Nyilvan nem elado, de vicces lesz nezni mi lesz a papi-endre dologgal, higy fogja kezelni, es meg beli is ott lesz aranylabdara eselyeskent, az adidas fo reklamarcakent
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. április 5., péntek 13:43
HozzászólásSzerző: Berti » 2024. április 5., péntek 13:40
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. április 5., péntek 13:32
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. április 5., péntek 13:25
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. április 5., péntek 13:20
HozzászólásSzerző: elbono » 2024. április 5., péntek 13:14
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. április 4., csütörtök 19:45
Jobb lenne a két bástya belülre.Real Madrid is facing uncertainty regarding their CB choice for the match versus Manchester City, with both Nacho and Tchouameni in the running (with Rüdiger). This selection will greatly impact the team's midfield dynamics. —The Athletic
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. április 4., csütörtök 16:48
HozzászólásSzerző: Jim » 2024. április 4., csütörtök 16:07
Witz is marad még 1 évet Xabival, a hírek szerintflori írta: Csodálkoznék, ha lenne idő addig. Egy ilyen szezon után valaki leteszi majd a 100 milliót, hiába marad Xabi.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. április 4., csütörtök 14:21
Mivel mint tudjatok mar szerintem, a tippmixfuggosegembol adandoan rengeteg Francia ligat is nezek, az egyik kedvenc golszerzom Jonathan David miatt Lille meccset szinte ki sem hagyok. En egyaltalan nem dobtam tole hatast, nyilvan nem is vagyok a vilag legnagyobb scoutja.( Azert tobbek kozott Ardat is kiszurtam mar 2 eveflori írta: A Yoro topik nagyon forró az elmúlt napokban, elméletileg oda van érte mindenki a klubnál, benne látják a jelent/jövőt. Valaki négy tőmondatot tud róla mondani?![]()
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. április 4., csütörtök 13:59
Egyebkent o 2 evvel ezelott allandoan a Bayernrol beszelt, hogy almai csapata, mar anno is vittek volna a Plbol, de mondta, hogy nem erdekli egyetlen egy kulfoldi csapat sem. Azota nyilvan megvaltozhatott a velemenye, de en ugy gondolom, hogy Musialat elviszi a City, potlasara megveszik Wirtzet.hehetheoriginal írta: cadenaser szerint arsenal vinne rodrigot.
oda is való, a kupa- es győzelemmentes szintre![]()
wirtzet elhiszem, hogy csipazzuk, de a bayern mindig lehalassza - kb reuson kivul - az összes nemet faszagyereket
btw musival nagy komák ahogy néztem, ki is lenne kövezve az út![]()
![]()
(fanatikus bayernes kollegam garantaltan felvagja az ereit)
HozzászólásSzerző: flori » 2024. április 4., csütörtök 12:30
Csodálkoznék, ha lenne idő addig. Egy ilyen szezon után valaki leteszi majd a 100 milliót, hiába marad Xabi.Hát ha csak ezen múlik akkor 25-ben fájó búcsú.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. április 4., csütörtök 11:57
Masik forras szerint Kimmich is kell az Arsenalnak, Wirtz eseteben pedig a City a rivalisunk.hehetheoriginal írta: cadenaser szerint arsenal vinne rodrigot.
oda is való, a kupa- es győzelemmentes szintre![]()
wirtzet elhiszem, hogy csipazzuk, de a bayern mindig lehalassza - kb reuson kivul - az összes nemet faszagyereket![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. április 4., csütörtök 11:55
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. április 4., csütörtök 9:23
Hát ha csak ezen múlik akkor 25-ben fájó búcsú. Szeretem Rodrygót de Wirtz kaliber ritkán jön le a futószalagról. Ha elérhető lesz be kell áldozni valakit mert jobban járnánk, Rodry pedig a legkézenfekvőbb (Xabi meg majd talál neki helyet a kezdőnkbenELSiete írta:Wirtz: Real Madrid see him as a generational player & his report at the club is marked as ‘sign’, but the club believes there is no room for him with Rodrygo & Bellingham in the squad.
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. április 4., csütörtök 7:48
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. április 3., szerda 14:30
Én angolul olvastam már, olvassátok tényleg.szobandras írta: Sorry, ha esetleg lett volna már. Egy igazán megható történet Edrickről, Endricktől:
https://bunteto.com/level-a-testveremnek-endrick
HozzászólásSzerző: szobandras » 2024. április 3., szerda 14:22
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. április 2., kedd 21:10
Pad'em írta:Ma volt az AS címlapján a gyerek azért dobtam berealmadrid95 írta:
Par hete kiraktam ide ezt a hirt!ugyesnek tunik a videoban, egyedul argentin bajnoksagot nem szoktam nezni, de amikor egy brazil ligaban is beszedtema, hogy mekkora spiler lesz, akkor azert az tobb, mint biztato. Viszont 45 millioert en hamarabb vettem volna meg Echeverrit, o azert az u17 es vb dontoben a legjobb lett, raadasul 5 golt lott a vbn, ket golpasszt is kiosztott. Brazilianak mesterharmast is rugott.
![]()
Pont Echeverri miatt akit a City elvitt 18 misiért tavaly cuppantottak neki már magasabb kivásárlási árat a szerződésébe, hogy ne forduljon ugyanez elő még 1szer.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. április 2., kedd 20:59
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem