meggondoltad magad?realistahuni írta:B.Silva gólja például. Meg amúgy is kellene az extra kapus teljesítmény amit Curtistől megszoktunk ahhoz hogy esélyünk legyen. Az pedig Luninban nincs meg.Kercsó írta:
Luninban miért nem?

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. április 18., csütörtök 9:58
meggondoltad magad?realistahuni írta:B.Silva gólja például. Meg amúgy is kellene az extra kapus teljesítmény amit Curtistől megszoktunk ahhoz hogy esélyünk legyen. Az pedig Luninban nincs meg.Kercsó írta:
Luninban miért nem?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. április 18., csütörtök 9:48
Hétből hat bajnoki címet hozott, BLt nyert, triplazott, és Pep kultusz van Manchesterben. Soha nem fogjak kirúgni és nincs is rá szükség.wZoLee7 írta: érkeztek rá szépen az ívelések tegnap, de sokszor Nacho mellett sem tudott érdemben fejelni azzal a benga nagy testével. Arról nem is beszélve, hogy legtöbbször olyan unott képet vágott, mint akit nem is érdekli a dolog. Nekem senki ne mondja, hogy Ő ott élvezi a szerepét, Guardiola nem tud centerekkel mit kezdeni, de ha elbuknák a bajnokságot nem lepne meg ha elköszönnének az edzőtől.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. április 18., csütörtök 9:41
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2024. április 18., csütörtök 9:36
Pep rendszereben igen. Teljesen hasznavehetetlen igy ebben a formaban, kvazi csak azert van ott, hogy lekossen ket vedo figyelmet es birkozzon kozepen, neha napjan erkezzen egy egy beadas es valaki legyen ott fixen, egyebkent az egesz City a Kdb-Foden-Rodri-Grealish negyesre van felepitve, le se szarja Pep, hogy Haalandban milyen potencial van, meg hogy mondjuk jobban is lehetne hasznalni. De legyen ez az o problemajuk, mi eldontottuk, hogy Mbappera megyunk, a norveg meg eldontotte, hogy jo neki a City. Amikor jobban volt hasznalva, es ra jottek ki a labdak, lasd tavalyi szezonban, sokkal tobb golja volt es meghatarozobb volt.ziro4vr írta: Btw bármennyire jó góllövő, én nem kérek Haliból, nagy meccseken nulla, zéró hatás a játékra.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2024. április 18., csütörtök 9:33
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. április 18., csütörtök 9:32
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2024. április 18., csütörtök 9:26
Esélyesebb biztos nem ez az idei bayern, de attól még szerintem is 50-50, egy ilyen klasszikus párharcban nüanszok döntenek.hehetheoriginal írta: sztem a bayern erosebb/eselyesebb picit nalunk, a psgnel meg pappe fut el carvajalnal rendszeresen....
egyedul dortmund ellen mondanam, hogy biztosan verni kellene oket.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2024. április 18., csütörtök 9:06
HozzászólásSzerző: rikko » 2024. április 18., csütörtök 8:58
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. április 18., csütörtök 8:57
Hagyjal mar, easy win. Papirforma.hehetheoriginal írta:sztem a bayern erosebb/eselyesebb picit nalunk, a psgnel meg pappe fut el carvajalnal rendszeresen....wZoLee7 írta: jah és akkor ezzel a PL kicheckolt a bl-ből idénre, nem akarom elkiabálni, de 3 nálunk gyengébb csapat maradt még a 4-ben
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. április 18., csütörtök 8:55
Igen.Realista24 írta:En a Dortmundtol felnek a legjobbanhehetheoriginal írta:
sztem a bayern erosebb/eselyesebb picit nalunk, a psgnel meg pappe fut el carvajalnal rendszeresen....
egyedul dortmund ellen mondanam, hogy biztosan verni kellene oket.Ismerve fiainkat
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. április 18., csütörtök 8:54
En a Dortmundtol felnek a legjobbanhehetheoriginal írta:sztem a bayern erosebb/eselyesebb picit nalunk, a psgnel meg pappe fut el carvajalnal rendszeresen....wZoLee7 írta: jah és akkor ezzel a PL kicheckolt a bl-ből idénre, nem akarom elkiabálni, de 3 nálunk gyengébb csapat maradt még a 4-ben
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. április 18., csütörtök 8:51
sztem a bayern erosebb/eselyesebb picit nalunk, a psgnel meg pappe fut el carvajalnal rendszeresen....wZoLee7 írta: jah és akkor ezzel a PL kicheckolt a bl-ből idénre, nem akarom elkiabálni, de 3 nálunk gyengébb csapat maradt még a 4-ben
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. április 18., csütörtök 8:42
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. április 18., csütörtök 8:25
Bocsánat, hogy beleszólok, de nem vagyunk egyformák. Hehe így szokott örülni, a hsz-eit meg lehet tiltani és nem látjátoktomi_b írta:Most ütöttük ki az überkirály, leigázó, domináló, végtelen pénzből gazdálkodó, 115pontos bűnlajstromú City-t, te meg lehozod az életről a fórumot, hogy minden milyen szar nálunk.hehetheoriginal írta: En csak leirtam a tenyeket.
A csapatrol.
Ha ezt valaki szemelyeskedesnek veszi, akkor menjen pszichiaterhez, mert nagy a baj.
Meg azert hadd szabadjon mar megvédenem magam, ha mar megint nem en kezdtem....
De megint nem a sportrol vitazunk, meg a tegnapi meccsrol....
Nem ertem miert nem lehet csak a meccsrol beszelni.
Donat.
A sportnak van lélektani része is és mint sokadszorra látjuk, abban agyonbaszunk mindenkit.
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2024. április 18., csütörtök 7:59
Most ütöttük ki az überkirály, leigázó, domináló, végtelen pénzből gazdálkodó, 115pontos bűnlajstromú City-t, te meg lehozod az életről a fórumot, hogy minden milyen szar nálunk.hehetheoriginal írta: En csak leirtam a tenyeket.
A csapatrol.
Ha ezt valaki szemelyeskedesnek veszi, akkor menjen pszichiaterhez, mert nagy a baj.
Meg azert hadd szabadjon mar megvédenem magam, ha mar megint nem en kezdtem....
De megint nem a sportrol vitazunk, meg a tegnapi meccsrol....
Nem ertem miert nem lehet csak a meccsrol beszelni.
Donat.
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. április 18., csütörtök 7:57
Abban a studioban az egyedüli értelmes.Remy írta:Henry ért a focihoz. Edzőnek szar, nem olyan alkat, pedig ahogy látja a focit, ahogy tud beszélni róla, hogy mi miért van, az mutatja, hogy nem kis agy van azérrt nála. Nem először mond jó dolgokat.ferni írta: Henry, Micah & Carragher REACT after dramatic Man City-Real Madrid pens! | UCL Today | CBS Sports
Henry nagyon jó dolgokat mond, érdemes végighallgatni.
Azt mondja a védekezés is ugyanúgy a játék része és azzal is lehet kontrollálni a játékot.
5:40től van ez a része, ahol elkezd beszélni először Rüdiger tizijéről, majd Carvajalról és rátér arra, amit fentebb írtam.
1:12től van az első része, ott is mond jó dolgokat.
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. április 18., csütörtök 7:48
Henry ért a focihoz. Edzőnek szar, nem olyan alkat, pedig ahogy látja a focit, ahogy tud beszélni róla, hogy mi miért van, az mutatja, hogy nem kis agy van azérrt nála. Nem először mond jó dolgokat.ferni írta: Henry, Micah & Carragher REACT after dramatic Man City-Real Madrid pens! | UCL Today | CBS Sports
Henry nagyon jó dolgokat mond, érdemes végighallgatni.
Azt mondja a védekezés is ugyanúgy a játék része és azzal is lehet kontrollálni a játékot.
5:40től van ez a része, ahol elkezd beszélni először Rüdiger tizijéről, majd Carvajalról és rátér arra, amit fentebb írtam.
1:12től van az első része, ott is mond jó dolgokat.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. április 18., csütörtök 7:28
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. április 18., csütörtök 7:27
Mondjuk az utolsó mondat rad is igaz, ha már itt tartunk.hehetheoriginal írta:Az embernek van energiaja es ideje kikeresni a meccs elotti hszemet, es karorvendve beirni a faszsagait.Realista24 írta:
Most meg szépen szólok hogy vegyél vissza, ne legyél ennyire szenzitiv.
Aztan nyilvan szova teszem, hogy haver azert ez kb valoban 5% esely volt, megint le lettunk alazva a palyan, mint tavaly, de en vegyek vissza?
En kezdtem megint a szemelyeskedest?
Sokadik ilyen mar ez az elmult evekben, aztan ugye mindig en vagyok kitiltva.
Kisgyerek orulhetne a foteljebol mikozben anya viszi neki a kakaot, hogy tovabbment a csapat, de nem, neki muszaj szanalmaskodni.
Jelenlévő fórumozók: 35 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem