Egy kérdés: a cigány származású bűnelkövetőre lehet azt mondani, hogy cigány volt, vagy nem lehet?
Felmerült a szegregáció az oktatásban. Elmondom, hogy politikai hovatartozás nélkül is létező dolog. Saját szememmel láttam, tapasztaltam, hogy a szülők elviszik a gyerekeket a helyi iskolából a közeli város iskolájába, mert a sok gyengébb képességű, viselkedészavaros gyerek teljesen lehúzza a többit. Az én időmben volt olyan, hogy kisegítő osztály. A gyengébbekkel, problémásakkal ott, speciálisan képzett pedagógus foglalkozott. Nálunk speciel egy olyan tanítónő, aki azért is választotta a speciális képzést, mert a kisfia down szindrómával született. Ő is abba az osztályba járt. Érdekesség, hogy 12-13 évet jósoltak neki. Azt hiszem már a 45-ön is túl van.
És hogy erre is kitérjek: itt arról van szó, hogy azonosítható e egy párt, a vezetőjének a múltjával vagy az indentitásával? Konkrétan kimondható e, hogy a Mi Hazánk párt náci? Kimondható e, hogy a Tisza párt fideszes? Eszmék, ideológiák, múlt?
Egyébként felmerült itt vádként az "oroszpropagandat tolni, mikozben karpataljan magyar emberek halnak meg" állítás (vagy inkább hazugság?). Találtam egy videót, érdemes megnézni és összehasonlítani Magyar klubrádiós vélekedésével
https://www.youtube.com/watch?v=_Sy51AbZomk 
Ja és ez jelenti azt, hogy kiléptetnék az országot a NATO-ból?
Ferni: nem tudom mi bajod a bérrabtartással. Kifejthetnéd. Az etnikai alapon szerveződő bűnbandák vezetőinek bérrabtartása pedig nem etnikai alapú tisztogatás. Arról szól, hogy az ilyen jellegű bűncselekmények vezetőinél nem elrettentő erejű a magyar igazságszolgáltatás, mert a börtönökből ugyan úgy folytatják ezeknek a bűnszervezeteknek a vezetését. Talán nagyob visszatartó erő lenne abban, ha azt kellene kockáztatni az uraknak, hogy szibériába mennek e nyaralni (mert ők így nevezik a börtön éveket), hűsölni.
Lehet őket szidni, meg menő is egyes körökben, de én értelmes emberek esetén úgy képzelem el a kritikát, mint ahogy Csaba teszi. Például segítettek rengeteg kilakoltatás előtt álló embernek, a tanyasiaknak, nélkülük nincs végrehajtó ügy és kiállnak rengeteg magyar ember mellett, akiket a rendszer nem akar, vagy nem tud megvédeni szerte az országban. Ezeket nem csak úgy felkarolták hogy szavazatokat szerezzenek, hanem kemény munkát tettek/tesznek bele.