jött a válasz isBlancoMark írta: Reagálás Toroczkai Lászlónak, Fidesz jobboldali szatelitpártjának, a Mi Hazánk elnökének hazugságoktól hemzsegő konteójára.

HozzászólásSzerző: soadroli » 2024. április 14., vasárnap 21:13
jött a válasz isBlancoMark írta: Reagálás Toroczkai Lászlónak, Fidesz jobboldali szatelitpártjának, a Mi Hazánk elnökének hazugságoktól hemzsegő konteójára.
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2024. április 14., vasárnap 20:43
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2024. április 14., vasárnap 19:56
Remelem nem multal el meg 16-18 eves, mert kb. egy ilyen idos embernek van ilyen eretlen velemenye. Mar elnezest, de ennel jobbat nem tudott kivaltani belolem ez a hozzaszolas. Van esetleg valami megoldasod is az egyenletre, vagy javaslatod? Hatha akkor tobbet latok a nagy kepbol, mert igy nem igazan ertelek. Peldaul: abban mi a manipulativ, hogy kozepen allonak kepzeli el magat? Egy liberalis, az orszaganak jot akaro ember hova helyezze magat? Amugy nem behuzta magat oda, hanem eleve ott jelent meg. Nagyon nem mindegy, ez nem egy Vona fele szelsoseges jobbrol a neppartosodas fele tolodas…kierkegaard írta: Szerintem az egy nagyon fontos lepes lesz amikor az emberiseg rajon arra, hogy az ilyen emberek mint magyar peter, orban, gyurcsany, toroczkai, trump, biden meg a tobbi semmilyen valtozast nem akar. Hatalmat akar es hatalmat megtartani akar.
Lofaszt akar jot a kornyezetenek. Magyar Pèter manipulatov kozepre huzasa valoban jelenleg az egyetlen valos opcio a valtozas eloidezesere aztan utana lehet megint egy jobbat valasztani ha mar megtanulta a tarsadalom az erre valo igenyt.
Kerdes, hogy van e ennyi ideje a civilizacionknak.
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. április 14., vasárnap 19:14
Természetes úton még 10-20 év van bennük. Inkább valamivel lekéne kötni őket(nem szó szerint) mert túl sok szabad idejük van. Ezért járnak napi 5x boltba, hetente fodrászhoz, reggel már buszon ülnek a dolgozók/iskolások között a kis kocsijukkal, mert jobb dolguk nincs. Politikailag is kevésbé lehetne őket megvezetni, ha nem ezzel kötnék le a figyelmüket napi szinten. Politikusok pont ezt használják ki: megvédik őket, pénzt adnak, látszat figyelmet. Az ellopott milliárdokat se látják, de ha virágot ültetnek a városba akkor biztos jól halad minden...ferni írta: Kísértet járta be Dobrevék kampánynyitóját, Magyar Péter kísértete
Gyere le...![]()
Ez kegyetlen.
Kajak itt meg kell várni míg természetes módon kikopik ez a réteg.
El lehet hinni, hogy lesz itt változás, de meg lehet nézni ezt a nyugdíjas hadsereget is és ez is csendes többség és ők el is mennek szavazni szépen.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. április 14., vasárnap 18:46
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. április 14., vasárnap 14:42
Ezt sosem ertem. Mi az, hogy manipulativ? Belelatsz a fejebe, vagy van vmi bizonyitekod?kierkegaard írta: Szerintem az egy nagyon fontos lepes lesz amikor az emberiseg rajon arra, hogy az ilyen emberek mint magyar peter, orban, gyurcsany, toroczkai, trump, biden meg a tobbi semmilyen valtozast nem akar. Hatalmat akar es hatalmat megtartani akar.
Lofaszt akar jot a kornyezetenek. Magyar Pèter manipulatov kozepre huzasa valoban jelenleg az egyetlen valos opcio a valtozas eloidezesere aztan utana lehet megint egy jobbat valasztani ha mar megtanulta a tarsadalom az erre valo igenyt.
Kerdes, hogy van e ennyi ideje a civilizacionknak.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. április 14., vasárnap 11:48
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2024. április 14., vasárnap 9:42
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. április 14., vasárnap 9:25
Ha jól tudom abban a támadásban terrorista vezetőket sikerült kiiktatni.Balazs írta: Izrael támadta meg Iránt 2 hete, amikor lebombázta a nagykövetségüket, több katonai vezetőt meggyilkolva. A veszett kutya netanyahu már évek óta próbálta a nyílt konfliktusba provokálni őket tudósok elleni merényletekkel, bombázásokkal és terroristák pénzelésével. Úgy tűnik most sikerült neki. Arra játszik, hogy az USA majd úgyis közbeavatkozik, amíg ő megint az áldozat szerepében tetszeleghet a nemzetközi sajtóban.
HozzászólásSzerző: rikko » 2024. április 14., vasárnap 8:48
Az összes nagyhatalomi vezetőt+ Orbánt egy gépre ültetni és kilőni a Marsra.gutihaz14 írta: BREAKING
The Israeli Governments "Doomsday plane" has taken off and is the only plane leaving Israel.
Potentially carrying Netanyahu and cabinet.
This is very bad.
https://twitter.com/EarthquakeChil1/sta ... 16wJA&s=19
HozzászólásSzerző: illgner » 2024. április 14., vasárnap 4:20
Már rég hit kérdése a történet, nem kéne úgy tenni, mintha itt abszolút igazságok lennénk, az egyik a jó, a másik meg a rossz. Szerintem mindkettő megérdemelte a másikat, igaz én nem is vagyok egyiknek sem a rajongója.
HozzászólásSzerző: Balazs » 2024. április 14., vasárnap 2:12
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. április 14., vasárnap 1:20
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. április 14., vasárnap 1:06
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. április 14., vasárnap 1:04
HozzászólásSzerző: géza » 2024. április 14., vasárnap 0:09
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2024. április 14., vasárnap 0:03
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. április 13., szombat 22:25
HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. április 13., szombat 22:15
Varsóban nem nagyon jártam, kétszer 3-4 órát mindössze.Caraway írta:
Es Varsorol mi a velemenyed, ha mar fovarosok?![]()
Gondolom te eleg sokat jartal arrafele.
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem