HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. április 14., vasárnap 9:15
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. április 14., vasárnap 9:05
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. április 14., vasárnap 6:02
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. április 13., szombat 23:14
Húzós lesz, mert El Clasico utáni bajnoki pedig idegenben a Soci ellen lesz. Komoly menetrend.Remy írta: Tehát, ha nyernek, márpedig jön a malac, akkor 5 pont lesz az előny a hajrára.![]()
![]()
Egy rossz héttel még a végén izgulni kell emiatt a szar barca miatt is. Zseni.
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. április 13., szombat 22:49
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2024. április 13., szombat 21:52
Azért azóta kiejtették a napolit, verték simán idegenben a matracosokat, plusz verték idegenben a psgt.dzsi91 írta:Szerintem ez véletlen egybeesés. Elég könnyű meccseik voltak a bejelentés után. Volt idő feljönni meg amúgy sem lehet egy szezonon át nonstop szopni. Várható volt, hogy a második helyre odaérnek mint mindig.wZoLee7 írta: barca megtáltasodott ahogy xavi bejelentette h szezon végén off
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. április 13., szombat 21:06
Szerintem ez véletlen egybeesés. Elég könnyű meccseik voltak a bejelentés után. Volt idő feljönni meg amúgy sem lehet egy szezonon át nonstop szopni. Várható volt, hogy a második helyre odaérnek mint mindig.wZoLee7 írta: barca megtáltasodott ahogy xavi bejelentette h szezon végén off
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. április 13., szombat 21:01
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2024. április 13., szombat 20:49
En miutan idegenben szarrá cumiztatták a Barcát, azt hittem simán 2.ok lesznek. Meg az igazsághoz hozzátartozik sajnos, hogy a Barca nagyot megy az utóbbi időben.gutihaz14 írta: ranezve a tabellara, januarban meg hogy fostak paran a gironatol![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. április 13., szombat 20:45
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. április 13., szombat 16:46
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. április 13., szombat 15:51
HozzászólásSzerző: rikko » 2024. április 13., szombat 15:43
Rank se nagyon.Yazid írta: Ki, most mar tenyleg csak a barcára kell figyelni.
Nagy ellenfelek már nem jönnek rajtuk kivul, de pont azok szoktak megviccelni...
HozzászólásSzerző: Yazid » 2024. április 13., szombat 15:38
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2024. április 13., szombat 15:25
HozzászólásSzerző: Steve » 2024. április 12., péntek 22:42
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. április 11., csütörtök 9:18
Teljesen változó ki, hogy ki hogy reagál erre. Szerintem az első gól simán felírható a hosszú kihagyásra a másik kettővel meg nem nagyon lehet mit kezdeni. Szerdán viszont már ki kell jöjjön, hogy frissebbek vagyunk.Pad'em írta:Fede nyilatkozta meccs után, hogy zavarta őket hogy ennyi szünet volt. 3 naponta meccs, ahhoz vannak szokva, azt is preferálják ezért a ritmusunk nem volt az igazi.el magico írta: Mallorca ellen hétvégén kiküldeném a B sort. 8 pont előnyünk van, mikor ha nem most. A City ellen hétközben szükség lesz minden energiára.
Én Mallorca ellen fullos kezdőt nyomatnám Militaóval, daráljuk le őket izomból, legyen meg a lendület szerdára. Pihentek most eleget.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. április 11., csütörtök 9:07
Fede nyilatkozta meccs után, hogy zavarta őket hogy ennyi szünet volt. 3 naponta meccs, ahhoz vannak szokva, azt is preferálják ezért a ritmusunk nem volt az igazi.el magico írta: Mallorca ellen hétvégén kiküldeném a B sort. 8 pont előnyünk van, mikor ha nem most. A City ellen hétközben szükség lesz minden energiára.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. április 11., csütörtök 9:05
detto. ha a következő 2 forduloban 0 pontot szerzünk amire nyilván kevés az esély is vezetjük a ligát.el magico írta: Mallorca ellen hétvégén kiküldeném a B sort. 8 pont előnyünk van, mikor ha nem most. A City ellen hétközben szükség lesz minden energiára.
HozzászólásSzerző: el magico » 2024. április 11., csütörtök 9:00
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem