Esküszöm az vártam, hogy feljön a színpadra.'shutterisland írta:az oreg soros benne lenne ebben a buliban is ?Amcsiból.![]()

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2024. április 7., vasárnap 7:20
Esküszöm az vártam, hogy feljön a színpadra.'shutterisland írta:az oreg soros benne lenne ebben a buliban is ?Amcsiból.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. április 7., vasárnap 6:30
az oreg soros benne lenne ebben a buliban is ?Amcsiból.
HozzászólásSzerző: sámat » 2024. április 7., vasárnap 5:48
Amcsiból.hehetheoriginal írta: megin a cringe éneklés keci![]()
namindegy.
mindig elgondolkodom ilyenkor, hogy honnan a pénz az infrastrukturara, felszerelesre, eszkozokre, hangositasra, rend biztositasara, stb....![]()
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. április 7., vasárnap 5:42
a legideálisabb időszakban lépett színre ilyen téren.BlancoMark írta:Szerintem jo ez igy hogy van meg ket honapja prezentalni egy igazi partajanlatot es bemutatni a mogotte (mellette) allo csapatot. Minel profibbnak tunik a dolog, annal szivesebben fog minden szimpatizans szavazni ra.'shutterisland írta: barcsak holnap lenne az orszaggyulesi valasztas.
HozzászólásSzerző: géza » 2024. április 6., szombat 22:31
Nekem Tarr beszede tetszett a legjobban, nagyon jol megirta, es fontos dolgokat mondott.Pad'em írta: "A rendőrség szerint 250 ezer, a kormánypropaganda szerint 24 ezer (), a valóságban 3-400 ezer ember."
Nagy élmény volt ennyi emberrel közösen. Tarr meg a szigetsztmiklósi polgi is komoly beszédet mondott. Várható programból is csepegtetett Magyar, a végén a kézfogás meg felemelő volt. Baloghoz mondjuk szervezhettek volna egy össznépi felcsengetést ha már kiderült, hogy az Alkotmány utcában lakik.
Pártot minél gyorsabban össze kell hoznia, mert egyértelmű, hogy ez az elmúlt pár hónap azért mély nyomot hagyott még az apátia és nihill jellemezte társadalmunkban is. Ütni kell míg meleg.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. április 6., szombat 22:15
Szerintem jo ez igy hogy van meg ket honapja prezentalni egy igazi partajanlatot es bemutatni a mogotte (mellette) allo csapatot. Minel profibbnak tunik a dolog, annal szivesebben fog minden szimpatizans szavazni ra.'shutterisland írta: barcsak holnap lenne az orszaggyulesi valasztas.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. április 6., szombat 22:13
mert 26ig meg van ido karaktert gyilkolni illetve a magyar emberek lelkesedese altalaban heves majd eltunik.petiamadridista írta:Miért ?'shutterisland írta: barcsak holnap lenne az orszaggyulesi valasztas.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. április 6., szombat 22:12
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2024. április 6., szombat 21:52
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2024. április 6., szombat 21:49
Miért ?'shutterisland írta: barcsak holnap lenne az orszaggyulesi valasztas.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. április 6., szombat 21:30
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. április 6., szombat 19:37
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. április 6., szombat 19:09
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. április 6., szombat 19:02
? Nem ertem mit irszmiro. írta:Hehe en csiplek,de eddig roncsoztal,hogy senki nem csinal ugyse semmit,most kiment ca 150k ember es egybol azt irod,hogy mellora reccsenes lesz,ha mp is egy tegla.hehetheoriginal írta: amugy az mekkora reccsenes lesz ennek a 150k embernek a kossuth teren, ha mp-rol is osszeall a kep egy par ev mulva, hogy igy mentette at a hatalmat a fidesz az uj korszakba...![]()
![]()
Azert ez a negativ szar teged is faszan fertoz,pedig ellene vagy allandoan..
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. április 6., szombat 18:38
Hehe en csiplek,de eddig roncsoztal,hogy senki nem csinal ugyse semmit,most kiment ca 150k ember es egybol azt irod,hogy mellora reccsenes lesz,ha mp is egy tegla.hehetheoriginal írta: amugy az mekkora reccsenes lesz ennek a 150k embernek a kossuth teren, ha mp-rol is osszeall a kep egy par ev mulva, hogy igy mentette at a hatalmat a fidesz az uj korszakba...![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. április 6., szombat 18:08
Hany oregasszonyt/kislanyt fogdostal meg?sebydani írta: Nem voltam még korábban tüntizni de ez a mai tetszett, jövök máskor is![]()
HozzászólásSzerző: sebydani » 2024. április 6., szombat 17:44
HozzászólásSzerző: Donát » 2024. április 6., szombat 17:36
Addigra te már a társadalomból kivonulva élsz egy erdőben, nem?hehetheoriginal írta:amugy az mekkora reccsenes lesz ennek a 150k embernek a kossuth teren, ha mp-rol is osszeall a kep egy par ev mulva, hogy igy mentette at a hatalmat a fidesz az uj korszakba...![]()
![]()
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. április 6., szombat 17:35
En kint voltam de nem hiszem hogy ez teged vigasztal vagy megerosit barmibengutihaz14 írta: vannak meg rajtam kivul kint? forumrol
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. április 6., szombat 17:29
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem