azóta megnéztem, így a reggeli kávé mellé.ferni írta:
fix látta... tűpontosan leírta![]()
Hát sokban tévedtem, CIA nem volt komondva pl:D
Mostmár teljesen ráment Toroczkai is, hogy az alusapkás konteokkal a maga táborát egyben tartsa, nem pedig növeszteni akarja.
Megnézel egy random Toroczkai videót, mittomén a húsvétról, ott is ezeket a paneleket löki el.
Ugye pont az ilyen "tényfeltárásairól" írtam múltkor, Hadházy kapcsán, kb olyan légbőlkapott következtetések megint, mint amit mindig nyom, és amit meg kikért magának Hadházytól.
Egyszerűbb lett volna ha 30 perces tiktok videóban reagál, hogy MP-t az usa és a szélsőlib woke pénzeli, aztán le van tudva. Mondjuk tény és való, így szakszerűen hangzott.
Azon gondolkoztam, hogy engem is CIA-snak tartana, mert MacBook-ot használok, plusz voltam jópárszor az USA-ban, és még a New York-i demokrata párt elnökével is találkoztam (konkrétan a főnököm a táborban:D), szóval összeállna a kép hamar Toroczkainál.
Félreértés azét ne essék, nyilván állnak mögötte, ezt én sem vitatom. De ezzel a videóval kicsit azt üzente a Mihazánk elnöke, hogy majd megint jönnek a covidvakcina fanok, és dobálnak meg minenkit a tűvel az oltással.