Ezert altalaban ilyeneket rakok, mint pl ez:
Liverpool bajnoki cim.
Real BL win
Nemetek EB win.
10k-ra 1 guriga meg az apro
Varnom kell Junius vegeig de jol fog jonni akkor is az a millio
HozzászólásSzerző: IdentitásbólGyőzelem » 2024. április 3., szerda 14:43
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. április 3., szerda 14:28
fix nyilvan nem lehet, mert meg ha szentirasnak is vesszuk, hogy x nelkul nem hoz le egy csapat egy idenyt, akkor is lehet, hogy a vegen jon le amire mar lölö vagyona kellene.Amit én találtam anno, az egyetlen fixen profitábilis fogadási stratégia a döntetlenre fogadás.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. április 3., szerda 14:25
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. április 3., szerda 14:13
HozzászólásSzerző: Santi » 2024. április 3., szerda 14:08
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. április 3., szerda 13:52
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. április 3., szerda 13:46
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. április 3., szerda 13:42
https://i.kym-cdn.com/photos/images/ori ... 01/40f.pngferni írta: Nézem a statokat, utánanézek stb, de szerencse az egész. Ha foglalkozol vele eleget azért nem olyan mint egy érmefeldobás, hogy 50-50, tudnak jobbak lenni az esélyeid, de mindig történik valami váratlan kb.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. április 3., szerda 13:30
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. április 3., szerda 13:13
Jajj ezen most felrohogtemfiore írta:3-4 munkanap alatt kifizetnek, nekem nem volt még problémám velük. Befizetéssel mondjuk több tapasztalatom van.'Az írta: Üdv!
Érdeklődnék, valakinek van itt esetleg tapasztalata a vegas.hu-val kapcsolatban?
Főleg az érdekelne, hogy mennyire megbízható/biztonságos kifizetés szempontjából.
Jelenleg jobb híján a TippmixPron megy a dolog, de kezd eléggé idegesítő lenni az oldal a néhol irreálisan alacsony oddsaival, főleg ilyen kétesélyes fogadás terén.
Illetve ha esetleg valaki tud valami mást, jobbat, azt kérem ne tartsa magában.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: fiore » 2024. április 3., szerda 13:00
3-4 munkanap alatt kifizetnek, nekem nem volt még problémám velük. Befizetéssel mondjuk több tapasztalatom van.'Az írta: Üdv!
Érdeklődnék, valakinek van itt esetleg tapasztalata a vegas.hu-val kapcsolatban?
Főleg az érdekelne, hogy mennyire megbízható/biztonságos kifizetés szempontjából.
Jelenleg jobb híján a TippmixPron megy a dolog, de kezd eléggé idegesítő lenni az oldal a néhol irreálisan alacsony oddsaival, főleg ilyen kétesélyes fogadás terén.
Illetve ha esetleg valaki tud valami mást, jobbat, azt kérem ne tartsa magában.![]()
HozzászólásSzerző: 'Az » 2024. április 3., szerda 12:59
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. március 15., péntek 21:27
HozzászólásSzerző: Wecker » 2024. március 15., péntek 21:00
Ha van kedved, és nem vagy babonás, az ilyeneket felrakhatnád ide, hogy miket raksz. Én nem játszom, de mindig érdekelt, hogy akik ekkorákat nyernek, hogyan és miket választanakRealVazquez írta:300 felett zartam, azota volt meg egy 260ezres profitom is a szerdai bl-lel. A tegnapi europa liga kuka volt sajnos, nem talaltam el szinte semmit.pátkán írta:
na mennyi lett az annyi?![]()
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2024. március 15., péntek 19:07
300 felett zartam, azota volt meg egy 260ezres profitom is a szerdai bl-lel. A tegnapi europa liga kuka volt sajnos, nem talaltam el szinte semmit.pátkán írta:na mennyi lett az annyi?RealVazquez írta: Ujra itt, ismet a Real Madrid es a Juve marad a vegere, de elobb meg a Fradinak nem kene kikapnia ma, es a Cityt is megfogadtam hogy nem kapnak ki. Masik szelvenyemen az Ajax es a Milan jelentkezik meg gyozelemre, harmadik szelvenyemen a PSG es a Leverkusen is szeretne nagyon nyernikozel 500k a varhato ossznyeremeny. Penteki es tegnapi meccsek is vannak a szelvenyeimen, ujabban tobb napos szelvenyeket rakok fel, nem korlatozom le adott napra a szelvenyt.
![]()
HozzászólásSzerző: lestat » 2024. március 15., péntek 12:17
Elotte azert illik bedobni ide. Hacsak nem gyors eloben tetted.szotyi írta: Jött tegnap, pedig csak úgy megraktam a papírformát hogy lesz ami lesz.
Benfica
Villarreal
Milan
West Ham
5K-ból 105K
HozzászólásSzerző: szotyi » 2024. március 15., péntek 11:39
HozzászólásSzerző: MVPP » 2024. március 13., szerda 12:57
Nulla.pátkán írta:na mennyi lett az annyi?RealVazquez írta: Ujra itt, ismet a Real Madrid es a Juve marad a vegere, de elobb meg a Fradinak nem kene kikapnia ma, es a Cityt is megfogadtam hogy nem kapnak ki. Masik szelvenyemen az Ajax es a Milan jelentkezik meg gyozelemre, harmadik szelvenyemen a PSG es a Leverkusen is szeretne nagyon nyernikozel 500k a varhato ossznyeremeny. Penteki es tegnapi meccsek is vannak a szelvenyeimen, ujabban tobb napos szelvenyeket rakok fel, nem korlatozom le adott napra a szelvenyt.
![]()
HozzászólásSzerző: pátkán » 2024. március 13., szerda 12:18
na mennyi lett az annyi?RealVazquez írta: Ujra itt, ismet a Real Madrid es a Juve marad a vegere, de elobb meg a Fradinak nem kene kikapnia ma, es a Cityt is megfogadtam hogy nem kapnak ki. Masik szelvenyemen az Ajax es a Milan jelentkezik meg gyozelemre, harmadik szelvenyemen a PSG es a Leverkusen is szeretne nagyon nyernikozel 500k a varhato ossznyeremeny. Penteki es tegnapi meccsek is vannak a szelvenyeimen, ujabban tobb napos szelvenyeket rakok fel, nem korlatozom le adott napra a szelvenyt.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2024. március 10., vasárnap 13:04
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem