azt nem ertem hogy ilyen esetekben miert nem kezd el legalabb a var kijelzo fele menni a spori. mindig az az erzesem hogy keresik a legmesszebbi pontot a pályan majd mikor kihivjak akkor kezd csak futni....CS0ki írta: Szerintem is belerugott még a lábába, mielőtt raesett, a VARos képeken is ezt lassitgattak. Dalot se véletlenül nem reklamált. Az első tizi inkább volt szerintem véleményes, azt kevésbé kellett volna befújni.
Amúgy a VAR kezelésbe ezt módosítanám, hogy minden tizinél menjen ki megnézni, az egész cucc így is úgy is eltart percekig, az hogy kifusson megnézni a bíró, már időben sokat nem tenne hozzá.

Premier League
Re: Premier League
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Szerintem is belerugott még a lábába, mielőtt raesett, a VARos képeken is ezt lassitgattak. Dalot se véletlenül nem reklamált. Az első tizi inkább volt szerintem véleményes, azt kevésbé kellett volna befújni.
Amúgy a VAR kezelésbe ezt módosítanám, hogy minden tizinél menjen ki megnézni, az egész cucc így is úgy is eltart percekig, az hogy kifusson megnézni a bíró, már időben sokat nem tenne hozzá.
Mielőtt ráesett és kézzel hozzá ért, még a jobb lábába is "rúgott", amitől már kibillent az egyensúlyából. Nálam adható tizi, Dalot egy gyökér, normális védő ilyet nem csinál vert helyzetben. Onnan egy ilyen képességű támadó valószínűleg nem rúg gólt, belül meg nem volt jó pozícióban chelseas.
Én jót röhögtem
Én jót röhögtem
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Plben szinte minden rangado ilyen, nyugi.ferni írta: Szépen elcsalták a United győzelmét.
Ez melyik bolygón tizi?
Miért nem hívták ki a bírót megnézni?
Kajak ennyire nem lehetnek bénák a VAR szobában, kajak csalnak.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
jo kis kaotikus roncsderbi, baromi elvezetes amugy.
a mu-nak ezzel az a halvany remeny is eluszni latszik az europai porondot illetoen, habar az FA kupa meg kisegitheti oket.

a mu-nak ezzel az a halvany remeny is eluszni latszik az europai porondot illetoen, habar az FA kupa meg kisegitheti oket.
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Szerintem is boven fujhato volt. Nalam is ez a merce, ha a forum vagy en bosszankodnek, hogy ez nekunk miert nem tizi, akkor az total jogos.M1Ö írta:Nem tudom vissza nézni, nincs X-em. Amit láttam élőbe az tizi. Meg azt is tudom jól, ha ezt nekünk nem fújják be egy Clásico-n akkor fel robbanna a fórum. De ez nem tiziferni írta:Nézd vissza, itt nézegetem, egyáltalán nem esett rá.![]()

- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Nem tudom vissza nézni, nincs X-em. Amit láttam élőbe az tizi. Meg azt is tudom jól, ha ezt nekünk nem fújják be egy Clásico-n akkor fel robbanna a fórum. De ez nem tiziferni írta:Nézd vissza, itt nézegetem, egyáltalán nem esett rá.

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
De legyen, hívják ki a bírót azt fújja be, de ne idióták döntsenek teljesen egyértelműen kétes eseteknél.... Ettől vagyok ki és ez rendszeres dolog.
Nézd vissza, itt nézegetem, egyáltalán nem esett rá.M1Ö írta:És az semmi, hogy rá esett közbe a támadóra és ezért nem tudott tovább menni? Csak kérdezemferni írta: Kézzel ért hozzá a támadóhoz, semmi köze nem volt ahhoz hogy összeesett a Chelseas, nézd már meg a lábát, mintha elrúgták volna úgy esett össze közben meg...![]()
- M1Ö
És az semmi, hogy rá esett közbe a támadóra és ezért nem tudott tovább menni? Csak kérdezemferni írta: Kézzel ért hozzá a támadóhoz, semmi köze nem volt ahhoz hogy összeesett a Chelseas, nézd már meg a lábát, mintha elrúgták volna úgy esett össze közben meg...![]()
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Kézzel ért hozzá a támadóhoz, semmi köze nem volt ahhoz hogy összeesett a Chelseas, nézd már meg a lábát, mintha elrúgták volna úgy esett össze közben meg...

- M1Ö
Várnom kellett volna a beírással... Még bohócabb csapat az United
Pedig kapartak, mint malac a jégen
Na de viccet félre téve, a nagy Angliában továbbra is egy csapat van, aza City. Pech, hogy pont őket kaptuk meg, de megoldjuk

Na de viccet félre téve, a nagy Angliában továbbra is egy csapat van, aza City. Pech, hogy pont őket kaptuk meg, de megoldjuk

- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Sztem még életemben nem sajnáltam a mu-t, de most igen..ferni írta: Szépen elcsalták a United győzelmét.
Ez melyik bolygón tizi?
A tizi sztem adható volt, ne essen rá a védő a csatárra, azt akkor nincs miről beszélni.. X igazságosabb lett volna, de aztán a sípszó előtt egy ilyen megpattanó flipper szarral még ki is kapni..
Csórik..
(bár azért tetszett

2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
VAR-ral kell kezdeni valamit sürgősen, erre hogy találták megint ki hogy egyértelmű tizi és ki se kell hívni a bírót megnézni?
Felfoghatatlan ami megy, felfoghatatlan.
Felfoghatatlan ami megy, felfoghatatlan.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Remy 2024. április 4., csütörtök 23:21-kor.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Szépen elcsalták a United győzelmét.
Ez melyik bolygón tizi?
Ez melyik bolygón tizi?
- M1Ö
Olyat nem lehet kérni, hogy a City helyett az Unitedet vagy a Chelseat kapjuk a BL-be? Még 2 ekkora csicska csapatot...

- BlancoMark
Hat nem tudom. Macallister sem jatszik elorebb, megis eleg jol hozzateszi a magaet tamadasban.Remy írta:Szerintem meg egyáltalán nem volt szar meccse. De megint kaputól fényévekre helyezkedik. Onnan nehéz bármit érdemben csinálni.Yazid írta: Szobo újabb szar meccse, le is cserélte
1-1-nél, 70+ban érthetetlen, hogy miért nem lehet feljebb tolni az embert.
Iden a Pool viszonylag sokat birtokolja a labdat (az elso felidoben pl 83%) es kevesebb a gegenpressing. Szerintem ez nem fekszik Szobonak mert kicsiben kisse lassu.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Szerintem meg egyáltalán nem volt szar meccse. De megint kaputól fényévekre helyezkedik. Onnan nehéz bármit érdemben csinálni.Yazid írta: Szobo újabb szar meccse, le is cserélte
1-1-nél, 70+ban érthetetlen, hogy miért nem lehet feljebb tolni az embert.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- BlancoMark
Macallister brutalis bomba