Május 30.
Dübörög az a marketing gépezet hehe nélkül is.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. április 3., szerda 18:22
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2024. április 3., szerda 10:46
Én statokat nem tudok, csak néztem a meccseinket és azokon Nacho folyamat életveszély volt a beadásoknál.CS0ki írta:Mármint annyira gyengék, hogy az osasuna ellen kaptuk az első gólt szöglet után, amivel talán a legjobbak voltunk a top5 bajnokságban? Legalábbis a kommentátor egy párszor elmondta ezt az elmúlt időszakban.reeed_ati írta: Idén elég gyengék vagyunk a szögletek, meg úgy a rögzített szituk levédekezésénél.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2024. április 3., szerda 9:34
Mármint annyira gyengék, hogy az osasuna ellen kaptuk az első gólt szöglet után, amivel talán a legjobbak voltunk a top5 bajnokságban? Legalábbis a kommentátor egy párszor elmondta ezt az elmúlt időszakban.reeed_ati írta: Idén elég gyengék vagyunk a szögletek, meg úgy a rögzített szituk levédekezésénél.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. április 3., szerda 9:00
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. április 3., szerda 8:41
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. április 2., kedd 20:10
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2024. április 2., kedd 20:01
HozzászólásSzerző: flori » 2024. április 2., kedd 19:38
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. április 2., kedd 19:33
Rüdiger leradírozza megint, calma. Nachonak reméljük nem kell besegítenie majd RüdinekRemy írta:En mar irtam… egesz evben halvany a tavalyi onmagahoz kepest, es a nagyok ellen most se megy neki.ikarus93 írta: Itt szépen eljinxeljük Haalandot aztán nehogy jöjjön egy mester hármas tőle.
Valahogy úgy érzem minden be fog pattani róla ellenünk amilyen szerencsénk van.![]()
De ellenunk varok legalabb 2 golt tole a 2 meccsen.
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. április 2., kedd 19:23
En mar irtam… egesz evben halvany a tavalyi onmagahoz kepest, es a nagyok ellen most se megy neki.ikarus93 írta: Itt szépen eljinxeljük Haalandot aztán nehogy jöjjön egy mester hármas tőle.
Valahogy úgy érzem minden be fog pattani róla ellenünk amilyen szerencsénk van.![]()
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2024. április 2., kedd 18:55
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. április 2., kedd 18:52
én jókat röhögök a csávón, de lehet neki is váltani kellene majd PL-en belül.realmadrid95 írta:3. Nunez, a modernkor Fernando Torrese, 3.4
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. április 2., kedd 18:31
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. április 2., kedd 15:19
Szoboszlainak van ilye eSport orgja, az a neve DomiNation, szóval erről már lecsúsztál....hehetheoriginal írta: marketingese lennék ráhúznám a kampányt, hogy dont fuck around/ dont play with me mate, i'd rather....
DOMInate
HozzászólásSzerző: cart » 2024. április 2., kedd 13:25
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. április 2., kedd 13:19
HozzászólásSzerző: magnus666 » 2024. április 2., kedd 13:15
részben igaz, de azt is nézd, hogy évtizedek óta ő az első magyar aki eljutott erre a szintre, szarrá van hypeolva, mindegyik magyar kisgyerek Szoboszlai mezt kér a jézuskától, a magyar ingyenélők belőle akarnak megélni meg leégetik az Anfielden.hehetheoriginal írta:olyan nincs sztem. ebben nőtt fel, nem a magyar szarban.
egyszeruen pszichologiai felkeszules kell, hogy fizikum, kepesseg megvan, tessek kibaszni az egesz repertoart az ablakba, hadd lassa mindenki.
kapu kornyeken fossanak tole, es nem levenni a gazrol meg az ellenfel torkarol a labat.
ha ceronaldo el tudott jutni oda koncentracioban ugy, hogy minden stadionban gyuloltek mint a szart, akkor mas is el tud.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. április 2., kedd 13:04
olyan nincs sztem. ebben nőtt fel, nem a magyar szarban.fejben nincs kész erre a szintre
HozzászólásSzerző: magnus666 » 2024. április 2., kedd 13:03
egyetértek, ugyanezt írtam a meccs alatt. A válogatottban amúgy ez megvan benne, Lipcsében szintén megvolt. Én arra tudok gondolni, hogy fejben nincs kész erre a szintre, lehet korai volt a váltás. A következő szezonban már komolyabbat kell villantani.hehetheoriginal írta: persze nyilvan nem egyszeru, de engem kifejezetten idegesit es irrital, hogy nincs meg benne a fasz meg a vergeciseg, a tuz es ramenosseg, hogy mindegy ki mit gondol, ki mit mond, nem beilleszkedni jottem, hanem DOMInalni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. április 2., kedd 13:02
Egy evet meg biztosan ott lesz, mert a Pool nem a City vagy a Chelsea, hogy kikukazzanak 100 millios igazolasokat, hogy aztan masik szazat megint elverjenek.untouchable írta:Csodálkoznék, ha Klopp nélkül sokáig tartana ez a Pool-karrier, de legalábbis a kirobbanthatatlan kezdő tagság.Realista24 írta: Klopp Szobirol és szerepéről.
https://www.sportbible.com/football/foo ... 6-20240401?
Egy jelenlegi Sociedad szintű csapatban nagyon megnézném, ott legendává válhatna idővel.
JajjjDOMInalni.
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem