Utánvétes. De most nézem, hogy nem adidas, hanem rm a "márkája", úgyhogy ha gondolja megtarthatjagutihaz14 írta:szerintem a postásnak van egy uj meze

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2024. április 3., szerda 17:29
Utánvétes. De most nézem, hogy nem adidas, hanem rm a "márkája", úgyhogy ha gondolja megtarthatjagutihaz14 írta:szerintem a postásnak van egy uj meze
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. április 3., szerda 17:28
Barcasok csinaljak, en is gyanakodnek.M1Ö írta: A Madridstore mennyire megbízható? Feleségem rendelt nekem tőlük egy idei mezt, de nem vette át, mert a postás azt mondta neki, hogy gyanús csomag, gyanús cím adta fel.![]()
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. április 3., szerda 17:26
szerintem a postásnak van egy uj mezeM1Ö írta: A Madridstore mennyire megbízható? Feleségem rendelt nekem tőlük egy idei mezt, de nem vette át, mert a postás azt mondta neki, hogy gyanús csomag, gyanús cím adta fel.![]()
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2024. április 3., szerda 17:24
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2024. április 2., kedd 18:19
Sok okosat nem tudok, de azt biztos leiratnám a külföldi komával hivatalos, aláírt, bélyegzőzött, márkaszervízes papírra, hogy ott mit tapasztaltak a helyszínen problémaként, mi a meglátásuk a káresettel kapcsolatban, hogy ne menjen utólag a szarkavarás meg a sundámdundám gyanúja itthon.KAG írta: Hali
Autón, szervizben számlával cseréltek a vezérlést, gyári alkatrészeket használva.
A szíjat az autó sikeresen elszakította.
Nyilván mindezt külföldön, 1000 km re otthonról.
Egyelőre úgy néz ki, hogy olcsón megúszom mert magát csak a szíjat kell cserélni.
Mivel az autó nem járó képes , így elmentem egy itteni márkaszervizbe. Itt azt mondták, hogy túl lett feszítve a szíj és emiatt elpattant.
Nyilván azonnal hívtam azt a magyar szakszervizt ahol ezt csináltak, 3 hónappal es 5000 km el ezelőtt. Egyelőre dobják le magukról a felelősséget. A tulajt nem értem el, hanem csak az egyik szerelőt. Ő azt kérte tőlem, hogy holnap reggel hívjam a műhely vezetőt mert, hogy ő ma nincsen bent.
Van esetleg valami javaslat rá, hogy miként tovább? Nyilván vagy ők baszták el, vagy a gyári alkatrész szar. Mind a két esetben elvárnám, hogy kármentesítsenek, hisz számlával dolgoztak nekem, kb. Márkaszerviz áron és nem volt semmi okoskodás.
HozzászólásSzerző: KAG » 2024. április 2., kedd 18:14
HozzászólásSzerző: Cali » 2024. április 2., kedd 17:49
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. március 31., vasárnap 20:50
Messze-messze költséghatékonyabb, és jobb a kezelőfelület. Az egy hátrány hogy neked kell a NAV felé lejelenteni.chosenone46 írta: használja valaki a lightyear tbsz-t? mik az eddigi tapasztalatok pl. az erstével, kh-val szemben?
HozzászólásSzerző: magnus666 » 2024. március 31., vasárnap 18:11
A tavaszi nap-éj egyenlőség utáni holdtöltét követő vasárnapon a Húsvétot tartják az emberek.Bencze írta: Boldog international transgender day of visibility-t minden kedves barca drukkernek az oldalon!
HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. március 31., vasárnap 17:25
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. március 31., vasárnap 9:48
HozzászólásSzerző: chosenone46 » 2024. március 28., csütörtök 16:18
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2024. március 28., csütörtök 7:31
Pontosan így van.nzooli93 írta: Elvileg ilyenkor 2-3x is szolnak,amig ott a bíró elmennek, aztán vissza. Es mivel nagy szakasz,nem birjak folyton ellenőrizni. Pont az ilyen sztorik miatt vették el tőlünk sokáig a rendezéseket. Eb rendezést is hosszu idő után sikerült kiharcolni
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. március 28., csütörtök 7:24
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2024. március 28., csütörtök 7:02
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. március 28., csütörtök 6:45
Balazsek felhivtka a Szujót a héten, nem akarta kimondani kegyeleti okok miatt,de célzott rá,hogy egyértelműen az áldozatok voltak a hibásak, szalaggal,meg táblákkal ki volt írva,hogy életveszélyes terület,ne álljanak oda. Meg elvileg a versenybíró is szólt rájuk párszor. És sok ember mégis az autóst kezdi el hibaztatni,meg szidták Szujót,hogy képzeli,hogy az áldozat hibás lehetett....hehetheoriginal írta: Napi darwin:"gyertek gyertek, ide alljatok, itt jo lesz.....Édesanya és kislánya is meghaltak a vasárnapi ralibalesetben
A gyermek apja is ott volt a versenyen, ő felügyelte a biztonságot![]()
Azert egy börtönt intéznék a nyomorultnak
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. március 28., csütörtök 5:10
"gyertek gyertek, ide alljatok, itt jo lesz.....Édesanya és kislánya is meghaltak a vasárnapi ralibalesetben
A gyermek apja is ott volt a versenyen, ő felügyelte a biztonságot
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. március 27., szerda 19:41
Az oke, mint kb mindenkinek, de egy kattintas/bökés a főoldalNika91127 írta:Scusi, nekem a fórum a lementett oldal, nem a kezdőhehetheoriginal írta: sztem egyszerubb, ha otthon beversz parat boxzsak gyanant![]()
![]()
ne![]()
![]()
Itt egyből látom, ha a "rendelésemre" jött valaki.
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. március 27., szerda 19:18
Scusi, nekem a fórum a lementett oldal, nem a kezdőhehetheoriginal írta:sztem egyszerubb, ha otthon beversz parat boxzsak gyanantcsak érdeklődöm, tök őszintén. lehetne egy ilyen generál hater\ragelős topicot csinálni?![]()
![]()
![]()
neNika91127 írta:
Holhol?![]()
![]()
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem