Bajnokok Ligája
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Re: Bajnokok Ligája
a párizsi keretben sokkal több van, de amíg LE az Illarramendi kaliberű Fabian Ruizt pakolja fel egy negyeddöntőre, addig nem kell sokat várni tőlük.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
A tevebasz..nak sosem lesz normális csapata írom ezt úgy hogy simán tovább mehetnek még.
Ez a mostani is egy színtelen szagtalan valami.
Nagyon gyenguszok.
Ez a mostani is egy színtelen szagtalan valami.
Nagyon gyenguszok.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
https://www.youtube.com/@ZiggoSport/videossoadroli írta: ti hol szoktatok normális összefoglalókat nézni? nyomorult youtube-on csak ilyen fifa videók meg telefonnal felvett szarok vannak.
nem a másfél perces fajta összefoglalók
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
hoofootsoadroli írta: ti hol szoktatok normális összefoglalókat nézni? nyomorult youtube-on csak ilyen fifa videók meg telefonnal felvett szarok vannak.
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Milyen nyelven jelent nyomorekot a rikko szo?
Mak, mintha a melynovesu flipper goljai nem a mak kategoriaba sorolandoak.
van bor a pofajukon… de hat ezt teszi egy idegenben nyert negyed donto amikor a csapatod evek ota az EL-ben vitezkedik
Mak, mintha a melynovesu flipper goljai nem a mak kategoriaba sorolandoak.

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ezt az egész mákozást amúgy ti találtátok fel aztán zavar, ha itt azt olvasodrikko írta:Dehogy töröltem. Emlékszem én ahogy Benzema megvesztegette Valbuenat amiért ki is pattintottak a válogatottból.Realista24 írta:
A kerdesem, hogy miert ne irhatnank makkrol? Csak mert nekunk is szerencsenk volt?
Vagy te mar törölted a szotaradbol a csalas, megvesztegetes, biro szavakat?
Emlékszem arra is, ahogy CR-t 17 méterre a kaputól felrúgják és tizenegyest kaptok.
Nyugodtan amúgy beszélgessenek a makkról. Éhes disznó úgyis azzal álmodik.
Peace![]()

A rendőrségi ügyeket idehozni meg wtf a nemtudom hány exbarca játékossal meg elnökkel a börtönválogatottban.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
dailymotionsoadroli írta: ti hol szoktatok normális összefoglalókat nézni? nyomorult youtube-on csak ilyen fifa videók meg telefonnal felvett szarok vannak.

ez nagyon gáz
cr-nek befújtak egy kamu 11est

oda lett téve rendesenrikko írta:Nyugodtan amúgy beszélgessenek a makkról. Éhes disznó úgyis azzal álmodik.

nemtudom hány év után nyertek egy negyeddöntős idegenbeli meccset és áll a cerka és ezt itt meg is kell mutatni, bravó
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
ti hol szoktatok normális összefoglalókat nézni? nyomorult youtube-on csak ilyen fifa videók meg telefonnal felvett szarok vannak.

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- BlancoMark
Olvass par nemzetkozi forumot ha nekunk nem hiszel. Mindenhol rohognek rajtatok hovatartozastol fuggetlenul, amikor Laporta vagy Xavi vagy akarmelyik Barcas birozik.rikko írta:Dehogy töröltem. Emlékszem én ahogy Benzema megvesztegette Valbuenat amiért ki is pattintottak a válogatottból.Realista24 írta:
A kerdesem, hogy miert ne irhatnank makkrol? Csak mert nekunk is szerencsenk volt?
Emlékszem arra is, ahogy CR-t 17 méterre a kaputól felrúgják és tizenegyest kaptok.
Peace![]()
Altalaban top szavak ilyenkor az alszentseg es a pofatlansag.
Nem mi mondjuk, mindenki.
Erdekes, hogy vegre egyszer nem tudom hany ev utan sikerul osszehozni egy szerencses gyozelmet a legmagasabb szinten es azonnal itt arcoskodsz. Madridban legalabb egy evtizede mennek az ilyen sikerek, szoval erdemesebb lenne kicsit szerenyebben.
'Peace'
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Szerintem ebbe ne menjünk bele, mert csúnyán be fogsz égni... bár már most is kicsit.rikko írta:Dehogy töröltem. Emlékszem én ahogy Benzema megvesztegette Valbuenat amiért ki is pattintottak a válogatottból.Realista24 írta:
Peace![]()
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Ilyen alapon a City három gólja is makk volt, mert 1x Vini arrébb ment, 2x meg úgy találták el a labdát, ahogy kb 1 évben 1x.rikko írta:Csak a száraz tényekre alapozva.Realista24 írta:
Miert?
Rúgtatok 3 gólt, abból kettő-t úgy, hogy HA nem pattan meg , akkor a kapus kb leveszi.
De mivel megpattant így bement. Ez mák. Az, hogy Vini vakon volt az egy másik tészta.
Amúgy meg a tegnapi meccsünkre visszatérve még ezzel a győzelemmel sem tartom magunkat esélyesnek a továbbjutásra.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Te most akkor kotekedni es szemelyeskedni akarsz 20 ev biroi megvesztegetes, es folyamatas csalasokkal nyert bajnoksagok es BL cimeket figyelembe nem veve?rikko írta:Dehogy töröltem. Emlékszem én ahogy Benzema megvesztegette Valbuenat amiért ki is pattintottak a válogatottból.Realista24 írta:
Peace![]()
Eleg gyenge probalkozas, majd gyere vissza, ha felkeszultel rendesen.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Dehogy töröltem. Emlékszem én ahogy Benzema megvesztegette Valbuenat amiért ki is pattintottak a válogatottból.Realista24 írta:A kerdesem, hogy miert ne irhatnank makkrol? Csak mert nekunk is szerencsenk volt?rikko írta:
Csak a száraz tényekre alapozva.
Rúgtatok 3 gólt, abból kettő-t úgy, hogy HA nem pattan meg , akkor a kapus kb leveszi.
De mivel megpattant így bement. Ez mák. Az, hogy Vini vakon volt az egy másik tészta.
Amúgy meg a tegnapi meccsünkre visszatérve még ezzel a győzelemmel sem tartom magunkat esélyesnek a továbbjutásra.
Peace

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A kerdesem, hogy miert ne irhatnank makkrol? Csak mert nekunk is szerencsenk volt?rikko írta:Csak a száraz tényekre alapozva.Realista24 írta:
Miert?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Ter Stegen is visszatért, nagyon jó kapusnak tartom. A tavalyi Barca bajnoki cím érzésem szerint nélküle nem lett volna meg.BlancoMark írta: Elkepeszto, hogy a Barcanak azota oldodott meg (relative) a vedekezese, hogy Cubarsi bekerult a kezdobe.
Lehet hogy csak szerencse meg vetetlen egybeeses, de ha nem akkor komoly karrier elott allhat. Fizikailag kell meg sokat fejlodnie.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Csak a száraz tényekre alapozva.Realista24 írta:Miert?rikko írta:
Nagyon nem malacoznek a tegnapi meccsetek után![]()
- BlancoMark
Elkepeszto, hogy a Barcanak azota oldodott meg (relative) a vedekezese, hogy Cubarsi bekerult a kezdobe.
Lehet hogy csak szerencse meg vetetlen egybeeses, de ha nem akkor komoly karrier elott allhat. Fizikailag kell meg sokat fejlodnie.