TheVR Jani is megmondta tegnap reggel, hogy továbbmegy a Dortmund meg a PSG is...

Mai napra meg a Real+Bayern duót mondta továbbjutóra...

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. április 17., szerda 18:02
TheVR Jani is megmondta tegnap reggel, hogy továbbmegy a Dortmund meg a PSG is...
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. április 17., szerda 18:00
Alapvetően én is pozitív vagyok, az a Valverde bomba rohadtul kellett az odavágón. 0-0ról indulunk,így nem kell az eredmény után rohanni.wZoLee7 írta: En meg valamiert halal nyugodt vagyok, ha ki kell esni akkor kiesunk, de azt erzem, hogy ma dobni fog a gep. Mindenki a cityt varja gyoztesnek, tegnap is azok jutottak tovabb akiknek kevesebb eselyuk volt, rajtunk a sor.
HozzászólásSzerző: lestat » 2024. április 17., szerda 17:55
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. április 17., szerda 17:55
HozzászólásSzerző: Altare » 2024. április 17., szerda 17:39
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. április 17., szerda 17:08
Ha Vini marad a seggen, akkor nem gol.realistahuni írta:B.Silva gólja például. Meg amúgy is kellene az extra kapus teljesítmény amit Curtistől megszoktunk ahhoz hogy esélyünk legyen. Az pedig Luninban nincs meg.Kercsó írta:
Luninban miért nem?
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. április 17., szerda 17:07
Lipcse ellen azért ott volt az extra, meg van benne a spiritusz. vele nem lesz gondrealistahuni írta:B.Silva gólja például. Meg amúgy is kellene az extra kapus teljesítmény amit Curtistől megszoktunk ahhoz hogy esélyünk legyen. Az pedig Luninban nincs meg.Kercsó írta:
Luninban miért nem?
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2024. április 17., szerda 16:53
B.Silva gólja például. Meg amúgy is kellene az extra kapus teljesítmény amit Curtistől megszoktunk ahhoz hogy esélyünk legyen. Az pedig Luninban nincs meg.Kercsó írta:Luninban miért nem?realistahuni írta:nem bízok Luninban és Nachoban.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. április 17., szerda 16:32
Luninban miért nem?realistahuni írta:nem bízok Luninban és Nachoban.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2024. április 17., szerda 13:35
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. április 17., szerda 13:12
Ebben a kettőben én sem. Hátha.realistahuni írta: Arra kíváncsi leszek hogy idén is annyira megnyomnak-e az elején mint tavaly.
Papíron most a felállás és a középpálya struktúrája miatt jobban ki kellene jönnünk a szorításból.
Ennek ellenére szerintem idén is lesz 3-4 közte, nem bízok Luninban és Nachoban.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2024. április 17., szerda 13:08
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. április 17., szerda 13:01
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. április 17., szerda 12:52
Kicsit olyan,mintha jobban utalnad a barcat,mint szeretned a realt..Yazid írta: Hiaba nyilt a mai meccs meg nagyon optimisták vagytok, szerintem ma nagyon megpicsáznak megint de en a tegnapi utan mar teljesen boldog vagyok![]()
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. április 17., szerda 12:52
Az Carlo meg a csapat szegénységi bizonyitvanya lesz, ha kétszer is így megtosznak minket a BLben. Más lesz mint a tavalyi, a vegkimenetel szerintem is hasonló lesz, de nem számítok ilyen sima meccsre.Yazid írta: Hiaba nyilt a mai meccs meg nagyon optimisták vagytok, szerintem ma nagyon megpicsáznak megint de en a tegnapi utan mar teljesen boldog vagyok![]()
HozzászólásSzerző: Yazid » 2024. április 17., szerda 12:43
HozzászólásSzerző: el magico » 2024. április 17., szerda 12:17
Utána meg mutogatta, hogy váll voltKerlon írta:https://twitter.com/Chelsea_boiv2/statu ... 0kgCw&s=19___Samy___ írta: Egy kerdes, mert nem lattam: jogos volt az Araujo piros?
Nem si ertem, hogy mi a vita targya![]()
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. április 17., szerda 11:59
https://twitter.com/barcagatex/status/1 ... REeyA&s=19wZoLee7 írta: Engem csak az zavar, hogy ellenünk ez semmi, főleg a bajnokságban. Hason módon intézik el Viniciust fixen tovább inti as bíró.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. április 17., szerda 11:36
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2024. április 17., szerda 11:33
https://twitter.com/Chelsea_boiv2/statu ... 0kgCw&s=19___Samy___ írta: Egy kerdes, mert nem lattam: jogos volt az Araujo piros?
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem