Valahol pedig megint a két nézet között van szerintem az igazság.
Tény,hogy ez a második félidő kb ilyen Burnley-City volt.
Amit említettek előttem,egy ilyen camavinga,kroos,valverde,bellingham,majd modric középpályával,konkrétan alig volt előre felé passzunk,nem az ellenfél térfelén,még a sajáton sem.
Milyen kp kell akkor,amivel lehet ellenük labdát tartani? Vagy nem ennyire beseggelni?
A real kp-ról ellehet mondani,hogy védekeztek,koncentráltak,mentek egymásért,és kb ennyi.
Azt is elég sokan írták a sorsolások után,hogy ez a City nem olyan erős mint tavaly,azt is sokan belinkelték,hogy alig nyertek derbit,mégis olyan játékbeli különbség volt,ahol a realnak megint azt kellett ellenük választani,hogy védekezzenek a 16-oson,szűkítsék annyira be,hogy ne legyen egy méter futballra alkalmas terület sem.
Tegyük a szívünkre a kezünket,ha így esik ki a Real egy Chelsea ellen,akkor mindenkinek hányingere lenne most,hogy ez nem futball,ez szánalmas,ezt be kéne tiltani,ezt szabályozni kéne stb.
Azért a tizenegyesrúgás óriási lutri mindig,ezzel sikerült hozni,azért attól még a többi aspektus igaz lehet. Ha a Real lőhetett volna még gólt,akkor a Citynek ceruzával a dupláját is oda lehet írni.
Viszont,ha a real bl-t nyer,vagy eljut a döntőig,valójában senki nem fog erre emlékezni,hogy-hogy ment tovább itt.
Kiejtették a favoritokat úgy,hogy két meccsből egyszer sem kaptak ki.
Egy Barca ilyen nyomás alatt darabokra hullott volna.
Csapatban,fejben elképesztően koncentráltak.
Azaz egy gól meg mindig jön.
Egy pár hete írtam,hogy Carlo futballja nézhetetlen egy Almeria,Levante stb ellen.
Futballoznak 15 percet,majd tologatják a labdát nulla kockázat nélkül.
Viszont,ami a legfontosabb,hogy ez a futball bárki ellen jó,bárki ellen stabil,bárki ellen jó egy gólra.
Azt nem lehet írni,hogy szar,mert nem az. Eredményes,csak nem szép.
Hogy ez valakinek tetszik,vagy nem,az szíve joga szerintem.
Ugyanúgy igaza van annak,aki azt mondja,hogy lényeg a win,mint aki azt mondja,hogy ez nem szórakoztató,és ő nem ezt akarná látni a real madridtól.
RealVazquez írta:
miro. írta:
Hogy ki kene menni azt megnezni.
Ket het mulva lesz munchenben?
600 eurotol indulnak a jegyek, legalabbis en ennyiert lattam a legtobb helyen. Combos azert, de ilyen parositasnal az elodontoben nem csodalkozok rajta.
Most két jegy az egyik volt csapattársamnak 1100 euro volt az arsenal ellen.
Viszont ha kimész egy liga meccsre madridba,az sem jön ki kevesebből mint 5-600 euro,max ha 0-24 a netet böngészed,azt meg nem fogom úgysem.
Kíváncsi vagyok mennyi lenne erre,rákérdeztem már.