Második meg nem tizi azért is

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. április 5., péntek 13:04
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2024. április 5., péntek 12:43
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. április 5., péntek 12:27
Mert a biro szava dont minden helyzetben.miro. írta:De minek kihivni?CS0ki írta:
De véleményesre nem hívják ki, még ha a VARos bírók a videó alapján inkább nem adnák meg, de volt valamennyi kontakt, akkor rá van hagyva a pályán hozott ítélet. Ha a pályán lévő bíró látná a felvételt, ő se adná meg esetleg, de ez nem derül ki, mert ki se hívják. A 11esek egy jelentős része sosem lesz egyértelmű, vitatkozas mindig lesz, de akkor egy befújt 11esnel legalább mindig azt lehet mondani, hogy a pályán lévő bíró videó alapján döntötte el.
Olyan sok 11es eset nincs azért, hogy ez annyi időt elvenne, főleg, hogy így is mindig megy a várakozás.
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. április 5., péntek 12:21
De minek kihivni? Ott van abban a szobaban 3 vagy 4 ember ( valaki kijavit majd,hogy melyik a helyes) ha ok nem tudjak eldonteni,akkor majd a biro elfogja tudni?CS0ki írta:De véleményesre nem hívják ki, még ha a VARos bírók a videó alapján inkább nem adnák meg, de volt valamennyi kontakt, akkor rá van hagyva a pályán hozott ítélet. Ha a pályán lévő bíró látná a felvételt, ő se adná meg esetleg, de ez nem derül ki, mert ki se hívják. A 11esek egy jelentős része sosem lesz egyértelmű, vitatkozas mindig lesz, de akkor egy befújt 11esnel legalább mindig azt lehet mondani, hogy a pályán lévő bíró videó alapján döntötte el.nzooli93 írta: De kimenni nem csak akkor megy ,ha ellentétes a két döntés? Ha o pályán azt hozza,hogy 11es, es a szobában mondják egyértelműen,hogy nem az, es a bíró nem fogadja el, akkor megy ki megnézni. Var csak akkor szól ha a pályán meghozott dontest egyértelműen látják,hogy nem helyes , és az ellenkezőjét javasolják. Mindenre nem fognak kirohangalni, legtobb esetben is,akkor megy ki megnézni,ha nem fogadja el a masik 3 véleményét bemondasra.
Olyan sok 11es eset nincs azért, hogy ez annyi időt elvenne, főleg, hogy így is mindig megy a várakozás.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2024. április 5., péntek 12:16
De véleményesre nem hívják ki, még ha a VARos bírók a videó alapján inkább nem adnák meg, de volt valamennyi kontakt, akkor rá van hagyva a pályán hozott ítélet. Ha a pályán lévő bíró látná a felvételt, ő se adná meg esetleg, de ez nem derül ki, mert ki se hívják. A 11esek egy jelentős része sosem lesz egyértelmű, vitatkozas mindig lesz, de akkor egy befújt 11esnel legalább mindig azt lehet mondani, hogy a pályán lévő bíró videó alapján döntötte el.nzooli93 írta: De kimenni nem csak akkor megy ,ha ellentétes a két döntés? Ha o pályán azt hozza,hogy 11es, es a szobában mondják egyértelműen,hogy nem az, es a bíró nem fogadja el, akkor megy ki megnézni. Var csak akkor szól ha a pályán meghozott dontest egyértelműen látják,hogy nem helyes , és az ellenkezőjét javasolják. Mindenre nem fognak kirohangalni, legtobb esetben is,akkor megy ki megnézni,ha nem fogadja el a masik 3 véleményét bemondasra.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. április 5., péntek 11:49
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. április 5., péntek 10:58
allitolag ki szoktak hivni hogy gyere nezd meg te is. nem feltetlen kell ellentetes velemenyen lenni, lehet a spori kozepen all es nem latta jol a torteneseketnzooli93 írta: De kimenni nem csak akkor megy ,ha ellentétes a két döntés? Ha o pályán azt hozza,hogy 11es, es a szobában mondják egyértelműen,hogy nem az, es a bíró nem fogadja el, akkor megy ki megnézni. Var csak akkor szól ha a pályán meghozott dontest egyértelműen látják,hogy nem helyes , és az ellenkezőjét javasolják. Mindenre nem fognak kirohangalni, legtobb esetben is,akkor megy ki megnézni,ha nem fogadja el a masik 3 véleményét bemondasra.
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. április 5., péntek 10:52
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. április 5., péntek 10:15
azt nem ertem hogy ilyen esetekben miert nem kezd el legalabb a var kijelzo fele menni a spori. mindig az az erzesem hogy keresik a legmesszebbi pontot a pályan majd mikor kihivjak akkor kezd csak futni....CS0ki írta: Szerintem is belerugott még a lábába, mielőtt raesett, a VARos képeken is ezt lassitgattak. Dalot se véletlenül nem reklamált. Az első tizi inkább volt szerintem véleményes, azt kevésbé kellett volna befújni.
Amúgy a VAR kezelésbe ezt módosítanám, hogy minden tizinél menjen ki megnézni, az egész cucc így is úgy is eltart percekig, az hogy kifusson megnézni a bíró, már időben sokat nem tenne hozzá.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2024. április 5., péntek 10:05
HozzászólásSzerző: Babinho » 2024. április 5., péntek 8:16
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. április 5., péntek 7:42
Plben szinte minden rangado ilyen, nyugi.ferni írta: Szépen elcsalták a United győzelmét.
Ez melyik bolygón tizi?
Miért nem hívták ki a bírót megnézni?
Kajak ennyire nem lehetnek bénák a VAR szobában, kajak csalnak.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. április 5., péntek 0:42
HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. április 5., péntek 0:19
Szerintem is boven fujhato volt. Nalam is ez a merce, ha a forum vagy en bosszankodnek, hogy ez nekunk miert nem tizi, akkor az total jogos.M1Ö írta:Nem tudom vissza nézni, nincs X-em. Amit láttam élőbe az tizi. Meg azt is tudom jól, ha ezt nekünk nem fújják be egy Clásico-n akkor fel robbanna a fórum. De ez nem tiziferni írta:Nézd vissza, itt nézegetem, egyáltalán nem esett rá.![]()
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2024. április 5., péntek 0:16
Nem tudom vissza nézni, nincs X-em. Amit láttam élőbe az tizi. Meg azt is tudom jól, ha ezt nekünk nem fújják be egy Clásico-n akkor fel robbanna a fórum. De ez nem tiziferni írta:Nézd vissza, itt nézegetem, egyáltalán nem esett rá.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. április 4., csütörtök 23:55
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. április 4., csütörtök 23:48
Nézd vissza, itt nézegetem, egyáltalán nem esett rá.M1Ö írta:És az semmi, hogy rá esett közbe a támadóra és ezért nem tudott tovább menni? Csak kérdezemferni írta: Kézzel ért hozzá a támadóhoz, semmi köze nem volt ahhoz hogy összeesett a Chelseas, nézd már meg a lábát, mintha elrúgták volna úgy esett össze közben meg...![]()
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2024. április 4., csütörtök 23:40
És az semmi, hogy rá esett közbe a támadóra és ezért nem tudott tovább menni? Csak kérdezemferni írta: Kézzel ért hozzá a támadóhoz, semmi köze nem volt ahhoz hogy összeesett a Chelseas, nézd már meg a lábát, mintha elrúgták volna úgy esett össze közben meg...![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. április 4., csütörtök 23:33
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2024. április 4., csütörtök 23:32
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem