benzema torz ujjait sem huzkodtak hiaba tudtak rolaja lehet. attol meg nem mutogatnam a seruleseimet orszag vilag elott szezon kozben..
ettol meg nem fognak kemenyebben faultolni vagy kevesbe
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. április 13., szombat 20:22
benzema torz ujjait sem huzkodtak hiaba tudtak rolaja lehet. attol meg nem mutogatnam a seruleseimet orszag vilag elott szezon kozben..
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2024. április 13., szombat 20:22
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2024. április 10., szerda 21:32
ez adja, de Carlonak erre nem fenlik a foga, erosebb csapat ellen sose jatszatja a csapatot, hanem a lassu biztonsagi foci egy egy lehetosegre varva taktikahehetheoriginal írta:Azért fájó a tegnapiez mind szép és jó.kiserik írta:
Köszi szépen, ez tetszett![]()
de kivancsi lennék hany meccsbol hanyszor csapkodtuk meg azt a csapatot, ami ellenunk ezt a fajta taktikat es felfogast jatszotta.
tehat kb egy pepperonis barca, bayern es cici merlegre lennek kivancsi, sztem kemenyen negativban vagyunk.
innentol meg magyarazhatjatok akarhogy, hogy toni meg valvi mennyire faszák a posztjaikon - és tény, hogy nagyon jók, legszűkebb elit -, de egyszerűen ez kevés. ez a szint, amit képviselünk, kevés. mert másképp akkor nem lennénk lefocizva ezen csapatok által.
és nem hittem volna, de újra be kell írnom hosszú idő után, hogy ez még mindig a real madrid. itt csak a teteje az elfogadott, eredmenyesseg, és szép futball egyszerre. Erre vár és vágyik mindenki, ez a klub maga. Ugyhogy nem, nem megengedhető és nem elfogadhato, hogy nem torekszunk dominalasra - ami nem feltetlen jelent 90-10-es labdabirtoklast -, de látni és érezni, hogy jobbak vagyunk, hogy a jatekosok egyenileg es csapatkent es magasabb minoseget kepviselnek, ezt akarom latni.
kibaszott kivancsi leszek a nyárra, legalább 3-4 poszton baszó kezdőember kell a csapatba, pénz nem számít.
vagy álmodozhatunk tovabb, mert ez a cici ugyanugy össze lesz csalva és vásárolva, nem mennek ezek sehova.
HozzászólásSzerző: el magico » 2024. április 10., szerda 19:20
Valamelyest igazad van, de Grealish, Foden, Silva alapvetően szélsők, vagy szélsőként kezdték pályafutásuk. Alvarez meg csatár.filatáska írta:Pont tegnap játszottunk egy ilyen ellen, rádásul évek óta dominálnak.el magico írta: Tudom, hogy Musiala meg Wirtz meg minden, de az ő szerepkörükre már van emberünk. Ennyi támadóközéppályás (ráadásul ilyen minőségben) meg nem realitás egyetlen csapatban sem.
Kdb, Foden, Silva, Grealish, Alvarez.
Nem azt mondom, hogy jó vagy nem jó, csak hogy éppenséggel van realitása.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2024. április 10., szerda 19:12
HozzászólásSzerző: filatáska » 2024. április 10., szerda 19:05
Pont tegnap játszottunk egy ilyen ellen, rádásul évek óta dominálnak.el magico írta: Tudom, hogy Musiala meg Wirtz meg minden, de az ő szerepkörükre már van emberünk. Ennyi támadóközéppályás (ráadásul ilyen minőségben) meg nem realitás egyetlen csapatban sem.
HozzászólásSzerző: el magico » 2024. április 10., szerda 18:50
Mbappé, egy.hehetheoriginal írta: kibaszott kivancsi leszek a nyárra, legalább 3-4 poszton baszó kezdőember kell a csapatba, pénz nem számít.
vagy álmodozhatunk tovabb, mert ez a cici ugyanugy össze lesz csalva és vásárolva, nem mennek ezek sehova.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. április 10., szerda 17:50
Mert vedeltetek mintha nem lenne holnap bazmegKerlon írta:Én Fodenre se emlékszem a gólján kivul...ziro4vr írta: Hát én nem vettem észre tegnap a city kp-ját, lehet mást néztem, de Rodri és Kovacic is láthatatlan volt, ahogy Bernardo Silva is. Foden meg Grealish néha jól kavirnyászott, volt pár villanásuk és ennyi, Hali ismét nulla. A betanult sablon ment, se több se kevesebb.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2024. április 10., szerda 17:43
Én Fodenre se emlékszem a gólján kivul...ziro4vr írta: Hát én nem vettem észre tegnap a city kp-ját, lehet mást néztem, de Rodri és Kovacic is láthatatlan volt, ahogy Bernardo Silva is. Foden meg Grealish néha jól kavirnyászott, volt pár villanásuk és ennyi, Hali ismét nulla. A betanult sablon ment, se több se kevesebb.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. április 10., szerda 17:29
Áh, jobb hogy kiestünk ott, azt a Barcát nem fogtuk volna meg, legyen akármilyen BL Döntő is.realistahuni írta: 15-ben juve ellen szintén, de sokszor igazságtalan a foci.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2024. április 10., szerda 17:17
Ezzel én is egyetértek, nem rég vitáztunk is erről a másik topikban, senki nem győzte meg a másikat meglepő módon.hehetheoriginal írta:ertem en, hogy csak az eredmeny szamit, de azert nagyon le lettunk focizva akkor is, amikor a vegen makkal mi jutottunk tovabb, vagy mert a meccs vegen onmegsemmisitettek magukat fejben, vagy pep tulgondolta a dolgokat. ezeken a malőrökön léptek túl tavaly végleg, és tegnap nyugodtan, már teljes magabiztossággal hozták le a meccset ugy, hogy ők diktálták a tempót, és az volt, amit ők akartak a meccs nagy részében.realistahuni írta:
2-2, volt egy covidban kiesés, meg egy 16ban megnyert elődöntő.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. április 10., szerda 17:07
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. április 10., szerda 16:53
ertem en, hogy csak az eredmeny szamit, de azert nagyon le lettunk focizva akkor is, amikor a vegen makkal mi jutottunk tovabb, vagy mert a meccs vegen onmegsemmisitettek magukat fejben, vagy pep tulgondolta a dolgokat. ezeken a malőrökön léptek túl tavaly végleg, és tegnap nyugodtan, már teljes magabiztossággal hozták le a meccset ugy, hogy ők diktálták a tempót, és az volt, amit ők akartak a meccs nagy részében.realistahuni írta:2-2, volt egy covidban kiesés, meg egy 16ban megnyert elődöntő.City egy oda, egy ide.
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2024. április 10., szerda 16:43
De pont, hogy számít a pénz és itt bukott is a tézised. Az, hogy ez a Real Madrid és ez a legfelső polc igaz, de csak nekünk szurkolóknak.hehetheoriginal írta: ez mind szép és jó.
de kivancsi lennék hany meccsbol hanyszor csapkodtuk meg azt a csapatot, ami ellenunk ezt a fajta taktikat es felfogast jatszotta.
tehat kb egy pepperonis barca, bayern es cici merlegre lennek kivancsi, sztem kemenyen negativban vagyunk.
innentol meg magyarazhatjatok akarhogy, hogy toni meg valvi mennyire faszák a posztjaikon - és tény, hogy nagyon jók, legszűkebb elit -, de egyszerűen ez kevés. ez a szint, amit képviselünk, kevés. mert másképp akkor nem lennénk lefocizva ezen csapatok által.
és nem hittem volna, de újra be kell írnom hosszú idő után, hogy ez még mindig a real madrid. itt csak a teteje az elfogadott, eredmenyesseg, és szép futball egyszerre. Erre vár és vágyik mindenki, ez a klub maga. Ugyhogy nem, nem megengedhető és nem elfogadhato, hogy nem torekszunk dominalasra - ami nem feltetlen jelent 90-10-es labdabirtoklast -, de látni és érezni, hogy jobbak vagyunk, hogy a jatekosok egyenileg es csapatkent es magasabb minoseget kepviselnek, ezt akarom latni.
kibaszott kivancsi leszek a nyárra, legalább 3-4 poszton baszó kezdőember kell a csapatba, pénz nem számít.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2024. április 10., szerda 16:07
2-2, volt egy covidban kiesés, meg egy 16ban megnyert elődöntő.City egy oda, egy ide.
HozzászólásSzerző: istimester » 2024. április 10., szerda 15:47
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. április 10., szerda 15:30
Azért fájó a tegnapi
ez mind szép és jó.kiserik írta:Köszi szépen, ez tetszettpongraczp_ írta: ...![]()
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2024. április 10., szerda 12:56
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. április 10., szerda 12:28
Köszi szépen, ez tetszettpongraczp_ írta: ...
HozzászólásSzerző: pongraczp_ » 2024. április 10., szerda 12:03
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem