valami toroczkai podcastbe ?

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. április 1., hétfő 22:31
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. április 1., hétfő 22:28
Ott, ahol kimondták a frízbis interjú után, hogy VJ az igazat mondja?'shutterisland írta: barcsak gulyasmarci katlanjaba is bemereszkednenek, ott szerintem akkor is ki lennenek vegezve, ha csak 1 napja lenne felkeszulni gm-nek.![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. április 1., hétfő 22:19
Iggen. Mint mikor ferit kerdezte'shutterisland írta: barcsak gulyasmarci katlanjaba is bemereszkednenek, ott szerintem akkor is ki lennenek vegezve, ha csak 1 napja lenne felkeszulni gm-nek.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. április 1., hétfő 22:12
HozzászólásSzerző: Caraway » 2024. április 1., hétfő 21:12
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. április 1., hétfő 21:05
Filip freefrag, ez mar regen latszik. Hasznos hulye.Berti írta:Már sok embernek szúrja a szemét, hogy ennyire bújkálnak. Rákay pedig kb az egyetlen akit ki mernek állítani.'shutterisland írta: anelkul, hogy 1 percet is megneztem volna, mi folyik itt ?
en csodalom, hogy ezt elengedte neki a fidesz, eleg ha egy mondatot rosszul fogalmaz es akkor ujabb ongolt ver a fidesznek ebben a pattanasig feszult helyzetben.
Ha nagyon gáz akkor meg beáldozható![]()
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. április 1., hétfő 20:39
Lehet, hogy mégsem annyira független az a független sajtó? Annak van igaza, aki ezt feszegeti (Magyar Péter, Szakács Árpád potna a Telexet említette)?Halfkey írta:10 percet néztem belőle + az összefoglalót olvastam, azok alapján sajnos jól jött ki belőle. Elég puha kérdéseket kapott, és jól menedzselte a válaszokat.'shutterisland írta: anelkul, hogy 1 percet is megneztem volna, mi folyik itt ?
en csodalom, hogy ezt elengedte neki a fidesz, eleg ha egy mondatot rosszul fogalmaz es akkor ujabb ongolt ver a fidesznek ebben a pattanasig feszult helyzetben.
HozzászólásSzerző: Berti » 2024. április 1., hétfő 20:37
Már sok embernek szúrja a szemét, hogy ennyire bújkálnak. Rákay pedig kb az egyetlen akit ki mernek állítani.'shutterisland írta: anelkul, hogy 1 percet is megneztem volna, mi folyik itt ?
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. április 1., hétfő 20:08
10 percet néztem belőle + az összefoglalót olvastam, azok alapján sajnos jól jött ki belőle. Elég puha kérdéseket kapott, és jól menedzselte a válaszokat.'shutterisland írta: anelkul, hogy 1 percet is megneztem volna, mi folyik itt ?
HozzászólásSzerző: Balazs » 2024. április 1., hétfő 19:55
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. április 1., hétfő 19:40
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. április 1., hétfő 19:22
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. április 1., hétfő 19:18
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. április 1., hétfő 19:17
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. április 1., hétfő 19:13
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. március 31., vasárnap 19:11
Micsoda veletlen....'shutterisland írta: a tv2 es hir tv is leadja a frizbis interjut.
biztos ami biztos.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. március 31., vasárnap 11:53
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. március 31., vasárnap 10:29
Varjuk a reakciot, jo kis beef
HozzászólásSzerző: soadroli » 2024. március 31., vasárnap 10:22
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. március 30., szombat 21:45
Nem kell mindent magadra venni. Hadházy például hazaárulózott. Onnan indult az egész. Arra reagáltál Te így:csababarca írta:De ki éljenezik az USA-nak?kiserik írta:
Továbbra is értem amit mondassz, csak az a fura, hogy ez a másik oldalnak nincs felróva. Megint az a kettősség, mint sok minden másban. Ha valaki azt mondja éljen Oroszország, akkor egy kecseg, ha azt mondja, hogy éljen USA, akkor azzal nincs semmi baj, (leszögezem, hogy én ilyet nem mondok, ez csak példa) vagy ha valakit az oroszok fizetnek az hazaáruló, ha valakit az amerikaiak, az hazafi.
Nekem személyesen ha választanom kéne mert pisztolyt tartanának a fejemhez hogy USA vagy Oroszo. akkor USA-t választanám.
De inkább egyik sem, köszi. Kína meg pláne nem.
Szóval én nem tudom mikor éljeneztem az USAt, nem szokásom. A másik, ez a hazaárulózás téma, hát Toroczkai hazaárulózik le minden útjába esőt:D
Én mikor hazaárulóztam bárkit is? Mikor mondtam itt a fórumon az oroszokat pártolókra, hogy kecsegek? Soha. Nem értek velük egyet, de ennyi.
De ez egyébként a kormánypárti narratíva tökéletesen, hogy aki nem rájuk szavaz, nem velük ért egyet az hazaáruló, de már ugye továbbmentek, az nem is magyar.
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem