Teged is varunk sok szeretettel, a sok faszsag mellett azert neha vannak jo gondolataid ishehetheoriginal írta:u de kemény lesz a magasból lekoppanni a betonra....RealVazquez írta:
Benne vagyok az egyesuletben, ott vagyok discordon, instagramon, facebookon, rohamosan novekszik mindenhol a tamogatok, kovetok szama. 2 honap alatt…
Most alakult a partja, 15-20% koze lovik be MP-t, tehat a DK utan a legerosebb ellenzeki part![]()
ezek tenyek. Es rengeteg emberhez meg el sem jutottak. Meg csak most indul meghoditani a videket, es gozerovel keszulunk a majus 5-ei tuntetesre.
A fentebb emlitett platformokon olyan dolgok tortennek, amik nagyon regen nem: jobbos es balos, vagy eddig meg soha nem szavazo emberek, legyen az fiatal vagy idos: beszelgetnek. Kommunikalnak. Megosztjak egymassal a tapasztalatokat, a csaladi helyzetet, hogy ki hogyan probal a csaladi ebednel tarsalogni a politikarol, mit gondolnak a szulok, nagyszulok… mit lehet tenni a hazaert, ki mivel tud hozzajarulni a fejlodeshez, a TI-SZA felemelkedeseert stb. Rendkivul inspiralo es jo erzes, hogy ujra beszelgetni kezdtek az emberek egymassal. Akar sikerul Peternek megtorni a NER-t, akar nem, mar elinditott valamit.
A tegnapi klubradios beszelgetese is szenzacios volt: embert igy meg nem hallottam folyekonyan, erthetoen, profin beszelni. Minden gondolatat tokeletesen osszeszedte es megfogalmazta, kritikus temakat is erintve (pl. EU es a haboru helyzete, ott nem is vallalt kockazatot, szinte az orbani allaspontot mondta el, de azert is, hogy nehogy haborupartinak allitsak be, mert azzal vege lenne neki is).![]()
vigyazz magadra, csinald esszel, ne csak szivvel.![]()
Ui: amugy tenyleg!