el magico írta:
Valaki tavaly, vagy tavalyelőtt írta a fórumon, hogy minket soha senki sem ejt ki 2x egymás után. Talán pont egy Chelsea elleni párharc előtt.
És bazki tényleg nem, lehetetlen
Imádom ezt a csapatot
Jelen de ezt megírtam 2 hete is

azt a klubot amelyik kiejti ezt a Realt 2szer egymas utan a blből még nem alapították meg.
Hatalmas, férfias küzdelem volt és ki kell mondjam egy méltó ruvális lett a cityből gvardiola és maga a csilliárdok ellenére nyilatkozatokban és viselkedésben is felnőttek ehhez. Ami viszont nincs meg bennük még mindig az a szpirító, gépies videojáték foci arckifejezések nélkül.
Ez a meccs a 14es bayern elleni volt letükrözve bbc nélkül.
A károgóknak meg meglehet próbálni az etihadban jobban helytállni CSATÁR nélkül ez ellen a city ellen.
A taktikához nem értő Ancelotti úgy rakta össze ezt a meccset, hogy a hatalmas mezőny fölény ellenére is olyan kurvanagy helyzetek elszórva voltak. Mellette rengeteg játékos godmodeban és 1-2 gyengébb teljesítményt is elbírtunk. A hosszabbításban már inkább éreztem azt, hogy elmegyünk egy kontrával minthogy a city betalál a 95ik szögletéből.
4-4, 210 percből egy jó 20percig álltunk kiesésre.
Ez a szint még mindig a kevesebb hibáról szól. Modric kihagyott tizije után eldönthette volna a city de mégse. Elmúlt 3 szezonból kétszer ejtettük ki az 85ik “korszakos” csapatot.
Tiziknél azért befostam amikor sorra sétáltak oda a védőink

de mindenki mentalmen volt.
A picsogók meg valahogy próbálják meg értékelni ezt mert amit az elmúlt 10 évben látunk az kurvára nem normális. Úgy járunk az elődöntőkbe-döntőkbe mint más bajnokira.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams