyik csapat szerzett tobb uj szurkolot?h3x0r írta:Ha a kapitalizmust emlitetted, azzal van tobb penze a csapatnak, hogy kiesunk egy 3-2-es meccsen, amit mindket csapat vegig tamad vagy hogy szenvedve tovabb jutunk es megkapjuk az elodontoert a 12.5 milliot meg a hazai meccs bevetelet?hehetheoriginal írta: nem ertek egyet, ez showbiznic, a szorakoztatas a cel, az ebbol kozvetetten es kozvetlenul szarmazo bevetelek, kapitalizmus.
thereisonly1ronaldo
- h3x0r
Ha a kapitalizmust emlitetted, azzal van tobb penze a csapatnak, hogy kiesunk egy 3-2-es meccsen, amit mindket csapat vegig tamad vagy hogy szenvedve tovabb jutunk es megkapjuk az elodontoert a 12.5 milliot meg a hazai meccs bevetelet?hehetheoriginal írta:nem ertek egyet, ez showbiznic, a szorakoztatas a cel, az ebbol kozvetetten es kozvetlenul szarmazo bevetelek, kapitalizmus.A probléma az, hogy a profi sport nem arról szól, hogy téged vagy engem vagy bárkit szórakoztasson.