Tehát ha az ukrán emberek nagy része nyugathoz akar tartozni, akkor se tehetik meg, mert az Putyinnak rossz? Ferni baszki, hogy lehet így hozzá állni?ferni írta: Teljesen irreális, hogy ők csatlakozhassanak, oroszok nem engedhetik ezt meg.

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2024. március 30., szombat 13:20
Tehát ha az ukrán emberek nagy része nyugathoz akar tartozni, akkor se tehetik meg, mert az Putyinnak rossz? Ferni baszki, hogy lehet így hozzá állni?ferni írta: Teljesen irreális, hogy ők csatlakozhassanak, oroszok nem engedhetik ezt meg.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. március 30., szombat 13:13
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. március 30., szombat 13:05
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2024. március 30., szombat 12:58
Az, rendesen szarul lettemBlancoMark írta:Megdobbento
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. március 30., szombat 12:48
Megdobbento. Ezzel osszefuggesben:M1Ö írta:Mikor Macron is lenyilatkozza, hogy mindennel támogatni fogja Ukrajnát, anyósoméknál vacsoráztunk. Nagyba nyomja a Tények, hogy jön a 3. Világháború. Erre anyósom benyögi, hogy hagyják már békén szegény Putyint. Apósom meg, hogy Zelenskijt kéne lelőni. Majdnem kiköptem a levest. Ennyit a morális alátámasztásról... Szegény Putyin bácsit bántják...BlancoMark írta: Birom, hogy az Orbanistak mindig megracionalizaljak maguknak, hogy miert jo egy haborus bunos diktator erdekeben bomlasztani es akadalyozni a nyugati szovetsegi rendszereket amiknek a tagjai vagyunk, ha mar moralisan nem megy az alatamasztas.![]()
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2024. március 30., szombat 12:43
Mikor Macron is lenyilatkozza, hogy mindennel támogatni fogja Ukrajnát, anyósoméknál vacsoráztunk. Nagyba nyomja a Tények, hogy jön a 3. Világháború. Erre anyósom benyögi, hogy hagyják már békén szegény Putyint. Apósom meg, hogy Zelenskijt kéne lelőni. Majdnem kiköptem a levest. Ennyit a morális alátámasztásról... Szegény Putyin bácsit bántják...BlancoMark írta: Birom, hogy az Orbanistak mindig megracionalizaljak maguknak, hogy miert jo egy haborus bunos diktator erdekeben bomlasztani es akadalyozni a nyugati szovetsegi rendszereket amiknek a tagjai vagyunk, ha mar moralisan nem megy az alatamasztas.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. március 30., szombat 12:39
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. március 30., szombat 12:35
HozzászólásSzerző: füst » 2024. március 30., szombat 12:22
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. március 30., szombat 12:05
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. március 30., szombat 11:54
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. március 30., szombat 11:39
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. március 30., szombat 11:08
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. március 30., szombat 10:56
Ez a mar a sokadik alkalom, hogy bizonyitod, bar beszeled a magyar nyelvet, de egyaltalan nem erted. Ezert felesleges neked barmit irni, vagy ezert felesleges reagalni barmire amit irsz.kiserik írta: Zsuninnyo: gondolom erre valami féle bizonyíték, cikk, valami is van a tarsolyodban. Vagy tévedek? Mert nekem valahogy nem áll össze, hogy Rogán leadja a drótot Toroczkainak, aki 1 évvel ezelőtt eljutott Rogánig (meg Vargáig, meg a többiig), csak az ügyészség szemethunyt ""Tóni"" me g ""Ádám"" felett, majd most jött a Messiás, akire senki nem számított és kimondta VJ, hogy Rogán, innentől már happyend... nekem ez nagyon konteó gyanús. Lehet lacibohóc találta ki az egészet![]()
Nem értek a gyíkemberekhez, de a mezőgazdaságra van egy kicsi rálátásom. Gazdaságilag megrogyott az Eu az ukrán gabonától. Saját tapasztalat, amit előtte 400 euro/t áron adtam el Németországba, az tavaly már 100 euro/t áron sem kellett. Illetve 22 hatóanyag van, ami az EU-ban már be van tiltva, de Ukrajnában használják. Ezek a hatóanyagok zömében azért vannak betiltva, mert rákkeltőek. A génmódosításról már ne is beszéljünk, Ukrajnában az is mehet szabadon.
Sajnalom, hogy te sem tudtam ertelmezni amit irtam.soadroli írta:és ők a konteósokzsuninnyo írta: A Volner - Shadl ugyet a fidesz adta oda a mihazanknak.![]()
HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. március 30., szombat 9:33
Igen, ezzel tisztában vagyok, mint hogy azzal is, hogy az oroszokba soha de soha ne bízzak. Ezt a történelem mondatja velem.kiserik írta:
Csaba: nem személyeskedésnek szántam, hogy egy történelem oktató tudatában lehet a történelemmel és azzal, hogy nem minden fehér és fekete még a múltban sem. Azt látom amit Dupla D ír: ha valaki elmopndja a véleményét már politikai állásfoglalást tesz. Ezen a fórumon és szoktam felhozni a Mi hazánk ügyeit, így alapból meg vagyok bélyegezve, mint Mi hazánkos, konteóhívő hülyegyerek. Ez viszont nagyon nincs így. Van amivel egyetértek, van amivel nem. De én követem őket és úgy mondok véleményt. És azt látom, hogy ezzel szinte egyedül vagyok. Ha pl megnézed a videóikat, parlamenti felszólalásaikat, akkor látod, hogy sokkal többet szidják a kormányt, mint az ellenzéket.
Rengeteg szenny van a világban és egy dolgot megtanultam az életben: a politikában nincs olyan aki nem hazudik. Legyen az politikus, párt, ország, nagyhatalom. Annyit tehetünk, hogy tájékozódunk, meghallgatunk mindenkit ítélkezés nélkül, beszélgetünk, vitázunk és utána eldönti mindenki magának, hogy kinek hisz. Mert ezek bizony hit kérdések.
HozzászólásSzerző: soadroli » 2024. március 30., szombat 9:25
és ők a konteósokzsuninnyo írta: A Volner - Shadl ugyet a fidesz adta oda a mihazanknak.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. március 30., szombat 9:23
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. március 30., szombat 8:59
hát a komcsi bencsik cikke a demokratán. erre reagált a sértődött kálmánDupla D írta:Mi volt a part1? Lemaradtam.
Elképesztően szomorú amúgy, hogy ott tart az ország, hogyha valakinek van véleménye valamiről, akkor már politikai állásfoglalást tesz.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. március 30., szombat 8:58
mit jelent hogy tele van vele a hír? telexen és 444-en is van róla cikk rtl is foglalkozott vele, fideszes propaganda oldalon meg természetes hogy nincshehetheoriginal írta: ezt figyelmesen hallgassuk végig (13:45-től meséli), valahogy nincs tele a hírek vele.
és hány és hány ilyen van, amiről nem is tudunk:
https://youtu.be/zW1_MpSR358?t=824
elvileg átlátszó és hvg források alapján.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2024. március 30., szombat 8:49
Mi volt a part1? Lemaradtam.
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem