Galacticos írta:
Kroos tegnap tobb labdat is szerzett meg parharcot is nyert, nalam az egyik legjobbunk volt.
Persze hozza a szintet, de tegyuk fel a kerdest, hogy vehetjuk fel a cici kp-javal a parharcot?
Miben vagyunk kevesebbek? Valahol valami csak hianyzik.
Valverde sztem kepessegekben gyenge, toni meg a fizikalis aspektusban, ez egybol 2 ember a kp-rol, ahol hianyossagok vannak.
Sztem mikor valaki a legjobbjat hozza, de megis kevesnek bizonyul, ott valtani kell. Nincs semmi bajom tonival, de nem gyors, nem utkozik, nem nagyon szerez labdat, viszont erre szuksegunk lenne. Valvi gyors, de szinten nem utkozik, nem szerez labdat, nincs az az erzese az embernek, hogy ott az a resz, ahol o van le van zarva, inkabb forgassuk at mashova a labdat.
De ki lehet terni ancelottira is, vajon miert nem szukitjuk le a teruletet es tamadjuk 2-3-4 emberrel a labdas jatekost, letamadas nem nagyon van. En ertem, hogy a cici egesz evben ezt gyakorolja es ebben a legjobbak, a letamadas.elleni kigurigazast almukbol felkeltve is tudjak, mert belejuk van verve ki mikor merre mozog sablonbol, mint bármelyik barcelona, de azert parszor a 90 perc alatt meg lehetne nyomni, oda lehetne lepni a torkukra. De ehhez osszehangolt csapatkent valo mozgas kell.
Szoval a feladat kb lehetetlen az osszecsalt osszevasarolt csapat ellen, de hat nem nalunk vannak a legkomolyabb legbaszobb fiatalok?
Jojjon papi, wirtz, davies, yoro, es szeretnem latni egyszer, hogy dominalunk. Meg pepperoni ellen is. Ha ehhez xabialonso kell, akkor o kell, de en azt latom, hogy carlo kihozza a csapatbol a maxot, de ennyi van benne. Sok a hianyossaggal rendelkezo jatekos, ezt egyszerre nem birjuk ki, ennyi defektet nem lehet elrejteni a palyan plane egy cici ellen