mi ez a hulyeseg? anno jovicot is igy adtak el nekunk hogy aktivaltak a veteli opciot es egybol adtak is nekunk 3x annyiert es meg sok peldat tudnek mondani ha picit utananezekPad'em írta:Azt írta a napokban valamelyik spanyol firkász, hogy nem tudjuk egy nyáron visszavenni és el is adni, mert az FIFA szabályellenes.Bencze írta: A nagy huzas az lenne, ha Miguel Gutit meg kuldenenk is a potlasanak 30-40 korul.

Bundesliga
Re: Bundesliga
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
35, max 40 oké még, több már nem. Azért kicsit aggaszt, hogy már vagy 2-3 éve inkább stagnál vagy lefelé megy mintsem kiemelkedő, de majd mi kihozzuk belőle a legjobbat.Bencze írta: Elvileg brutto 15 (netto 7 felett), szerintem annyit megerdemel. Legutobb 30 vagy 35 millios elso ajanlatrol pletykaltak. 40-es atigazolasi dij es brutto 15 teljesen elfogadhato egy ekkora kaliberu jatekosnal. A nagy huzas az lenne, ha Miguel Gutit meg kuldenenk is a potlasanak 30-40 korul. Ennyiert kihagyhatatlan, ahogy igazabol TAA is az lenne 25 nyaran ingyen.
A sérültlistán.

Nem illik.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Negredo nem így távozott? Vagy csak sokat ittam?Pad'em írta:Azt írta a napokban valamelyik spanyol firkász, hogy nem tudjuk egy nyáron visszavenni és el is adni, mert az FIFA szabályellenes.Bencze írta: A nagy huzas az lenne, ha Miguel Gutit meg kuldenenk is a potlasanak 30-40 korul.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Kolcsonadas kotelezo vasarlasi opcioval?Pad'em írta:Azt írta a napokban valamelyik spanyol firkász, hogy nem tudjuk egy nyáron visszavenni és el is adni, mert az FIFA szabályellenes.Bencze írta: A nagy huzas az lenne, ha Miguel Gutit meg kuldenenk is a potlasanak 30-40 korul.
- Pad'em
Azt írta a napokban valamelyik spanyol firkász, hogy nem tudjuk egy nyáron visszavenni és el is adni, mert az FIFA szabályellenes.Bencze írta: A nagy huzas az lenne, ha Miguel Gutit meg kuldenenk is a potlasanak 30-40 korul.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Kercsó írta: 9.5-ös szorzónál a 86 percben rá is tettem 1000 forintot, hogy fordítanak

Pont az egyenlítőnél kapcsoltam be a Tv-t. Parádé amit csinálnak. Xabiban ott a DNS-ünk, más csapat ilyet nem tud

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
3 hét múlva bajnok lehet a Leverkusen
jó meccs lesz az Arsenal ellen, a csikó csapat is könnyen lesprinteli ezt a nyugdíjas mentalitású Bayernt
jó meccs lesz az Arsenal ellen, a csikó csapat is könnyen lesprinteli ezt a nyugdíjas mentalitású Bayernt
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Kane remek fejes.
Update: les.
Update: les.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Elvileg brutto 15 (netto 7 felett), szerintem annyit megerdemel. Legutobb 30 vagy 35 millios elso ajanlatrol pletykaltak. 40-es atigazolasi dij es brutto 15 teljesen elfogadhato egy ekkora kaliberu jatekosnal. A nagy huzas az lenne, ha Miguel Gutit meg kuldenenk is a potlasanak 30-40 korul. Ennyiert kihagyhatatlan, ahogy igazabol TAA is az lenne 25 nyaran ingyen.CS0ki írta: Davies se azt játszatja, ami alapján adnék neki 15 milliós szerződést... Ha hozzuk, remélem visszafogott költségen, mert a sebességen kívül sok mindent nem mutat.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
Szerintem erdemes tobb dolgot is figyelembe venni. A Bayern minden szinten botranyos allapotban van a vezetosegtol a jatekosokig, ma is teljesen elkepzeles nelkuli a jatekuk. En Roberto Carloson es Marcelon nottem fel es ugyan Davies nagyon messze van mind2tol, jelenleg nem tudnek nala jobb jatekost mondani ezen a poszton. Mendyhez kepest mindenkeppen upgrade lesz, evek ota lehet olvasni hogy nem erzi magat jol Munchenben (nem szereti a varost, nincsenek baratai stb.) ezert szerintem nem a penz miatt akar/fog valtani.CS0ki írta: Davies se azt játszatja, ami alapján adnék neki 15 milliós szerződést... Ha hozzuk, remélem visszafogott költségen, mert a sebességen kívül sok mindent nem mutat.
Kell Miguel is Davies mellé, ketten jók lesznek.
Ez a Bayern meg vicc, nem bírnak egy gólt se lőni, Kane is kb 6 méterről mellé fejelte.
Ekkora bohócokat....
Ez a Bayern meg vicc, nem bírnak egy gólt se lőni, Kane is kb 6 méterről mellé fejelte.
Ekkora bohócokat....

-
0-2 
Grat Xabi Alonso.

Grat Xabi Alonso.
mai alapjan en sem latok benne sokat, nem jo meccse, de ugy vagyok vele hogy mivel labdat kezelni lathatoan tud mar elorebb vagyunk vele mint mendyvelCS0ki írta: Davies se azt játszatja, ami alapján adnék neki 15 milliós szerződést... Ha hozzuk, remélem visszafogott költségen, mert a sebességen kívül sok mindent nem mutat.
valamelyik univerzumban:

-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
Lecsereltek 20 perce kb. nem jatszott jol.ELSiete írta: Most kapcsoltam oda, nem teljesen értem egy Musiala nem kezdő ebbem a Bayernben? Vagy már lecserélték?
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Sima bm tovabbjutasikarus93 írta: Arsenal nagyon elfogja kapni ezt a BMet.

thereisonly1ronaldo
- ikarus93
Arsenal nagyon elfogja kapni ezt a BMet.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
-
Most kapcsoltam oda, nem teljesen értem egy Musiala nem kezdő ebbem a Bayernben? Vagy már lecserélték?
Davies se azt játszatja, ami alapján adnék neki 15 milliós szerződést... Ha hozzuk, remélem visszafogott költségen, mert a sebességen kívül sok mindent nem mutat.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
a dortmund is vezet munchenben.
par hete meg ment az agyalas, hogy kihuzza e a lever a vegeig, lassan meg mar csak az a kerdes, hogy mar aprilisban bajnokok lesznek e vagy nem.
par hete meg ment az agyalas, hogy kihuzza e a lever a vegeig, lassan meg mar csak az a kerdes, hogy mar aprilisban bajnokok lesznek e vagy nem.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Ih de kiraly vagy.Kercsó írta: 9.5-ös szorzónál a 86 percben rá is tettem 1000 forintot, hogy fordítanak

En baszki ma lemaradtam minden mecsrol.

Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48