en vallalnamJim írta: erre a játékpercre amit Ceba kap idén, felesleges bárkit is itt tartani…
még 1 Castillásnak is kevés lenne…

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. április 6., szombat 17:27
en vallalnamJim írta: erre a játékpercre amit Ceba kap idén, felesleges bárkit is itt tartani…
még 1 Castillásnak is kevés lenne…
HozzászólásSzerző: Jim » 2024. április 6., szombat 17:23
HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. április 6., szombat 16:35
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. április 6., szombat 15:26
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. április 6., szombat 15:24
Abbol az ot meccsbol harom 15perc kb.Kerlon írta:Nem akarom tole elvitatni, hogy volt kb 5 jo madridi meccse, illetve par tenyleg gyonyoru megoldasa, de Ceballos itt ki is fujt.Remy írta:
De nem is értem. A csávó eltűnik a csapatból, 20 perc után arra se fogunk emlékezni, hogy valaha itt játszott. Még így is meglepődök sokszor, hogy létezik. Legtucatabb játékosok egyike all time.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2024. április 6., szombat 15:20
Nem akarom tole elvitatni, hogy volt kb 5 jo madridi meccse, illetve par tenyleg gyonyoru megoldasa, de Ceballos itt ki is fujt.Remy írta:De nem is értem. A csávó eltűnik a csapatból, 20 perc után arra se fogunk emlékezni, hogy valaha itt játszott. Még így is meglepődök sokszor, hogy létezik. Legtucatabb játékosok egyike all time.Kerlon írta: Nekem mindig csak az jut rola eszembe, hogy egy Arsenalnak sem kellett, aztan itt meg sirunk erte.
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. április 6., szombat 15:07
De nem is értem. A csávó eltűnik a csapatból, 20 perc után arra se fogunk emlékezni, hogy valaha itt játszott. Még így is meglepődök sokszor, hogy létezik. Legtucatabb játékosok egyike all time.Kerlon írta: Nekem mindig csak az jut rola eszembe, hogy egy Arsenalnak sem kellett, aztan itt meg sirunk erte.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2024. április 6., szombat 15:02
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. április 6., szombat 12:53
Zidane pont hogy egyaltalan nem hasznalta Ceballost, sok pletyka is volt arrol hogy a spanyol elvagta magat nala. Aztan Ceballos is azt nyilatkozta, hogy ha ZZ marad akkor mar reg tavozott volna a csapattol._Bushido_ írta: Ceballos úgy néz ki, hogy lép, lépne.
Gondolom rájött, hogy míg Carlo van, ő itt tuti nem fog játszani, pedig volt jopar meccs, ahol nagyon hasznos volt. De sajnos nagyon kevésszer volt használva a rotációban. ZZ tuti jobban kihasználta volna, mint tette azt anno a bl+bajnokságot nyerő évben. (asszem nála volt) kár érte.... De majd mint Isco, egy betűből kimagaslik majd.
Helyette Nico Paz jöhetne fel, írták, hogy elvileg kerettag lesz. Bár, ha Güler se játszik, ő se fog... Úgyhogy egy kölcsön tuti hasznosabb lenne a számára, a castillában sosem fog fejlődni, a nagyoknál a padon ülve sem.![]()
HozzászólásSzerző: untouchable » 2024. április 6., szombat 12:47
Miből következtetsz arra, hogy ZZ jelenleg jobban használná Danit, mint Carlo? Ez számomra teljesen abszurd felvetés. Ráadásul idén Ceballos semmivel sem bizonyította, hogy neki többet kellene játszani._Bushido_ írta: Ceballos úgy néz ki, hogy lép, lépne.
Gondolom rájött, hogy míg Carlo van, ő itt tuti nem fog játszani, pedig volt jopar meccs, ahol nagyon hasznos volt. De sajnos nagyon kevésszer volt használva a rotációban. ZZ tuti jobban kihasználta volna, mint tette azt anno a bl+bajnokságot nyerő évben. (asszem nála volt) kár érte.... De majd mint Isco, egy betűből kimagaslik majd.
Helyette Nico Paz jöhetne fel, írták, hogy elvileg kerettag lesz. Bár, ha Güler se játszik, ő se fog... Úgyhogy egy kölcsön tuti hasznosabb lenne a számára, a castillában sosem fog fejlődni, a nagyoknál a padon ülve sem.![]()
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. április 5., péntek 22:54
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2024. április 5., péntek 18:55
Teljesen logikushehetheoriginal írta:zavarná...még nem láttuk mit tud, ha egy focizó bhv is van mellette
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. április 5., péntek 14:32
zavarná...még nem láttuk mit tud, ha egy focizó bhv is van mellette
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2024. április 5., péntek 14:02
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. április 5., péntek 14:00
sztem meglepodnek majd sokan.Endre szerintem also hangon 2 evig kozeleben nem lesz a kezdonek.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. április 5., péntek 13:57
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. április 5., péntek 13:48
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. április 5., péntek 13:43
HozzászólásSzerző: Berti » 2024. április 5., péntek 13:40
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. április 5., péntek 13:32
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem