Pl.: most ekhoe kapott egy lightos beszolást a kiadójára, ő pedig válaszként azt mondta elvágja a 6kilos torkát

Fankadeli, Funktasztikus akik teljesen paranoidok, szerintük össze fogott ellenük mindenki, ezért nem sikeresek.
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. április 3., szerda 15:09
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. április 3., szerda 15:07
Hát pedig ezek az újhullámos felkapott rapperkék idehaza. Akiket sorolsz vagy már nem aktívak (sajnos), vagy nem haladnak semerre 10 éve ugyanazt nyomják, a műfaj meg megváltozott. USÁ-t meg inkább ne keverjük ide.untouchable írta:Manuel? Valmar? Sosem hallottam őket rappelni, azt hittem nagyon ratyi popzenét tolnak tinilányoknak.Pad'em írta:
Gondolom KKevin, BSW, TDanny, Desh, Manuel, Valmar, BrunoxSpacc és co. akiknek a teljes diszkográfiájuk arról szól, hogy gazdagok és bárkit megbasznak bármikor. Hozzájuk képest azért valóban felfedezhető hofinál némi kreativitás.
Meglepő, hogy pont ő zavar ennyire a szenny magyar könnyűzenei piacon. Nem vagyok fanja, pár száma bejön ennyi, meg asszony osztálytársa volt, na ő hasonlóan kivan hogy mennyire szar zenét csinál mint te![]()
Erről a listáról nekem senki nem jutott eszembe, ebből is látszik, hogy öreg vagyok.
Amikor azt mondtam, hogy BH nem jó, akkor a fejemben ilyen csapatok/előadók voltak a magyarok közül: AKPH, Killakikitt, Mikee Mykanic, NKS stb. A külföldiek közül: Eminem, Cypress Hill, Snoop, Wu-Tang stb.
Fura, hogy Beton Hofi mindenkinek vagy az osztálytársa vagy az ivócimborája volt, tényleg kicsi ez az ország. (Ne értsd félre, elhiszem, hogy a barátnőd ismeri.)![]()
HozzászólásSzerző: untouchable » 2024. április 3., szerda 14:37
Manuel? Valmar? Sosem hallottam őket rappelni, azt hittem nagyon ratyi popzenét tolnak tinilányoknak.Pad'em írta:Gondolom KKevin, BSW, TDanny, Desh, Manuel, Valmar, BrunoxSpacc és co. akiknek a teljes diszkográfiájuk arról szól, hogy gazdagok és bárkit megbasznak bármikor. Hozzájuk képest azért valóban felfedezhető hofinál némi kreativitás.untouchable írta:
Kik a tipikus beképzelt rapperek?
Meglepő, hogy pont ő zavar ennyire a szenny magyar könnyűzenei piacon. Nem vagyok fanja, pár száma bejön ennyi, meg asszony osztálytársa volt, na ő hasonlóan kivan hogy mennyire szar zenét csinál mint te![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. április 3., szerda 14:12
Gondolom KKevin, BSW, TDanny, Desh, Manuel, Valmar, BrunoxSpacc és co. akiknek a teljes diszkográfiájuk arról szól, hogy gazdagok és bárkit megbasznak bármikor. Hozzájuk képest azért valóban felfedezhető hofinál némi kreativitás.untouchable írta:Kik a tipikus beképzelt rapperek?pheco írta: Mondjuk a te kritikádban volt benne, hogy a zenéjén túl a humora sem jó és unalmas, cringe. Erre védtük meg, hogy jó kisugárzása van, nem az a tipikus beképzelt rapper. Ahogy ferni is írta a koncerteken is nagyon jól rezonál a közönséggel, én is a Parkban láttam és nagyon jó atmoszférát teremtett. De nyilván ettől nem lesz rosszabb az életünk, hogy nem tartod jónak.
///
TIRPA - ÁLL A BÁL feat KRÚBI, AZA (PRODUCED BY AZA)
TIRPA - AFTERMINATOR feat MIKEE MYKANIC (PRODUCED BY BALJÓS)
Nem meglepő módon a két legjobb trekk az albumról![]()
HozzászólásSzerző: untouchable » 2024. április 3., szerda 13:11
Kik a tipikus beképzelt rapperek?pheco írta:Mondjuk a te kritikádban volt benne, hogy a zenéjén túl a humora sem jó és unalmas, cringe. Erre védtük meg, hogy jó kisugárzása van, nem az a tipikus beképzelt rapper. Ahogy ferni is írta a koncerteken is nagyon jól rezonál a közönséggel, én is a Parkban láttam és nagyon jó atmoszférát teremtett. De nyilván ettől nem lesz rosszabb az életünk, hogy nem tartod jónak.untouchable írta:A végső érv mindig ez szokott lenni a rossz filmeknél is, hogy de legalább “szerethető”.
///
TIRPA - ÁLL A BÁL feat KRÚBI, AZA (PRODUCED BY AZA)
TIRPA - AFTERMINATOR feat MIKEE MYKANIC (PRODUCED BY BALJÓS)
Nem meglepő módon a két legjobb trekk az albumról![]()
HozzászólásSzerző: pheco » 2024. április 3., szerda 11:18
Mondjuk a te kritikádban volt benne, hogy a zenéjén túl a humora sem jó és unalmas, cringe. Erre védtük meg, hogy jó kisugárzása van, nem az a tipikus beképzelt rapper. Ahogy ferni is írta a koncerteken is nagyon jól rezonál a közönséggel, én is a Parkban láttam és nagyon jó atmoszférát teremtett. De nyilván ettől nem lesz rosszabb az életünk, hogy nem tartod jónak.untouchable írta:A végső érv mindig ez szokott lenni a rossz filmeknél is, hogy de legalább “szerethető”.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. április 3., szerda 0:22
HozzászólásSzerző: soadroli » 2024. április 3., szerda 0:01
HozzászólásSzerző: untouchable » 2024. április 2., kedd 22:52
A végső érv mindig ez szokott lenni a rossz filmeknél is, hogy de legalább “szerethető”.pheco írta:Film topikot telehanyod a hitvany filmekkel, itt meg jon a lekezelo megnyilvanulasRemy írta: Metallica - Master of Puppets
Metallica - The Unforgiven
![]()
Csak, hogy a sok "zseni" közé tényleg zsenik jöjjenek.![]()
![]()
BH meg tenyleg az egyik legjobb eloado lett itthon, amihez parosul egy kurva jo kisugarzas is, ami miatt meg inkabb szeretheto. Nem tudom honnan ered Untacsi offenzivaja ellene, lehet megvolt Hofinak a noje… de ott bukik a kritika, hogy gyenge rimeket hozza fel, kozben Dopemant is elorebb helyezi, akinel neha meg a szotag rimek is neccesen vannak meg. Sot, akit meg Puzser is “lerappelt”![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. április 2., kedd 22:46
csak nehogy előkerüljön a homo vin dieselről vmi kőkemény rapvideópheco írta:Film topikot telehanyod a hitvany filmekkel, itt meg jon a lekezelo megnyilvanulasRemy írta: Metallica - Master of Puppets
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2024. április 2., kedd 22:42
HozzászólásSzerző: pheco » 2024. április 2., kedd 22:19
Film topikot telehanyod a hitvany filmekkel, itt meg jon a lekezelo megnyilvanulasRemy írta: Metallica - Master of Puppets
![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. április 2., kedd 22:02
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. április 2., kedd 21:56
Szepen osszefoglaltad az egesz mufajt egyetlen mondatban.untouchable írta: Nem létező flow, erőltetett vekengés, nagyon gyenge rímek és igénytelen “videoklip”.
HozzászólásSzerző: untouchable » 2024. április 2., kedd 21:31
Lovasi András másnaposan másfél gramm lónyugtatóval az ereiben?ferni írta:Bocs a dupláért, de 14:45től azt fülelje le mindenki mit alkottak össze, zseniális.ferni írta: Beton.Hofi - Fishing on Orfű 2023 (Teljes koncert - Víziszínpad)
Ahhoz képest, hogy a top50ben sincs nem rossz....![]()
HozzászólásSzerző: füst » 2024. április 2., kedd 21:26
HozzászólásSzerző: untouchable » 2024. április 2., kedd 21:25
Ehhez képest Dopeman a rap császára.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2024. április 2., kedd 21:01
Ha már BetonHofi, a Holnap megállnak az órákat szeretem, egyszerű kis dnb alap+hozzá BH szöveg, teljesen jó, simán jöhetne tőle egy komplett album akár ilyen stílusban.ferni írta: Beton.Hofi - Fishing on Orfű 2023 (Teljes koncert - Víziszínpad)
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. április 2., kedd 20:57
Bocs a dupláért, de 14:45től azt fülelje le mindenki mit alkottak össze, zseniális.ferni írta: Beton.Hofi - Fishing on Orfű 2023 (Teljes koncert - Víziszínpad)
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. április 2., kedd 20:44
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem