Na de varjal. Ez most azt feltetelezi, hogy az oroszoknak legitim okai voltak azt feltetelezni, hogy egy jovobeli NATO offenziva varhato Oroszorszag ellen. Mi okuk volt ezt feltetelezni? Haderoben es GDP aranyos katonai kiadasokban is leszereles zajlott Europaban a Krim megtamadasaig.ferni írta:Én nem az én álláspontomat írtam le, hanem az oroszokét.M1Ö írta:
Tehát ha az ukrán emberek nagy része nyugathoz akar tartozni, akkor se tehetik meg, mert az Putyinnak rossz? Ferni baszki, hogy lehet így hozzá állni?![]()
Nem hagyhatják az oroszok a saját szempontjaik miatt ezt.
Less rá a térképre és minden világos lesz.
https://i.ibb.co/SmrdvmL/Screenshot-202 ... 2703-2.png
Északról nem támadhatóak az oroszok a finnektől, délről megint nem támadhatóak, ott a Fekete-tenger meg a Kárpátok is.
Észt, Lett, Litván trió körbe van kerítve fehéroroszok miatt meg ott van Kalinyingrád is.
Jelenleg az egyetlen út az oroszokhoz az Ukrajna nyugati határa, amit meg közrefognak a fehéroroszok és a Kárpatok, emiatt ez egy elég kis szakasz.
Most képzeld el, hogy az ukránok NATO tagok lesznek és mostantól az ukrán keleti határ miatt kéne aggódnia az oroszoknak... Sokszorosa hosszra is a védeni való terület, beljebb lennének vagy 600-1000 km-rel illetve az oroszok 1-2 nagyobb városaihoz olyan közel lennének, hogy nevetséges.
Aki azt hitte ezt hagyni fogják az oroszok az egy idióta. Mivel kétlem ennyire hülyék lennének direkt kezdték el baszogatni az oroszokat, akiket kényszerhelyzetbe hoztak egyszerűen. Innentől nem nehéz kitalálni a dolgokat és összerakni a kirakóst ki is keresi ezzel szarrá magát és ki van mindentől kurva messze![]()
Nem kell sajnálni az oroszokat, ők a főköcsögök, de nagyon nem fekete-fehér ez az egész.
Szépek ezek a gondolatok amiket írtok is, ez lenne a normális természetesen, egyetértek velük, csak sajnos nem mostanában fognak így működni a dolgok, ha tetszik ha nem.
Ez egy teljesen paranoid allaspont amit prezentalsz. Birodalmi ambicioi vannak Putyinnak, a tobbi csak urugy.
De a nagy stratega ezzel elhozta a Sved es Finn Nato csatlakozast.