Én nem mondtam, hogy oroszbarát.kiserik írta:
Sajnos itt is, mint mindenhol a magyar politikában és közéletben, fellelhető az a mérhetetlenül ostoba 2 bites bekötés. Ha nem velünk, akkor ellenünk. Ha azt mondja valaki, hogy gazdaságilag érdemes lenne oda nyitni, ahová el tudjuk adni az termékünket, legyen az dél, nyugat, észak vagy kelet, akkor már ez oroszbarát, mert hát azt merte mondani, hogy kelet. Azt neked főleg tudnod kellene, hogy mi történt 14-ben Ukrajnában. Kiknek a kezén van az ukrán termőföld nagy része, ami miatt az ukrán gabona megöli Európát (gazdaságilag és egészségileg is) és kinek az érdeke baszogatni az oroszokat és lassan kivéreztetni Európát. Kadhafi likvidálása is milyen jó ötlet volt... Elég sok hasonlóság van az és a mostani ""küldök francia katonákat az oroszok ellen" őrülettel... És igen, ha hozzá teszem, hogy egyik fél sem különb, akkor bizony azt mondtam, hogy egyik fél sem különb.
Azt mondtam, hogy a beszédeiben 90%-ban a nyugatot rugdalja, bármilyen ügy kapcsán.
Azt se mondtam, hogy fideszbérenc, de a beszédei 90%-ban nem kormánykritikát fogalmaz meg, sőt. De ezzel mondjuk nincs bajom.
Azt kritizáltam, hogy Toroczkai olyan következtetéseket von le teljes magabiztossággal, amilyenért most Hadházyt jelenti fel. Minden videója másról se szól, mint a légbőlkapott feltételezésiről, amiket aztán a következő videóban, interjúban már kész tényként tálal, mert hát ő összerakta a képet.
A személyeskedés részét, hogy nekem ezt meg azt tudnom kéne, külön köszönöm. Mondjuk nem értem, hogy középiskolai tanárként miért kellene tisztában lennem egy 2014-es eseménnyel, amiről Te is kb annyit tudsz, amit Toroczkai feltárt neked.

De köszi.
Néha mozdulj ki a Toroczkai által felépített világból, és az üldözésimániából ami jellemzi őt meg a Pártját.
De megnyugtatlak, 50%-ban egyetértek azzal amit csinál, a másik 50%ról beszélek most.