nem szemelyeskedes, meg ti olyanok vagytok, en meg ilyen, egyszeruen elmerengek rajta a reggeli anyakakaoja kozepette.
nekem, nezokent, szurkolokent, ez keves. nyilvan mas lenne, ha jatekoskent vettem volna reszt tegnap, hatalmas loket egy ilyen gyozelem. de irgalmatlan csunya volt. igen, carlo knows, stb, de azt ugye ti se gondoljatok komolyan, hogy az volt a terve, hogy felallunk kezilabdas falba a kapu ele 9 emberrel, aztan majd ugyis kirugdossuk, nem lesz gond......
nem hibaztatom, egyszeruen ilyen kepessegu a keret. a legjobb fiatalok valoban nalunk vannak ugyahogy, viszont mikor van 1-2 kurvagyenge lancszem (mendi pl vagy binicius, nyilvan mas szempontokbol nezve gyenge), akkor azt egy ilyen milliardokert osszevasarolt csapat, ahol nem 12-13, hanem 15-16 kezdo szintu jatekos van, azt kemenyen kihasznalja.
igen, a futball resze a vedekezes, az is egy szakma, muveszet, de most a real madrid felturte az ingujjat es lement szo szerint szart lapatolni uriemberkent, kiralyi klubkent, ahol a technikai es tudasbeli folenyt kellene prezentalni hetrol hetre, mi lementunk kutyaba szart lapatolni.... az eredmeny igazolja, de azert jo adag szerencse volt benne, es en szurkolokent nagyon keveslem ezt. 1 meccsen szinte barmi lehet, de ezektol 10bol 9szer kiszopunk, mert sokkal erosebbek.
szerk.: amugy nem ertem ezt a hallandot meg pepperonit se..... ertem en, hogy kurvanagy nyomast teszunk, aztan majd jonnek a belott labdak, de halland egyszer vette at 35m-re a kaputol, mikor jobban ki volt nyilva a vedelem, es akkor is csak egyszer indult meg, egybol para lett belole.... talan nem az a megoldas - pepperoni ha olvasod