Nem tudom vissza nézni, nincs X-em. Amit láttam élőbe az tizi. Meg azt is tudom jól, ha ezt nekünk nem fújják be egy Clásico-n akkor fel robbanna a fórum. De ez nem tiziferni írta:Nézd vissza, itt nézegetem, egyáltalán nem esett rá.

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2024. április 5., péntek 0:16
Nem tudom vissza nézni, nincs X-em. Amit láttam élőbe az tizi. Meg azt is tudom jól, ha ezt nekünk nem fújják be egy Clásico-n akkor fel robbanna a fórum. De ez nem tiziferni írta:Nézd vissza, itt nézegetem, egyáltalán nem esett rá.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. április 4., csütörtök 23:55
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. április 4., csütörtök 23:48
Nézd vissza, itt nézegetem, egyáltalán nem esett rá.M1Ö írta:És az semmi, hogy rá esett közbe a támadóra és ezért nem tudott tovább menni? Csak kérdezemferni írta: Kézzel ért hozzá a támadóhoz, semmi köze nem volt ahhoz hogy összeesett a Chelseas, nézd már meg a lábát, mintha elrúgták volna úgy esett össze közben meg...![]()
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2024. április 4., csütörtök 23:40
És az semmi, hogy rá esett közbe a támadóra és ezért nem tudott tovább menni? Csak kérdezemferni írta: Kézzel ért hozzá a támadóhoz, semmi köze nem volt ahhoz hogy összeesett a Chelseas, nézd már meg a lábát, mintha elrúgták volna úgy esett össze közben meg...![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. április 4., csütörtök 23:33
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2024. április 4., csütörtök 23:32
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2024. április 4., csütörtök 23:23
Sztem még életemben nem sajnáltam a mu-t, de most igen..ferni írta: Szépen elcsalták a United győzelmét.
Ez melyik bolygón tizi?
Miért nem hívták ki a bírót megnézni?
Kajak ennyire nem lehetnek bénák a VAR szobában, kajak csalnak.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. április 4., csütörtök 23:20
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. április 4., csütörtök 23:18
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. április 4., csütörtök 23:17
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2024. április 4., csütörtök 22:58
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. április 4., csütörtök 22:21
Hat nem tudom. Macallister sem jatszik elorebb, megis eleg jol hozzateszi a magaet tamadasban.Remy írta:Szerintem meg egyáltalán nem volt szar meccse. De megint kaputól fényévekre helyezkedik. Onnan nehéz bármit érdemben csinálni.Yazid írta: Szobo újabb szar meccse, le is cserélte
1-1-nél, 70+ban érthetetlen, hogy miért nem lehet feljebb tolni az embert.
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. április 4., csütörtök 22:13
Szerintem meg egyáltalán nem volt szar meccse. De megint kaputól fényévekre helyezkedik. Onnan nehéz bármit érdemben csinálni.Yazid írta: Szobo újabb szar meccse, le is cserélte
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. április 4., csütörtök 22:09
HozzászólásSzerző: Yazid » 2024. április 4., csütörtök 22:08
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. április 4., csütörtök 19:50
Ideiglenesen (?) 4 pontot visszaadtak az Evertonnak, így csak 6 pont a levonás. Notthinghamtől is levontak 4et. De persze a city, most kB 2 éve a Chelsea is szabadon garázdálkodhat...realmadrid95 írta:En itt azt tartom szanalmasnak, hogy az Evertontol rekordmennyisegu pontot vont le a Pl. Tegyuk fel, kiesnek emiatt a -10 pont miatt, aztan, hogy megis kedvezzenek masoknak, vegul megiscsak megvaltoztatjak.Realista24 írta: De itt megint keverjuk a dolgokat, a PL nem tudja felulirni az UEFA szabalyokat.
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. április 4., csütörtök 19:20
Az ilyen tud felkurni engemrealmadrid95 írta: A Premier Leaguenél fontolgatják a pontlevonás eltörlését, és az NBA-jellegű "luxusadó" bevezetését. A liga képviselői attól tartanak, a legjobb játékosok távozhatnak, ha korlátozzák a fizetésüket.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. április 4., csütörtök 18:58
En itt azt tartom szanalmasnak, hogy az Evertontol rekordmennyisegu pontot vont le a Pl. Tegyuk fel, kiesnek emiatt a -10 pont miatt, aztan, hogy megis kedvezzenek masoknak, vegul megiscsak megvaltoztatjak.Realista24 írta: De itt megint keverjuk a dolgokat, a PL nem tudja felulirni az UEFA szabalyokat.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. április 4., csütörtök 18:46
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2024. április 4., csütörtök 18:07
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem