City is ügyesen halászgat. Calafatban meg bízni kell, a pár baki mellett elég jól találja el kiből mi lehet.
HozzászólásSzerző: flori » 2024. április 2., kedd 20:58
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. április 2., kedd 20:49
Ma volt az AS címlapján a gyerek azért dobtam berealmadrid95 írta:Par hete kiraktam ide ezt a hirt!Pad'em írta: Calafat kövi találata: Franco Mastantuono.
16 éves attacking midfield (hiányposzt) River játékosa, párszor már volt kezdő a nagycsapatban. Prioritás a leigazolása Yoro mellett. A River csak a kivásárlási árán engedi, €45M. Van európai útlevele így azonnal utazhatna Madridba.
Videnyó a gyerkőcrőlugyesnek tunik a videoban, egyedul argentin bajnoksagot nem szoktam nezni, de amikor egy brazil ligaban is beszedtema, hogy mekkora spiler lesz, akkor azert az tobb, mint biztato. Viszont 45 millioert en hamarabb vettem volna meg Echeverrit, o azert az u17 es vb dontoben a legjobb lett, raadasul 5 golt lott a vbn, ket golpasszt is kiosztott. Brazilianak mesterharmast is rugott.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. április 2., kedd 20:45
Par hete kiraktam ide ezt a hirt!Pad'em írta: Calafat kövi találata: Franco Mastantuono.
16 éves attacking midfield (hiányposzt) River játékosa, párszor már volt kezdő a nagycsapatban. Prioritás a leigazolása Yoro mellett. A River csak a kivásárlási árán engedi, €45M. Van európai útlevele így azonnal utazhatna Madridba.
Videnyó a gyerkőcről
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. április 2., kedd 20:43
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. április 2., kedd 20:41
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. április 2., kedd 20:26
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. április 2., kedd 15:16
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. április 2., kedd 12:11
HozzászólásSzerző: flori » 2024. április 2., kedd 12:09
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. április 2., kedd 11:37
Biztos ami biztos azért vasárnap megint lecserélte a 65. percbenELSiete írta: Luis Enrique: “Last Classique tonight for Mbappé? Who said that?”.
“I keep my hope about Mbappé staying at PSG. He hasn't announced anything yet… he can change his mind, no?”.
“Imagine if we win four titles and Mbappé decides to stay at PSG... why not?”, told Prime Video.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. március 31., vasárnap 9:36
Nehéz eldönteni, hogy ennyire kimarad mindenből, ennyire vakon van és kissé ostoba, vagy ennyire nem tud korrekten kiállni és igazat mondani, vagy akkor már legalább nem mondani hülyeséget. Persze, meggondolhatja magát, mikor félidőkben lecserélte meg jött, hogy készülni kell az MBappe nélküli időkre. BaromELSiete írta: Luis Enrique: “Last Classique tonight for Mbappé? Who said that?”.
“I keep my hope about Mbappé staying at PSG. He hasn't announced anything yet… he can change his mind, no?”.
“Imagine if we win four titles and Mbappé decides to stay at PSG... why not?”, told Prime Video.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2024. március 31., vasárnap 9:31
Komolytalan, Perez mar lezarta a dolgokat.ELSiete írta: Luis Enrique: “Last Classique tonight for Mbappé? Who said that?”.
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. március 31., vasárnap 7:58
HozzászólásSzerző: KAG » 2024. március 29., péntek 21:32
ELSiete írta: Vinícius Tobías will LEAVE Real Madrid. His buy option will not be activated. @diarioas #rmalive![]()
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. március 29., péntek 20:33
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. március 29., péntek 15:10
HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. március 29., péntek 9:15
HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2024. március 29., péntek 9:03
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. március 29., péntek 8:53
poronty írta: Mondjuk alapból KDB kiesésével, talán Alvarez percei szaporodtak meg igazán. Foden már tavaly is kurva jó volt, csak Pep többet rotál, mint kéne, mert ugye van is ott miből válogatni.
Én bármelyiket hoznám a kettőből, de Saka azért a jobbosra specializálódott és nekünk oda kéne ember, mert Bellingham a közepén úgyis kezdő lesz. Amúgy meg Perez imádja Rodrygot és szerintem Ő se akarna nagyon váltani, meg az angolokat se lehetne normális áron leigazolni, szóval kár ezen gondolkozni.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. március 29., péntek 8:16
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem