Gyere le...
Ez kegyetlen.
Kajak itt meg kell várni míg természetes módon kikopik ez a réteg.
El lehet hinni, hogy lesz itt változás, de meg lehet nézni ezt a nyugdíjas hadsereget is és ez is csendes többség és ők el is mennek szavazni szépen.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. április 14., vasárnap 18:46
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. április 14., vasárnap 14:42
Ezt sosem ertem. Mi az, hogy manipulativ? Belelatsz a fejebe, vagy van vmi bizonyitekod?kierkegaard írta: Szerintem az egy nagyon fontos lepes lesz amikor az emberiseg rajon arra, hogy az ilyen emberek mint magyar peter, orban, gyurcsany, toroczkai, trump, biden meg a tobbi semmilyen valtozast nem akar. Hatalmat akar es hatalmat megtartani akar.
Lofaszt akar jot a kornyezetenek. Magyar Pèter manipulatov kozepre huzasa valoban jelenleg az egyetlen valos opcio a valtozas eloidezesere aztan utana lehet megint egy jobbat valasztani ha mar megtanulta a tarsadalom az erre valo igenyt.
Kerdes, hogy van e ennyi ideje a civilizacionknak.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. április 14., vasárnap 11:48
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2024. április 14., vasárnap 9:42
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. április 14., vasárnap 9:25
Ha jól tudom abban a támadásban terrorista vezetőket sikerült kiiktatni.Balazs írta: Izrael támadta meg Iránt 2 hete, amikor lebombázta a nagykövetségüket, több katonai vezetőt meggyilkolva. A veszett kutya netanyahu már évek óta próbálta a nyílt konfliktusba provokálni őket tudósok elleni merényletekkel, bombázásokkal és terroristák pénzelésével. Úgy tűnik most sikerült neki. Arra játszik, hogy az USA majd úgyis közbeavatkozik, amíg ő megint az áldozat szerepében tetszeleghet a nemzetközi sajtóban.
HozzászólásSzerző: rikko » 2024. április 14., vasárnap 8:48
Az összes nagyhatalomi vezetőt+ Orbánt egy gépre ültetni és kilőni a Marsra.gutihaz14 írta: BREAKING
The Israeli Governments "Doomsday plane" has taken off and is the only plane leaving Israel.
Potentially carrying Netanyahu and cabinet.
This is very bad.
https://twitter.com/EarthquakeChil1/sta ... 16wJA&s=19
HozzászólásSzerző: illgner » 2024. április 14., vasárnap 4:20
Már rég hit kérdése a történet, nem kéne úgy tenni, mintha itt abszolút igazságok lennénk, az egyik a jó, a másik meg a rossz. Szerintem mindkettő megérdemelte a másikat, igaz én nem is vagyok egyiknek sem a rajongója.
HozzászólásSzerző: Balazs » 2024. április 14., vasárnap 2:12
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. április 14., vasárnap 1:20
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. április 14., vasárnap 1:06
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. április 14., vasárnap 1:04
HozzászólásSzerző: géza » 2024. április 14., vasárnap 0:09
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2024. április 14., vasárnap 0:03
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. április 13., szombat 22:25
HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. április 13., szombat 22:15
Varsóban nem nagyon jártam, kétszer 3-4 órát mindössze.Caraway írta:
Es Varsorol mi a velemenyed, ha mar fovarosok?![]()
Gondolom te eleg sokat jartal arrafele.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. április 13., szombat 21:14
Megerősítette, hogy senkit nem ismer.Mint ahogy a tóni meg a schadl se tudták soha ki a másik.BlancoMark írta: Magyar Peter megerositette amit eddig is sokan sejtettunk a Mi Hazankrol.![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. április 13., szombat 20:50
azt hiszed miskolcra mar bekotottek a netet?'shutterisland írta: alusisakos pataky attila.![]()
igy kell bukni 60 ezer eddas szavazot.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. április 13., szombat 20:38
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
CF Talavera
Real Madrid
Estadio El Prado
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem